Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Doris 5.jpg

Doris 

Kön: Hona

Ålder: Född ca juli 2018

Doris är en försiktig men nyfiken och busig katt. Hon är lite mer framåt och tuffare än sin bror Eddie. Doris vill också vara där det är tyst och lugnt. Syster till Eddie 

Finns i jourhem

 

Vincent 1.jpg

Vincent

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2017

Vincent är en mysig kille som gärna låter sig klappas när han har lärt känna dig. Han är väldigt nyfiken och lekfull. Han bor tillsammans med Brorsan i jourhem och vill flytta med honom. 

Finns i jourhem

 

 

Brorsan.jpg

Brorsan 

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2017

Brorsan är en försiktig och blyg kille som inte riktigt lärt sig att lita på människor ännu. Han låter sig klappas om man närmar sig försiktigt och har tålamod och då märks det att han tycker om det. Han bor tillsammans med Vincent i jourhem och vill flytta med honom. 

Finns i jourhem

 

Zäta 1.PNG

Zäta

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Zäta är en försiktig liten tjej som så gärna vill, men vågar inte riktigt än. Hon kommer gärna och kollar vad man gör men håller sig lite på avstånd. Leker gärna lite försiktigt. Med rätt ägare tror vi att hon kommer att bli hur mysig som helst. Syster till Ville och Lilleman

Finns i jourhem

 

Ville.PNG

Ville

Kön: Hane

Ålder: Född 2018

Ville är en busig kille. Han älskar allt som har med lek och bus att göra. Han är väldigt nyfiken och följer gärna med och kollar vad man gör. Han har inte full tillit till människan än men är på mycket god väg. Han älskar att leka med jourmattes hår!! Han kan börja spinna bara man pratar med honom. Bror till Zäta och Lilleman

Finns i jourhem

 

Lilleman.PNG

Lilleman

Kön: Hane

Ålder: Född 2018

Lilleman är en liten blyg och försiktig kille. Han är lik sin syster med att vilja så mycket mer än vad han vågar. Han älskar godsaker och så fort man tar fram godis eller god mat är han snabb med att komma fram. Med mycket kärlek och lite tålamod så tror vi att han kommer att bli en riktig myskille. Bror till Ville och Zäta.

Finns i jourhem

 

Meia.jpg

Meja         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Meja är lite försiktig, men har ett stort kelbehov och kommer gärna fram och låter sig bli klappad länge om man sätter sig ner i lugn och ro. Hon vill verkligen vara inne men gillar att vara ute och springa också. Hon skulle nog kunna trivas som enbart innekatt och kanske helst i en familj utan hund och småbarn. 

Finns i jourhem

 

Stellan.jpg

Stellan

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Herr Stellan är stor, ståtlig och ljuvligt snäll. Han är en riktigt go katt som gillar människor. Han är dock inte så nöjd med att ha andra katter runt sig. Så vi önskar att han blir ensam herre på täppan i sitt nya hem. Han måste ha möjlighet till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Tiger.jpg

Tiger

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2018

Tiger är en charmig och nyfiken kille som hittades med sina fyra syskon och mamma. Han är lite försiktig och älskar att bli lekt med och att busa med sina syskon. Behöver en trygg kattkompis.

Finns i jourhem

 

Smulan 1.jpg

Smulan     

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2017

Smulan är en kärleksfull och omtänksam tjej. Hon har lätt att anpassa sig till det mesta. Hon drömmer om en lekkamrat - då leka är en stor del av hennes dag. Pussas och klappas uppskattas också av Smulan. Hennes största personlighetsdrag är nyfikenhet. Hon smyger gärna på sin husse/matte. Smulan är van vid barn och andra katter. Önskar att en dag få komma ut - för att sitta i fönstret och spana börjar bli långtråkigt!

Finns på katthemmet

 

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Kommer gärna när det vankas god mat. Vi tror att Milla kan vara ensam katt i sitt nya hem. Vi tror också att hon behöver ett lugnt hem utan små barn. Hon har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Finns på katthemmet

 

Lava.jpg

Lava         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem