Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 I

 

 


Mija.jpg

Mija

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Hej här har ni mig, Mija, en väldigt kelsjuk och tillgiven men också lite försiktig dam, plötsliga rörelser kan ju vara lite läskiga. Jag är ganska ointresserad att gå ut men sitter gärna i fönstret och spanar på det som händer utanför. Lådan sköter jag perfekt, säger jourhemmet där jag just nu bor. 

Veterinären som undersökte mig sa att jag var en vacker sköldpadda. Va, tänkte jag först. Ser hen inte skillnad på sköldpadda o katt?? Sen berättade de att min färg på pälsen kallas just för sköldpadda. Tokigt!!

Klar att flytta v5

Finns i jourhem

Pepsi.jpg

Pepsi

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

 

Meja.jpg

Meja

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Underbara Meja med den pigga och glada uppsynen. Älskar gosande händer, god mat och naturligtvis spring och bus med kompisarna. Lite blyg mot dem hon inte känner. Flyttar gärna med någon av sina systrar eller att det finns en trygg kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Syster till Milla och My. 

Finns på katthemmet

 

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Milla är syster till Meja och My.

Finns på katthemmet

 

My.jpg

My

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

My är en blyg och försiktig tjej vars tillit och förtroende växer i takt med att hon lär känna sin nya husse/matte. Även om hon kan visa en avig inställning till sin omvärld så är hon innerst inne en riktig mjukis som bara längtar efter att få uppmärksamhet och kärlek. My gillar inte att bli upplyft men väl i den trygga famnen slappnar hon så småningom av, blundar och njuter av att bli gosad med. Söker du efter en katt vars förtroende du måste vinna? En katt som kommer återgälda den tid och kärlek du lägger ner på henne tusen gånger om när hon vågar krypa ur sitt i början blyga skal? Då är My en katt för dig. 

My söker ett föralltidhem som ger henne tid att blomma ut i sin egen takt. Gärna där det finns en snäll social katt som kan agera gott föredöme för henne. Har inte visat intresse för att gå ut.

My är syster till Meja och Milla.

Finns på katthemmet

 

Leo 5.jpg

Leo

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Leo är en social och sällskaplig kille. Leo hälsar dig välkommen hem efter en arbetsdag med sitt småpratande om ditt och datt. Leo behöver tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

Ceasar.jpg

Ceasar     Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Caesar är en liten kelgo kille, att mysa är mer eller mindre allt han begär. Får inte heller glömma att han älskar mat, det mesta går ner! Han har också en mus som är favoritleksaken, som han springer efter dag som natt. Caesar går på lådan, van vid andra katter och även småbarn. En väldigt snäll och ödmjuk katt som älskar sin husse/matte redan vid första mötet, en social katt med andra ord. 

Så nu letar Caesar efter sitt nya föralltid hem - där han kan få föralltid mys!

Finns i jourhem

 

Selma.jpg

Selma

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Likt sin dotter är hon försiktig men väldigt hängiven när det kommer till kritan. Älskar att bli klappad i ansiktet! Mamma till Lill-Selma, Ronny, Jocke och Pricken. Flyttklar ca v41

Finns på katthemmet

 

Bosse 2.JPG

Bosse

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Bosse, svart långhår, är en gosig och matglad kille som gärna vill vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Boris. Han är en lugn, trygg och mycket tålmodig katt. Fungerar med barn.

Han tycker om att bli upplyft och klappad och spinner när man borstar honom. Eftersom han är långhår så håller en borstning om dagen borta tovorna. Har bott med sin bror Boris och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

 

Boris.jpg

Boris

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Boris,grå långhår, är en muskulös och maffig kille som behöver vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Bosse. Han vill gärna gosa och spinner och gillar att leka med spön. Han fungerar med barn. Han är matglad och pratar när han tycker att det är dags att äta. Eftersom han är långhårig så uppskattar han en daglig genomborstning och njuter av detta. Han har bott med sin bror Bosse och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

Ronja.jpg

Ronja

Kön: Hona

Ålder: Född 2008

Ronja är en söt liten dam. Hon älskar att bli klappad, helst vid kinden och på hakan och spinner mycket. Tycker om att bli borstad över ryggen. Hon har bott med sina söner Bosse och Boris och vill ha tillgång till utevistelse, men stortrivs inomhus. Hon vill ha ett lugnt hem, utan små barn, där hon t ex kan kura ihop sig på sin sovplats på kökssoffan.

Finns i jourhem

Astrid.jpg

Astrid

Kön: Hona

Ålder: Född hösten 2016

Lilla Astrid är en vit kattflicka med randiga fläckar. Hon är fortfarande reserverad mot oss människor men det tar sig alltmer. Har dock alltid koll på läget, är lekfull och älskar mat.

Finns i jourhem

 

 

Isabelle 3.JPG

Isabelle

Kön: Hona

Ålder: Född 2010 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns i jourhem

 

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Micke 2.jpg

Micke

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2016

Micke är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men tar godbitar ur handen.

Är nyfiken och intresserad av oss människor, men behöver träna sig lite mer på att vi faktiskt är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Molle.

Finns i jourhem

Månstråle 1.jpg

Månstråle

Kön: Hona

Ålder: Född 2014

Månstråle är en försiktig men framförallt en väldigt snäll kisse. Förmodligen är hon född "ute" och har tagit ganska lång tid på sig att utvecklas till en trygg katt. Men nu! Nu har hon gjort stora framsteg och jobbar man bara på lite till med henne är det inte så långt borta till att hon ska vilja bli klappad. Månstråle är både barn och hundvan och verkar gilla dem båda. En snäll kattkompis vill hon säkert gärna ha, bara den inte är för dominant, för då vågar hon sig inte riktigt fram.

Finns i jourhem