Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 I

 

 


André 1.jpg

André

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Det här är underbart fina André. Han är en mycket lugn och lite försiktig man. Han tycker om att gosa med dem han har förtroende för. Spinner så gott när han är nöjd. Vi uppfattar och tror att André gärna är ensam katt hos sin kommande familj.

Finns på katthemmet

 

Teodor.jpg

Teodor

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2017

Teodor älskar, liksom sin bror Harry Potter, att bli klappad, spinner högt och följer dig gärna runt huset. Lek- och kärleksfull. Pratar gärna om du svarar, annars hörs han inte (förutom spinnandet). Van och nöjd med barn. Syskonen känner stor trygghet i varandra.

Finns i jourhem 

 

Harry Potter.jpg

Harry Potter

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2017

Harry Potter älskar, liksom sin bror Teodor, att bli klappad, spinner högt och följer dig gärna runt huset. Lek- och kärleksfull. Pratar gärna om du svarar, annars hörs han inte (förutom spinnandet). 

Van och nöjd med barn. Syskonen känner stor trygghet i varandra. 

Finns i jourhem

 

Svea 2.jpg

Svea

Kön: Hona

Ålder: Född juni 2017

Svea är syster till Signe. Dock är hon lite mer reserverad än sin syster. Men vinner man hennes tillit så gillar även hon att bli klappad. Spinner och njuter. Gillar att busa med sin syster. Här behövs mer tid för att få henne att lita på dig. Behöver som sin syster komma till en familj där man har tid o tålamod att låta henne blomma ut till den fantastiska katt hon kommer att bli. Vill ha en stadig kompis.

Finns i jourhem

 

Signe 2.jpg

Signe       Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född juni 2017

Lilla Signe som efter mycket tid o omtanke äntligen tillät sig o bli klappad. Nu älskar hon o bli klappad. Spinner o myser. Har mycket kärlek att ge. Men 100% litar hon inte på en. Hon behöver komma till en familj som har tid att fortsätta bygga på tilliten. En fin och härlig tjej som har mycket att ge bara man har tålamodet att vänta. Signe är syster med Svea.

Finns i jourhem 

 

Stenson.jpg

Stenson

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Det här är lilla goa, fina Stenson. En genuint genomsnäll kisse som älskar, i princip, alla människor som finns i hans liv just nu. Och vi älskar honom. Han bor på katthemmet. Stenson har lite besvär med balansen och går en aning vingligt och ryckigt. Vi hoppas dock att med tiden så kommer det att försvinna helt. Stenson behöver vara innekatt en lång tid framöver eller kanske hela livet.

Finns på katthemmet

 

Selma.jpg

Selma

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Likt sin dotter är hon försiktig men väldigt hängiven när det kommer till kritan. Älskar att bli klappad i ansiktet! Mamma till Lill-Selma, Ronny, Jocke och Pricken. Flyttklar ca v41

Finns i jourhem 

 

Pricken.jpg

Pricken     Bokad

Kön: Hane

Ålder: född i juli 2017

Pricken är en fantastisk pojke på så många vis. Han är en knäkatt, gillar att bli klappar, ligga och spinna och pussas. Hans stora charm är hans prick på kinden. Van vid småbarn. 

Bror till Lill-Selma, Ronny och Jocke. Flyttklar v.40

Finns i jourhem 

 

Jocke.jpg

Jocke       Bokad

Kön: Hane  

Ålder: född i juli 2017

Jocke är en pojke som alltid är i farten. En busig, modig och mycket social och gosig katt. Han är gärna med i soffan eller går med en dit man är påväg. Van vid småbarn. 

Bror med Lill-Selma, Ronny och Pricken. Flyttklar v.40

Finns i jourhem 

 

Ronny.jpg

Ronny     Bokad

Kön: Hane

Ålder: född i juli 2017

Bror till Lill-Selma, Jocke o Pricken. Flyttklar v.40

Finns i jourhem 

 

 

Lill-Selma.jpg

Lill-Selma

Kön: Hona

Ålder: född i juli 2017

Lill-Selma är en underbar och otroligt snäll liten tjej. Är en av de försiktiga i kullen. Tycker mycket om att leka med leksakerna hon fått. Van vid småbarn. Syster m Ronny, Jocke och Pricken. 

Flyttklar v40.

Finns i jourhem

 

Max.jpg

Max

Kön: Hane

Ålder: Troligen född i maj 2017

Max är en lite reserverad kille, som tittar hur de andra katterna i jourhemmet gör och som så gärna vill vara med. Han blir lite orolig när det är för stökigt, men har redan gjort stora framsteg.

Max skulle passa bra i ett hem med en kattkompis som kan hjälpa honom att få förtroende för matte/husse. Max är bror med Ebba.

Finns i jourhem

 

 

Ebba.jpg

Ebba         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Troligen född i maj 2017

Det här är Ebba. Hon är en något reserverad liten tjej till en början, men när du får hennes förtroende är hon helt underbar. Ebba kommer fram direkt och kryper upp i knät, vill gärna vara riktigt nära och pussas. Hon ger all kärlek och kräver igenting tillbaka. Syster till Max.

Finns i jourhem

Luna.png

Luna

Kön: Hona

Ålder: Troligen född i maj 2017

Luna är en härlig liten tjej som tycker om att mysa och ligga nära, men som även kan vara lite kaxig. Behöver en kattkompis i sitt kommande hem, då hon älskar att leka. Luna bor idag med syskonparet Ebba och Max.

Finns i jourhem

Botvid.jpg

Botvid       Bokad

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Denna stiliga prins heter Botvid. Han är så fantastiskt social och gosig. Han anpassar sig så väl till människorna, de andra katterna och miljön i stort på katthemmet. Alla som träffar Botvid bara älskar honom. Han pratar en hel del. Vill ha din uppmärksamhet och följer dig vart du går. Lek och bus är en härlig sysselsättning som han gärna ägnar sig åt. En alltigenom jättehärlig och go kisse.

Finns på katthemmet

 

Dolly.jpeg

Dolly

Kön: Hona

Ålder: Född 10 juni 2017 

Dolly är en självständig och envis dam. Hon är väldigt lugn och bra på att gömma sig. Hon hittar då oftast en plats högt upp där hon kan ligga och spana. Dolly är likt sin bror Tarzan, också mycket social. Hon vill gärna vara med när det händer saker. Behöver tillgång till utomhusvistelse.

Finns i jourhem

 

 

Rasmus.jpg

Rasmus

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Rasmus är en nyfiken och lekfull kille som vill vara med där det händer. Kryper gärna upp och snuttar i famnen, vilar där helst också. Älskar att leka o busa med sin bästa vän och syster Pippi. De måste därför flytta ihop. Flyttklar v 35

Finns i jourhem

 

Pippi.jpg

Pippi

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2017

Pippi är en liten blyg tjej, vars tillit växer. Tycker mycket om lek och brottas gärna med sin trygghet o bästa vännen brorsan. Mat är en viktig del i lilla frökens liv. Vilar och sover ofta och då helst i sin brors närhet. Pippi måste flytta med sin bror Rasmus. Flyttklar v 35

Finns i jourhem

 

Sotis 3.jpg

Sotis

Kön: Hane

Ålder: Född i augusti 2016

Sotis är en ståtlig svartvit hankatt. Han älskar att bli klappad för han är så jättekelsjuk. Han älskar godis.

Han är väldigt lugn och stillsam och vill ha det lugnt omkring sig. Troligen vill han bo inne på heltid.Han ligger allra helst och myser i sin korg, i knäet eller väldigt nära dig. Eftersom Sotis vill ha lugn och ro så tror vi att han vill bli adopterad av någon lite äldre matte eller husse som är hemma mycket. Han är van vid hund men vill nog vara ensam katt i hemmet.

Finns i jourhem

Sotis film: https://youtu.be/PdH3Sh1l2lU

Bosse 2.JPG

Bosse

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Bosse, svart långhår, är en gosig och matglad kille som gärna vill vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Boris. Han är en lugn, trygg och mycket tålmodig katt. Fungerar med barn.

Han tycker om att bli upplyft och klappad och spinner när man borstar honom. Eftersom han är långhår så håller en borstning om dagen borta tovorna. Har bott med sin bror Boris och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

 

Boris.jpg

Boris

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Boris,grå långhår, är en muskulös och maffig kille som behöver vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Bosse. Han vill gärna gosa och spinner och gillar att leka med spön. Han fungerar med barn. Han är matglad och pratar när han tycker att det är dags att äta. Eftersom han är långhårig så uppskattar han en daglig genomborstning och njuter av detta. Han har bott med sin bror Bosse och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

Ronja.jpg

Ronja

Kön: Hona

Ålder: Född 2008

Ronja är en söt liten dam. Hon älskar att bli klappad, helst vid kinden och på hakan och spinner mycket. Tycker om att bli borstad över ryggen. Hon har bott med sina söner Bosse och Boris och vill ha tillgång till utevistelse, men stortrivs inomhus. Hon vill ha ett lugnt hem, utan små barn, där hon t ex kan kura ihop sig på sin sovplats på kökssoffan.

Finns i jourhem

Jagger.jpg

Jagger

Kön: Hane

Ålder: Född 2012

Här är mannen i ditt liv! En stillsam, lugn, kelsjuk och cool kattkille. Lite försiktig men inte skygg, och en sann gentleman. Han går undan när han vill vara ifred men kommer fram när han vill ha sällskap. Jagger vill inte bli buren men sitter gärna i knät. Bryr sig inte ett dugg om hundar och skulle nog uppskatta en snäll kattkompis eftersom han söker kontakt med de andra katterna i jourhemmet men blir lite hunsad.

Finns i jourhem

 

Astrid.jpg

Astrid

Kön: Hona

Ålder: Född hösten 2016

Lilla Astrid är en vit kattflicka med randiga fläckar. Hon är fortfarande reserverad mot oss människor men det tar sig alltmer. Har dock alltid koll på läget, är lekfull och älskar mat.

Finns i jourhem

 

 

Olle.jpg

Olle          Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2016

Här är Olle, en bruntigré kattpojke. Han är en lekfull och gosig kille. Pratar mycket när han vill ha mat eller uppmärksamhet.

Finns på katthemmet

 

Isabelle 3.JPG

Isabelle

Kön: Hona

Ålder: Född 2010 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns på katthemmet

 

 

Gråvit 1 (1).jpg

Gråvit

Kön: Hane

Ålder: Född augusti 2016

Det här är fantastiskt fina Gråvit. Han är en pigg och lekfull katt som är nyfiken på allt. Han är dock fortfarande lite försiktig (med betoning på lite) när det gäller kontakten med oss människor. Men får han bara tid och förtroende för dig så har du en vän för livet.

Han älskar mat och godis. Att spana på fåglar eller att ligga och sträcka ut sig i solen tillhör

några av favoritaktiviteterna.

Finns på katthemmet

 

Plommon.jpg

Plommon

Kön: Hona

Ålder: 1 år i juni 2017

Hejsan, låt mig presentera mig. Jag heter Plommon. Jag är jättesnäll men lite blyg för nya människor. Bland det bästa jag vet är när min jourmatte klappar min fina täta päls, det är såå skönt! Kryper gärna intill henne. 

Nu bor jag ihop med mina tre systrar och två bonussystrar. Det skulle vara mysigt att få ett eget hem där jag kan blomma ut i min egen takt. Finns där en trygg kompis är det en bonus. 

Finns i jourhem

Vilja.jpg

Vilja

Kön: Hona

Ålder: 15 år

Hej människor, Vilja heter jag! 

En 15-årig dam med en förkärlek för frukost, magmassage, myntaleksaker och mjuka sovställen. Jag har aldrig förstått poängen med att bli buren och sitta i knä, men så fort människorna kommer i närheten ropar jag och befaller dem att gosa med mig där jag ligger! Största delen av min dag spenderar jag sovandes, men när du minst anar det flänger jag upp ur min dvala och springer allt vad jag har… för att sedan återvända till mitt sovställe. Jag tänkte pensionera mig nu och söker därför ett boende och en familj där jag får bli älskad och masserad tills min tid är kommen. I utbyte kan jag lova att mina tunga snarkningar kommer vagga dig trygg och jag kommer sjunga de vackraste frukostsångerna jag kan för dig.

Finns i jourhem

Ella.jpg

Ella

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Här är fina söta Ella. Hon tycker om att gosa och kommer ofta och visar att det är dags för mys. Följer gärna med dig ut i köket för att se om det vankas något gott.

Finns i jourhem

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Grå.jpg

Grå          Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2016

Grå är en lite försiktig katt som behöver lite tid på sig för att bli trygg i ett ny situation. Han håller sig undan när det blir för mycket ljud eller många människor runt, men sedan tar nyfikenheten över och han smyger fram. Innerst inne märks att han längtar efter uppmärksamhet och när han väl slappnar av så är han en riktig gosig och lekfull kille. Trivs bäst med en till katt i hemmet, då han snabbt börjat ta efter sin sociala kompis Petronellas beteende och nu blir tryggare för varje dag. Lägger man bara tiden på att vinna hans förtroende får man världens finaste katt!

Finns i jourhem

Micke 2.jpg

Micke

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2016

Micke är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men tar godbitar ur handen.

Är nyfiken och intresserad av oss människor, men behöver träna sig lite mer på att vi faktiskt är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Molle.

Finns på katthemmet

Molle.jpg

Molle

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2016

Molle är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men han tar godbitar ur handen. Är nyfiken och intresserad av oss men behöver träna sig lite mer på att vi är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Micke.

Finns på katthemmet

 

Månstråle 1.jpg

Månstråle

Kön: Hona

Ålder: Född 2014

Månstråle är en försiktig men framförallt en väldigt snäll kisse. Förmodligen är hon född "ute" och har tagit ganska lång tid på sig att utvecklas till en trygg katt. Men nu! Nu har hon gjort stora framsteg och jobbar man bara på lite till med henne är det inte så långt borta till att hon ska vilja bli klappad. Månstråle är både barn och hundvan och verkar gilla dem båda. En snäll kattkompis vill hon säkert gärna ha, bara den inte är för dominant, för då vågar hon sig inte riktigt fram.

Finns i jourhem

Petronellamor.jpg

Petronella

Kön: Hona

Ålder: Född 2014

Petronella är en väldigt gosig och pratsam kisse. Hon blir gärna kliad länge och spinner högt. 

Finns i jourhem.