Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Oden.jpg

Oden

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2018

Oden hade en tuff start i livet. När han hittades, ca 8v gammal, tillsammans med sina syskon hade han ett skadat öga som omedelbart behövde vård. 

Idag är Oden ett riktigt litet busfrö, precis som en liten katt i hans ålder ska vara. Han älskar att leka och är nyfiken och framåt. Att bara ha ett öga har inte hämmat honom alls. Han älskar också att kela! Ligger gärna och gosar med dig både länge och väl, och visar tydligt sin uppskattning tillbaka.

Finns i jourhem

 

Embla.jpg

Embla

Kön: Hona

Ålder: Född juni 2018

Denna söta kattflicka kom in under tak sist i sin kull och har inte riktigt till 100% funnit sin tillit till människor ännu. Hon leker och busar med sina syskon Oden, Tor och Frej och lägger sig sedan bredvid dig och spinner högt. Nosar försiktigt på dig och är nyfiken, men vågar ännu inte låta sig klappas. Hon vill så gärna, men vågar inte riktigt...

När hon väl förstår att människor inte är farliga kommer hon bli en riktig myskatt!

Finns i jourhem

 

Frej.jpg

Frej

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2018

Frej, världens goaste Frej! Katten med allt! Katt de lux! Precis som du vill att en katt skall vara. Busig, rolig, gosig, i knät. Han blir din vän för livet. 

Dessutom en fena på att hjälpa till med hushållsbestyren....

Bror till Oden, Tor och Embla

Finns i jourhem

 

Tor.jpg

Tor

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2018

Vackra Tor, älskar att leka och rumla runt med sina syskon Oden, Frej och Embla. Eller med dig...

När det är dags för vila, gosar han gärna en stund innan han somnar. Väldigt tillgiven men ligger hellre bredvid dig än i knät.

Finns i jourhem

 

Mr Grå.jpg

Mr Grå

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2015

Mr Grå kan se lite bister ut. Men hans inre är allt annat. Han är så mysig och go. Han har troligen levt det mesta av sitt liv som hemlös. Han är så nöjd med att vara inne i värmen och få slappna av. Han gillar att ligga i knät och gosa, spinner så gott då. Följer gärna en i hasorna och vill vara med. Han söker kontakt med familjens övriga katter som har tagit emot honom med blandande känslor. Så med en tillmötesgående katt funkar han väl med. Han har däremot inte träffat på barn och hundar ännu. I skrivande stund ligger han i jourmattes knä och tvättar sig.

Finns i jourhem 

 

Strosa 2.jpg

Strosa

Kön: Hona

Ålder: Född ca 2015

Strosa ska alltid vara med överallt vart man än går, största kelgrisen. Vill ha mycket uppmärksamhet och gillar att stryka sig mot benen. Vi tror att Strosa kan fungera som innekatt.

Finns i jourhem 

 

 

Daisy 1.jpg

Daisy

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Vår fina lilla Daisy! Så go och tillgiven. Hon är en pigg och glad tjej som verkar trivas alldeles utmärkt på katthemmet bland alla andra katter och människor. Katthemmet är dock inget permanent hem. Vi tänker att hon uppskattar ett hem där hon har möjlighet till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

Stellan.jpg

Stellan

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Herr Stellan är stor, ståtlig och ljuvligt snäll. Han är en riktigt go katt som gillar människor. Han är dock inte så nöjd med att ha andra katter runt sig. Så vi önskar att han blir ensam herre på täppan i sitt nya hem. Han måste ha möjlighet till utevistelse.

Finns på katthemmet 

 

Tiger.jpg

Tiger

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2018

Tiger är en charmig och nyfiken kille som hittades med sina fyra syskon och mamma. Han är lite försiktig och älskar att bli lekt med och att busa med sina syskon. Behöver en trygg kattkompis.

Finns i jourhem

 

Misan.jpg

Misan

Kön: Hona

Ålder: Vuxen - ungkatt

Misan är en jättegosig liten kattflicka som hittades med sina fem kattungar. Hon tycker om att gosa och även leka och busa. Kan vara innekatt. 

Finns i jourhem

 

Mistral.jpg

Mistral

Kön: Hona

Ålder: Vuxen - ungkatt

Var finns Du med hjärterum för mig? 

Jag heter Mistral och letar efter mitt "forever-home". Jag är en skärpt tjej som lurar skjortan av hunden i jourhemmet där jag bor för tillfället. Jag älskar att kela och då spinner jag högt. Bästa platsen är på fönsterbänken då jag kan speja på fåglar och annat utanför. Då lyser det i mina ögon. Jag är en jägare med varmt och mysigt hjärta. Mistral kan vara innekatt.

Jag längtar efter en varm famn. Är det Du?

Finns i jourhem

 

Dolly.jpg

Dolly

Kön: Hona

Ålder: Vuxen - ungkatt

Dolly är en gosig, social katt som vill vara nära och med där det händer saker. Hon älskar att bli borstad och klappad. Hon kommer alltid när man lockar på henne. Är lugn, men också lekfull och gillar att leka med spöleksaker. Går bra ihop med barn. Ligger gärna inne och gosar men vill ha någon form av tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Musse 1.jpg

Musse

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

Här har vi vår fina Musse. Han är en lugn, social och riktigt ståtlig mysbjörn. Han kommer gärna fram till dig och är alltid öppen för en stunds kel. Ser fram emot utomhusvistelse i sitt föralltidhem. Kanske ska han vara ensam katt i nya hemmet.

Finns på katthemmet

 

Gunnar.jpg

Gunnar

Kön: Hane

Ålder: Född  i juni 2017

Gunnar är en stor och ståtlig kille med stor integritet. Han pratar mycket och vill gärna bli klappad och kliad men inte ligga i knä eller bli buren. Gunnar är väldigt snäll, lugn och cool och bryr sig inte om hunden i jourhemmet. Kommer att behöva tillgång till utevistelse då han verkar behöva aktiveras och röra sig.

Finns i jourhem

 

Nisse 10.jpg

Nisse

Kön: Hane

Ålder: Född i oktober 2017

Nisse är en trygg och gosig kille som tycker om att leka. Han vill gärna ligga på rygg och bli kliad på magen. 

Finns i jourhem

 

Smulan 1.jpg

Smulan     

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2017

Smulan är en kärleksfull och omtänksam tjej. Hon har lätt att anpassa sig till det mesta. Hon drömmer om en lekkamrat - då leka är en stor del av hennes dag. Pussas och klappas uppskattas också av Smulan. Hennes största personlighetsdrag är nyfikenhet. Hon smyger gärna på sin husse/matte. Smulan är van vid barn och andra katter. Önskar att en dag få komma ut - för att sitta i fönstret och spana börjar bli långtråkigt!

Finns i jourhem

 

Pepsi 1.jpg

Pepsi      

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Finns på katthemmet

 

My.jpg

My

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

My är en blyg och försiktig tjej vars tillit och förtroende växer i takt med att hon lär känna sin nya husse/matte. Även om hon kan visa en avig inställning till sin omvärld så är hon innerst inne en riktig mjukis som bara längtar efter att få uppmärksamhet och kärlek. My gillar inte att bli upplyft men väl i den trygga famnen slappnar hon så småningom av, blundar och njuter av att bli gosad med. Söker du efter en katt vars förtroende du måste vinna? En katt som kommer återgälda den tid och kärlek du lägger ner på henne tusen gånger om när hon vågar krypa ur sitt i början blyga skal? Då är My en katt för dig. 

My söker ett föralltidhem som ger henne tid att blomma ut i sin egen takt. Gärna där det finns en snäll social katt som kan agera gott föredöme för henne. Har inte visat intresse för att gå ut.

My är syster till Meja och Milla.

Finns på katthemmet

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem