Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 I

 

 


Ceasar.jpg

Ceasar

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Caesar är en liten kelgo kille, att mysa är mer eller mindre allt han begär. Får inte heller glömma att han älskar mat, det mesta går ner! Han har också en mus som är favoritleksaken, som han springer efter dag som natt. Caesar går på lådan, van vid andra katter och även småbarn. En väldigt snäll och ödmjuk katt som älskar sin husse/matte redan vid första mötet, en social katt med andra ord. 

Så nu letar Caesar efter sitt nya föralltid hem - där han kan få föralltid mys!

Finns i jourhem

 

Siri.jpg

Siri

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2017

Kolla lilla söta Siri. En lugn och försiktig liten tös. Blir tryggare och tryggare med människor för varje dag som går. Hon gillar att leka och busa.

Finns på katthemmet

 

 

Selma.jpg

Selma

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Likt sin dotter är hon försiktig men väldigt hängiven när det kommer till kritan. Älskar att bli klappad i ansiktet! Mamma till Lill-Selma, Ronny, Jocke och Pricken. Flyttklar ca v41

Finns på katthemmet

 

Dolly.jpeg

Dolly

Kön: Hona

Ålder: Född 10 juni 2017 

Dolly är en självständig och envis dam. Hon är väldigt lugn och bra på att gömma sig. Hon hittar då oftast en plats högt upp där hon kan ligga och spana. Dolly är likt sin bror Tarzan, också mycket social. Hon vill gärna vara med när det händer saker. Behöver tillgång till utomhusvistelse.

Finns i jourhem

 

 

Rasmus.jpg

Rasmus

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Rasmus är en nyfiken och lekfull kille som vill vara med där det händer. Kryper gärna upp och snuttar i famnen, vilar där helst också. Älskar att leka o busa med sin bästa vän och syster Pippi. De måste därför flytta ihop. Flyttklar v 35

Finns i jourhem

 

Pippi.jpg

Pippi

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2017

Pippi är en liten blyg tjej, vars tillit växer. Tycker mycket om lek och brottas gärna med sin trygghet o bästa vännen brorsan. Mat är en viktig del i lilla frökens liv. Vilar och sover ofta och då helst i sin brors närhet. Pippi måste flytta med sin bror Rasmus. Flyttklar v 35

Finns i jourhem

 

Bosse 2.JPG

Bosse

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Bosse, svart långhår, är en gosig och matglad kille som gärna vill vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Boris. Han är en lugn, trygg och mycket tålmodig katt. Fungerar med barn.

Han tycker om att bli upplyft och klappad och spinner när man borstar honom. Eftersom han är långhår så håller en borstning om dagen borta tovorna. Har bott med sin bror Boris och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

 

Boris.jpg

Boris

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Boris,grå långhår, är en muskulös och maffig kille som behöver vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Bosse. Han vill gärna gosa och spinner och gillar att leka med spön. Han fungerar med barn. Han är matglad och pratar när han tycker att det är dags att äta. Eftersom han är långhårig så uppskattar han en daglig genomborstning och njuter av detta. Han har bott med sin bror Bosse och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

Ronja.jpg

Ronja

Kön: Hona

Ålder: Född 2008

Ronja är en söt liten dam. Hon älskar att bli klappad, helst vid kinden och på hakan och spinner mycket. Tycker om att bli borstad över ryggen. Hon har bott med sina söner Bosse och Boris och vill ha tillgång till utevistelse, men stortrivs inomhus. Hon vill ha ett lugnt hem, utan små barn, där hon t ex kan kura ihop sig på sin sovplats på kökssoffan.

Finns i jourhem

Astrid.jpg

Astrid

Kön: Hona

Ålder: Född hösten 2016

Lilla Astrid är en vit kattflicka med randiga fläckar. Hon är fortfarande reserverad mot oss människor men det tar sig alltmer. Har dock alltid koll på läget, är lekfull och älskar mat.

Finns i jourhem

 

 

Isabelle 3.JPG

Isabelle

Kön: Hona

Ålder: Född 2010 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns i jourhem

 

 

Ella.jpg

Ella

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Här är fina söta Ella. Hon tycker om att gosa och kommer ofta och visar att det är dags för mys. Följer gärna med dig ut i köket för att se om det vankas något gott.

Finns i jourhem

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Micke 2.jpg

Micke

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2016

Micke är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men tar godbitar ur handen.

Är nyfiken och intresserad av oss människor, men behöver träna sig lite mer på att vi faktiskt är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Molle.

Finns på katthemmet

Månstråle 1.jpg

Månstråle

Kön: Hona

Ålder: Född 2014

Månstråle är en försiktig men framförallt en väldigt snäll kisse. Förmodligen är hon född "ute" och har tagit ganska lång tid på sig att utvecklas till en trygg katt. Men nu! Nu har hon gjort stora framsteg och jobbar man bara på lite till med henne är det inte så långt borta till att hon ska vilja bli klappad. Månstråle är både barn och hundvan och verkar gilla dem båda. En snäll kattkompis vill hon säkert gärna ha, bara den inte är för dominant, för då vågar hon sig inte riktigt fram.

Finns i jourhem