Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Gosis.jpg

Gosis

Kön: Hane

Ålder: Född 2015 

Gosis söker ett nytt hem. Han gör verkligen rätt för sitt namn för han älskar att gosa. Han vill gärna bli klappad och sover gott på din mage om han får. 

Väldigt tillgiven och fin katt. Han går ihop med andra katter och hundar samt barn i alla åldrar. Han gillar att vara lika mycket inne som ute

Finns i jourhem

 

Hakan1.jpeg

Håkan

Kön: Hane

Ålder: Vuxen (Kring 1,5 år)

Låt oss presentera goa goa killen Håkan. Han är en snäll, jättekelsjuk och nyfiken katt. Håkan följer en vart man går och sätter man sig så vill han ligga i knät. Han vill kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Puttan.jpg

Puttan

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Det här är fina och gulliga Puttan. En söt och snäll tjej. Vi tror att Puttan kommer att passa utmärkt som innekatt. Hon är van vid hundar.

Finns på katthemmet

 

Bodil.jpg

Bodil

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Låt oss presentera Bodil. En mycket söt och gosig kattdam. Vi tror att Bodil kommer att passa bra som innekatt. Hon är van vid hundar.

Finns på katthemmet

 

 

Stella.jpg

Stella

Kön: Hona

Ålder: Född i oktober  2017

Stella är en glad, gosig och social tjej som gärna är där du är. 

Vill gärna ha en eller flera kompisar är dessutom hundvan. Uteliv inget måste, men gärna yta att sträcka ut de långa benen.

Finns på katthemmet

 

Frans.jpg

Frans

Kön: Hane

Ålder: Född i oktober 2017

Detta är Frans som inte fick plats på stolen vid fotograferingen av brorsorna. Han är en riktigt mysig och lekfull pojke. Han älskar att ligga i knät. Frans har heller inte varit ute och passar troligen därför bra som innekatt. Även han ska ha en kattkompis eller bo med någon av brorsorna Bobbo, Pontus eller Frank.

Flyttklar v 23

Finns på katthemmet

 

Frank Pontus Bobbo.jpg

Bobbo Pontus Frank        Frank har fått eget hem

Kön: Hanar

Ålder: Födda i oktober 2017

Men kolla in dessa tre goa gossar. Söta som socker, dessa bröder. Bobbo (t v), Pontus (mitten) och Frank (t h). De har en brorsa till, Frans, men han fick inte plats på stolen vid fotograferingen.

Bobbo är kanske den försiktigaste av dem men nyfiken som få. Så gullig. Pontus är också väldigt nyfiken och lekfull. En riktig sötnos. Frank följer en hack i häl och älskar att ligga i knät. En gosnos, alltså.

De här pojkarna har aldrig varit ute och passar troligen bra som innekatter men de ska ha en kompis. Ett alternativ är att de flyttar tillsammans med någon av de andra brorsorna.

De är flyttklara v 23.

Finns på katthemmet

 

Kiwi 1.jpg

Kiwi        Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2016

Lilla söta Kiwi är en liten försiktig flicka. Hon är gärna för sig själv men är inte rädd eller obekväm med andra katter runtomkring. Hon är en väldigt snäll kisse. Vi skulle önska att Kiwi kommer till någon som har det lugnt och skönt hemma. Som har tid att vinna hennes förtroende och tillit. Det känns inte som att små barn skulle vara någon lyckad kombo.

Finns på katthemmet

 

Smulan 1.jpg

Smulan     

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2017

Smulan är en kärleksfull och omtänksam tjej. Hon har lätt att anpassa sig till det mesta. Hon drömmer om en lekkamrat - då leka är en stor del av hennes dag. Pussas och klappas uppskattas också av Smulan. Hennes största personlighetsdrag är nyfikenhet. Hon smyger gärna på sin husse/matte. Smulan är van vid barn och andra katter. Önskar att en dag få komma ut - för att sitta i fönstret och spana börjar bli långtråkigt! Flyttklar vecka 20

Finns i jourhem

 

Sigge 7.jpg

Sigge

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Sigge är en alldeles underbar kattkille. Han är en riktig skönhet med sina stora lysande ögon. Han har haft, liksom sin syster Lisa, en tuff start i livet. Han är väldigt lekfull och busig men något försiktigt vad det gäller de tvåbenta. Det återstår lite jobb att vinna hans fulla tillit. 

Sigge söker ett lugnt och tryggt hem, där han får kärlek och uppmärksamhet. Sigge behöver tillgång till  utevistelse.

Finns i jourhem

 

Lisa.jpg

Lisa

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2017

Här har vi lilla Lisa. Hon är en riktig pärla. Man blir glad av att se henne. Hon har haft en tuff start i livet. Hon föddes av en vildkatt i en vedbod och tyckte till en början inte alls om att vara bland människor. De senaste månaderna har hon dock utvecklats mycket. Hon är fortfarande något försiktigt, men nyfikenheten tar allt oftare över och det märks att hon söker närhet och ömhet. 

I ett lugnt och tryggt hem skulle hon nog fortsätta att utvecklas. 

Bra hade det varit om det skulle finnas en lekkompis till henne. Bor nu ihop m sin bror Sigge. Lisa behöver tillgång till utevistelse. 

Finns i jourhem

 

Pepsi 1.jpg

Pepsi

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

Mija.jpg

Mija

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Hej här har ni mig, Mija, en väldigt kelsjuk och tillgiven men också lite försiktig dam, plötsliga rörelser kan ju vara lite läskiga. Jag är ganska ointresserad att gå ut men sitter gärna i fönstret och spanar på det som händer utanför. Lådan sköter jag perfekt, säger jourhemmet där jag just nu bor. 

Veterinären som undersökte mig sa att jag var en vacker sköldpadda. Va, tänkte jag först. Ser hen inte skillnad på sköldpadda o katt?? Sen berättade de att min färg på pälsen kallas just för sköldpadda. Tokigt!!

Finns i jourhem

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Milla är syster till Meja och My.

Finns på katthemmet

 

My.jpg

My

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

My är en blyg och försiktig tjej vars tillit och förtroende växer i takt med att hon lär känna sin nya husse/matte. Även om hon kan visa en avig inställning till sin omvärld så är hon innerst inne en riktig mjukis som bara längtar efter att få uppmärksamhet och kärlek. My gillar inte att bli upplyft men väl i den trygga famnen slappnar hon så småningom av, blundar och njuter av att bli gosad med. Söker du efter en katt vars förtroende du måste vinna? En katt som kommer återgälda den tid och kärlek du lägger ner på henne tusen gånger om när hon vågar krypa ur sitt i början blyga skal? Då är My en katt för dig. 

My söker ett föralltidhem som ger henne tid att blomma ut i sin egen takt. Gärna där det finns en snäll social katt som kan agera gott föredöme för henne. Har inte visat intresse för att gå ut.

My är syster till Meja och Milla.

Finns på katthemmet

 

Bosse 2.JPG

Bosse

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Bosse, svart långhår, är en gosig och matglad kille som gärna vill vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Boris. Han är en lugn, trygg och mycket tålmodig katt. Fungerar med barn.

Han tycker om att bli upplyft och klappad och spinner när man borstar honom. Eftersom han är långhår så håller en borstning om dagen borta tovorna. Har bott med sin bror Boris och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

 

Boris.jpg

Boris

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Boris,grå långhår, är en muskulös och maffig kille som behöver vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Bosse. Han vill gärna gosa och spinner och gillar att leka med spön. Han fungerar med barn. Han är matglad och pratar när han tycker att det är dags att äta. Eftersom han är långhårig så uppskattar han en daglig genomborstning och njuter av detta. Han har bott med sin bror Bosse och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

Ronja.jpg

Ronja

Kön: Hona

Ålder: Född 2008

Ronja är en söt liten dam. Hon älskar att bli klappad, helst vid kinden och på hakan och spinner mycket. Tycker om att bli borstad över ryggen. Hon har bott med sina söner Bosse och Boris och vill ha tillgång till utevistelse, men stortrivs inomhus. Hon vill ha ett lugnt hem, utan små barn, där hon t ex kan kura ihop sig på sin sovplats på kökssoffan.

Finns i jourhem

Isabelle 3.JPG

Isabelle

Kön: Hona

Ålder: Född 2010 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns i jourhem

 

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem