Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Mimmi 8.jpg

Mimmi

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2021

Mimmi är en alldeles ljuvlig och okomplicerad liten kattflicka som kan gosa hur länge som helst. Lite bus emellanåt så är hon redo att bli klappad och kliad igen. Funkar bra med andra katter och kommer på inkallning med klicker. 

Mimmi är en nyfiken rymmare så hon behöver nog vara innekatt. Syster till Mymlan

Finns i jourhem 

 

Mymlan.jpg

Mymlan

Kön: Hane

Ålder: Född juli 2021

Mymlan är en stor och ståtlig men ganska blyg kille som behöver en människa med tålamod. När han kommer över sin blyghet älskar han att bli kliad under hakan. Eventuellt vill han dela sitt framtida hem med sin syster Mimmi. Funkar bra med andra katter och kommer på inkallning med klicker. Bror till Mimmi

Finns i jourhem

 

Ella 5.jpg

Ella 

Kön: Hona

Ålder: Ca 4 år

Ella är en lugn och försiktig tjej. Hon tycker om att bli klappad när hon fått förtroende för sin tvåbenta vän. Ella vill ha tillgång till att kunna gå ut. Kan vara ensamkatt men går även bra med en kattkompis. 

Finns i jourhem

 

Mercedes 7.jpg

Mercedes

Kön: Hona

Ålder: Född 2011

Det här är prinsessan Mercedes, en mycket värdig och fin dam. Hon är 11 år men det kan man inte tro. Hon är så fin. Hon letar efter sitt föralltidhem som vi tror innehåller någon eller några aningen äldre personer som kan ge henne all den kärlek hon förtjänar. Mercedes tycker om att leka en stund och sedan ta en go stund i knäet på sin människa. Hon gillar att bli borstad och det är nödvändigt med pälsvård då hon är långhårig med en mycket stilig svans. 

Mercedes ska ha tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

Frasse 3.jpg

Frasse

Kön: Hane

Ålder: ca 1 år

Det här är goa och roliga buspojken Frasse. Han är en pigg liten kille. Han gillar verkligen att leka och skoja. 

Frasse äter specialfoder (Hypoallergenic). I sitt nya hem behöver han tillgång till utevistelse. 

Finns på katthemmet

 

Henry.jpg

Henry

Kön: Hane

Ålder: Ca 2 år

Låt oss presentera den vackre pojken Henry. Han tycker mycket om att kela och mysa. Men han kan bli lite busig och då kan han bita lite lätt. Vi tänker att hans nya hem inte innehåller små barn. Henry bör ha möjlighet till att gå ut. 

Finns på katthemmet

 

Sören 4.jpg

Sören

Kön: Hane

Ålder: född ca 2018

Det är lätt att älska Sören. En pratsam och kelsjuk liten herre som tar tillvaron med lite försiktighet, vill gärna ha en egen plats att kunna dra sig undan till. 

Favoritplatsen är i sängen bland filtar och täcken, gärna nära den han delar den med. 

Ett lugnt hem är helt klart att föredra, är det hos dig? Vill ha tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns på katthemmet

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam har varit ute länge så han är inte särskilt intresserad av att gå ut. Vi tänker att han passar som innekatt. Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem