Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 I

 

 


Molly 1.jpg

Molly       Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2016 

Molly och Smille (se nedan) är två lättsamma, nyfikna och sociala katter. De älskar lek och att gosa med hela familjen och våra gäster. De spinner högt när vi klappar och vill gärna vara nära. Dessa två gosbollar vill ha möjlighet att gå ut.

Behöver flyttas tillsammans. 

Finns i jourhem

 

Smille.jpg

Smille       Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född 2015

Molly (se ovan) och Smille är två lättsamma, nyfikna och sociala katter. De älskar lek och att gosa med hela familjen och våra gäster. De spinner högt när vi klappar och vill gärna vara nära. Dessa två gosbollar vill ha möjlighet att gå ut.

Behöver flyttas tillsammans. 

Finns i jourhem

 

Fabbi.jpg

Fabbi

Kön: Hona

Ålder: Född i april/maj 2017

Låt oss presentera lilla bedårande söta Fabbi.

Tyvärr fick hon inte så mycket tid hos sin mamma men trots det är hon en helt underbar liten tjej. 

Hon är inte rädd för nånting, bara lite försiktig i början. 

Älskar människor och hundar och är väldigt gosig och spinner bara man tittar på henne. Klar för adoption v.29

Finns i jourhem

 

Astrid.jpg

Astrid

Kön: Hona

Ålder: Född hösten 2016

Lilla Astrid är en vit kattflicka med randiga fläckar. Hon är fortfarande reserverad mot oss människor men det tar sig alltmer. Har dock alltid koll på läget, är lekfull och älskar mat.

Finns i jourhem

 

 

Isac.jpg

Isac

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2016

Här är Isac, en vit kille med svarta fläckar. Spinner högt bara man tittar på honom. Lekfull och väldigt gosig.

Finns på katthemmet

 

Olle.jpg

Olle

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2016

Här är Olle, en bruntigré kattpojke. Han är en lekfull och gosig kille. Pratar mycket när han vill ha mat eller uppmärksamhet.

Finns på katthemmet

 

Blenda.jpg

Blenda

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Låt oss presentera lilla Blenda. Söt som socker. Hon är en helt underbart gosig kattflicka. Mycket social och pratsam. Hon längtar efter någon som hon kan vara med hela tiden.

Finns på katthemmet

 

 

Isabelle 3.JPG

Isabelle

Kön: Hona

Ålder: 7 år 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns i jourhem

 

 

Gråvit 1 (1).jpg

Gråvit

Kön: Hane

Ålder: Född augusti 2016

Det här är fantastiskt fina Gråvit. Han är en pigg och lekfull katt som är nyfiken på allt. Han är dock fortfarande lite försiktig (med betoning på lite) när det gäller kontakten med oss människor. Men får han bara tid och förtroende för dig så har du en vän för livet.

Han älskar mat och godis. Att spana på fåglar eller att ligga och sträcka ut sig i solen tillhör

några av favoritaktiviteterna.

Finns på katthemmet

 

Pelle 2.jpg

Pelle

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Pelle är en lugn och riktigt gosig kille. Han gärna ligger i knäet när han väl lärt känna sin matte eller husse. Han måste ha tillgång till utevistelse!

Finns på katthemmet

 

 

Plommon.jpg

Plommon

Kön: Hona

Ålder: 1 år i juni 2017

Hejsan, låt mig presentera mig. Jag heter Plommon. Jag är jättesnäll men lite blyg för nya människor. Bland det bästa jag vet är när min jourmatte klappar min fina täta päls, det är såå skönt! Kryper gärna intill henne. 

Nu bor jag ihop med mina tre systrar och två bonussystrar. Det skulle vara mysigt att få ett eget hem där jag kan blomma ut i min egen takt. Finns där en trygg kompis är det en bonus. 

Finns i jourhem

Vilja.jpg

Vilja

Kön: Hona

Ålder: 15 år

Hej människor, Vilja heter jag! 

En 15-årig dam med en förkärlek för frukost, magmassage, myntaleksaker och mjuka sovställen. Jag har aldrig förstått poängen med att bli buren och sitta i knä, men så fort människorna kommer i närheten ropar jag och befaller dem att gosa med mig där jag ligger! Största delen av min dag spenderar jag sovandes, men när du minst anar det flänger jag upp ur min dvala och springer allt vad jag har… för att sedan återvända till mitt sovställe. Jag tänkte pensionera mig nu och söker därför ett boende och en familj där jag får bli älskad och masserad tills min tid är kommen. I utbyte kan jag lova att mina tunga snarkningar kommer vagga dig trygg och jag kommer sjunga de vackraste frukostsångerna jag kan för dig.

Finns i jourhem

Jessica.jpg

Jessica     Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Här presenterar vi lilla goa Jessica. Hon är en liten gottegris som gärna tar emot en godsak då och då. Hon gillar att leka och jaga ljusstrålar.

Finns i jourhem

 

Ella.jpg

Ella

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Här är fina söta Ella. Hon tycker om att gosa och kommer ofta och visar att det är dags för mys. Följer gärna med dig ut i köket för att se om det vankas något gott.

Finns i jourhem

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Grå.jpg

Grå

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2016

Grå är en lite försiktig katt som behöver lite tid på sig för att bli trygg i ett ny situation. Han håller sig undan när det blir för mycket ljud eller många människor runt, men sedan tar nyfikenheten över och han smyger fram. Innerst inne märks att han längtar efter uppmärksamhet och när han väl slappnar av så är han en riktig gosig och lekfull kille. Trivs bäst med en till katt i hemmet, då han snabbt börjat ta efter sin sociala kompis Petronellas beteende och nu blir tryggare för varje dag. Lägger man bara tiden på att vinna hans förtroende får man världens finaste katt!

Finns i jourhem

Micke 2.jpg

Micke

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2016

Micke är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men tar godbitar ur handen.

Är nyfiken och intresserad av oss människor, men behöver träna sig lite mer på att vi faktiskt är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Molle. Också bror med Mister, Moltas och Mumin.

Finns på katthemmet

Molle.jpg

Molle

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2016

Molle är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men han tar godbitar ur handen. Är nyfiken och intresserad av oss men behöver träna sig lite mer på att vi är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Micke. Också bror med Mister, Moltas och Mumin.

Finns på katthemmet

 

Månstråle 1.jpg

Månstråle

Kön: Hona

Ålder: Ca 2 år

Månstråle är en försiktig men framförallt en väldigt snäll kisse. Förmodligen är hon född "ute" och har tagit ganska lång tid på sig att utvecklas till en trygg katt. Men nu! Nu har hon gjort stora framsteg och jobbar man bara på lite till med henne är det inte så långt borta till att hon ska vilja bli klappad. Månstråle är både barn och hundvan och verkar gilla dem båda. En snäll kattkompis vill hon säkert gärna ha, bara den inte är för dominant, för då vågar hon sig inte riktigt fram.

Finns i jourhem

Tusse1.jpg

Tusse

Kön: Hane

Ålder: 1 år

Tusse är en stor mysig kille som busar och leker med allt. Han har alltid någon kul aktivitet på gång. Han är väldigt omhändertagande av de andra katterna på katthemmet och bistår gärna med puts och tvätt av de andra.

Finns på katthemmet

 

Petronellamor.jpg

Petronella

Kön: Hona

Ålder: Född 2014

Petronella är en väldigt gosig och pratsam kisse. Hon blir gärna kliad länge och spinner högt. 

Finns i jourhem.