Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Gunnar.jpg

Gunnar

Kön: Hane

Ålder: Född  i juni 2017

Gunnar är en stor och ståtlig kille med stor integritet. Han pratar mycket och vill gärna bli klappad och kliad men inte ligga i knä eller bli buren. Lugn och cool och bryr sig inte om hunden i jourhemmet. Kommer att behöva tillgång till utevistelse då han verkar behöva aktiveras och röra sig.

Finns i jourhem

 

Albert 2.jpg

Albert

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Fina Albert är en lugn och sansad kille. Han är mycket nöjd när han blir klappad och gosad med. Albert vill gärna ha möjlighet att till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

Simone.jpg

Simone

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Här presenterar vi vackra Simone. Hon är mycket tillgiven och go. Vill ha ett hem hos lite äldre människor och hon vill nog vara ensam katt i huset. Simone vill kunna gå ut när hon känner för det.

Finns på katthemmet

 

Nisse 10.jpg

Nisse

Kön: Hane

Ålder: Född i oktober 2017

Nisse är en trygg och gosig kille som tycker om att leka. Han vill gärna ligga på rygg och bli kliad på magen. 

Finns i jourhem

 

Doris 1.jpg

Doris

Kön: Hona

Ålder: Född i oktober 2017

Doris är en mysig och go tjej som vill upp i ansiktet och gosa. Är lite försiktig med nytt folk men det går ganska fort tills hon kommer fram. Hon är nyfiken och vill gå med och se vad vad man gör i huset.

Finns i jourhem

 

 

Rufus.jpg

Rufus

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Detta är fina Rufus. Han är en snäll och go kisse som haft det tufft men hämtat sig otroligt fint. Vi tror att han ska vara ensam katt i nya hemmet och ha tillgång till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

Titti.jpg

Titti

Kön: Hona

Ålder: Född i december 2017

Lilla söta Titti är en lite avvaktande och blyg tjej men nyfikenheten tar lätt över. Vill gärna vara med där det händer. Hon sitter gärna ute och spanar. Lätta händer som smeker, känns gott mot den silkeslena pälsen. Milla är bästa, bästa kompisen så vi tänker att det vore fint om de kunde komma till samma hem.

Finns på katthemmet

 

Elliot.jpg

Elliot 

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2018

Här har ni årets gosigaste och socialaste lilla kille! Vill vara med där det händer och stannar gärna kvar i sängen om han får. Vankas det godbitar i form av kyckling är han först framme. Leker gärna med bollar och annat kul. Vill ha en snäll kompis att stolla med.

Finns i jourhem

 

Bibbi.jpg

Bibbi        Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2018

Bibbi är den lilla tjejen i syskonskaran. Håller sig gärna på avstånd men kommer fram om mamma ropar. Har man bara lite tålamod så leker hon lite försiktigt. Syster till Bumbo, Gusto och Gramse. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Gramse.jpg

Gramse

Kön: Hane 

Ålder: Född i juni 2018

Gramse håller gärna koll på avstånd men är det lek gång så busar han gärna. Nyfiken och pigg liten krabat. Bror till Bumbo, Bibbi och Gusto.

Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Gusto.jpg

Gusto       Bokad

Kön: Hane 

Ålder: Född i juni 2018

Gusto gillar att busa med sina syskon och bita i mammas svans. Han tycker det är helt okej med barn och gillar att mysa med alla. Bror till Bumbo, Bibbi och Gramse. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Bumbo.jpg

Bumbo     Bokad

Kön: Hane 

Ålder: Född i juni 2018

Bumbo är en nyfiken och glad liten kille. Han är alltid redo att leka och upptäcka saker. Gillar att gosa och busa. Springer runt benen när det är mat på gång.

Bror till Gusto, Bibbi och Gramse. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Janis.jpg

Janis        Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Janis är en jättefin tjej som inte är rädd för något, som somnar i bilen och alltid har tid för kärlek. Lite klickertränad, kommer på inkallning, med fortsatt träning och goda belöningar kommer hon att bli lydnadschampion. Ville gärna leka med tantkatterna när hon var i jourhemmet så hon behöver en kompis.

Finns på katthemmet

 

Mau 3.jpg

Mau

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Vår "lille" underbare Mau vill verkligen ha ett eget hem nu. Han är en så social och go kisse som gillar alla människor som pratar och gosar med honom. Han är mycket lekfull och han kramas gärna. Han måste ha tillgång till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Selona.jpg

Selona      Bokad

Kön: Hona 

Ålder: Född i juni 2018

Hejsan. Jag heter Selona och jag är smartare än brorsan. Jag gillar att leka kurragömma och att klättra, då är jag snabbare än blixten! Jag brukar leka med snören, kulor och en fidget-spinner. Och så spanar jag på svalor och fjärilar utanför fönstret. Och så retar jag brorsan när jag jagar hans svans. Vill du adoptera mig så kan jag lära dig att klättra, ska vi säga så? Och jag somnar säkert i ditt knä när vi lekt färdigt. 

Syster till Creol. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Creol.jpg

Creol        Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2018

Tjenare! Jag heter Creol och jag kan brotta ner min syrra på ett kick! Jag gillar att busa, bästa är att lurpassa på mamma och syrran, då liknar jag en TIGER på savannen. Det är kul att gömma sig i lådor och påsar. Min veterinär tycker att jag är precis så där pigg och nyfiken som en kattunge ska vara. Fostermamman säger att jag har en räv bakom varje öra. Hon säger också att jag är söt som socker. Kliar du mig bakom örat så där skönt, då spinner jag. Kanske somnar jag i ditt knä. När jag blir stor ska jag bli jägare. Jag gillar barn, bus och brottning.

Bror till Selona. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Strosa.jpg

Strosa

Kön: Hona

Ålder: Född ca 2015

Strosa, ska alltid vara med överallt vart man än går, största kelgrisen. Vill ha mycket uppmärksamhet och gillar att stryka sig mot benen.

Finns i jourhem


Smulan 1.jpg

Smulan     

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2017

Smulan är en kärleksfull och omtänksam tjej. Hon har lätt att anpassa sig till det mesta. Hon drömmer om en lekkamrat - då leka är en stor del av hennes dag. Pussas och klappas uppskattas också av Smulan. Hennes största personlighetsdrag är nyfikenhet. Hon smyger gärna på sin husse/matte. Smulan är van vid barn och andra katter. Önskar att en dag få komma ut - för att sitta i fönstret och spana börjar bli långtråkigt!

Finns i jourhem

 

Pepsi 1.jpg

Pepsi

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. Titti är bästa, bästa kompisen så vi tänker att det vore fint om de kunde komma till samma hem.

Finns på katthemmet

 

My.jpg

My

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

My är en blyg och försiktig tjej vars tillit och förtroende växer i takt med att hon lär känna sin nya husse/matte. Även om hon kan visa en avig inställning till sin omvärld så är hon innerst inne en riktig mjukis som bara längtar efter att få uppmärksamhet och kärlek. My gillar inte att bli upplyft men väl i den trygga famnen slappnar hon så småningom av, blundar och njuter av att bli gosad med. Söker du efter en katt vars förtroende du måste vinna? En katt som kommer återgälda den tid och kärlek du lägger ner på henne tusen gånger om när hon vågar krypa ur sitt i början blyga skal? Då är My en katt för dig. 

My söker ett föralltidhem som ger henne tid att blomma ut i sin egen takt. Gärna där det finns en snäll social katt som kan agera gott föredöme för henne. Har inte visat intresse för att gå ut.

My är syster till Meja och Milla.

Finns på katthemmet

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem