Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Gosig.jpg

Gosig

Kön: Hane

Ålder: Född 2019

Det här är Gosig. Han är en mycket vacker, gosig och lekfull pojke. Han gillar att vara med där du är. Gosig ska vara ensam katt i sitt nya hem då han tror sig vara störst, bäst och vackrast. Vilket han faktiskt är. Han måste också ha tillgång till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

 

Zero201124.JPG

Zero        Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född 28 september 2020

Zeke201124.JPG

Zeke        Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född 28 september 2020

Zoe.JPG

Zoe

Kön: Hona

Ålder: Född 28 september 2020

Denna röda lilla tjej är en personlighet ut i klospetsarna. Söt som socker och vacker med sin lätt silvriga päls. Hon går gärna sina egna vägar, men är tillgiven, trygg och social. Tror hon skulle trivas bäst i ett lite lugnare hem. Syster till Zayn och Zelda. Zoe kan flytta vecka 52 tillsammans med syskon eller annan kattkompis.

Finns i jourhem

 

Zelda 15.JPG

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 28 september 2020

Man ser redan på uttrycket i denna tjejs min att hon är en bestämd dam! Men så är hon ju padda också. Otroligt charmig och söt, men med en vilja av stål. Zelda var den som först tog sig över hagen ut i stora världen. Precis som sina övriga syskon är hon social och trygg.

Syster till Zayn och Zoe. Zelda kan flytta till eget hem vecka 52 tillsammans med syskon eller annan kattkompis.

Finns i jourhem

Zayn.JPG

 

Zayn

Kön: Hane

Ålder: Född 28 september 2020

Här presenterar vi charmören nummer ett! Zayn har redan vid åtta veckor ett härligt uttryck och sätt. När han kommer gående så går han med ett sån självsäkert sätt att man tror han är äldre än han är. Hela han utstrålar coolhet och trygghet. Sen hans nästan mörkröda färg gör honom ju inte mindre vacker.  

Bror till Zelda och Zoe. Zayn kan flytta vecka 52 tillsammans med syskon eller annan kattkompis.

Finns i jourhem

 

Selda 14.jpg

Selda

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2006

Selda är en harmonisk och bestämd gammal dam (ja, hon är 14 år) som tar livet med lugn och ro, brukar varva att ligga i fönstret och spana ut med att ligga bredvid i soffan och sova. Även om hon älskar att sova så får hon sina små ryck och jagar dammråttor eller något annat spännande som susar förbi. Hon kommer gärna förbi för att bli kliad en stund innan hon placerar sig på något av sina favoritställen. Hon sover gärna vid fötterna på natten och håller sig oftast inom några meters avstånd men är inte mycket till knäkatt.

Finns i jourhem

 

Perla.jpg

Perla

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2020 

Denna jättesöta lilla tjejen som heter Perla för att teckningen i ansiktet är som en liten pärla vid ena ögat. Hon är mycket lekfull och hennes nyfikenhet tar över hennes försiktighet som hon har innan du lär känna henne. Vill gärna ha en busig kompis i sitt nya hem. Syster till Putte

Finns på katthemmet

 

Putte.jpg

Putte

Kön: Hane

Ålder: Född juli 2020 

Denna kille är verkligen en cool katt och är lugnet själv. När han väl känner dig så gillar han att ligga i knät och bli klappad, men är lite försiktig först. Har stort intresse av att leka med små mjukisdjur och följa snören.

Vill gärna ha en busig kompis i sitt nya hem. Bror till Perla.

Finns på katthemmet

 

Brorsan 5.jpg

Brorsan       Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född 2019

Den här gosiga killen heter Brorsan. Han är så otroligt snäll och mysig. Han älskar verkligen att kela och gosa. Brorsan är bror till Gosig. Möjlighet till utevistelse är ett krav. Brorsan kan flytta vecka 48.

Finns på katthemmet

 

Tellus.jpg

Tellus

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020

Tellus är en modig liten kille. Vill gärna ha nya äventyr hela tiden. Spinner när man är nära honom.  Men närheten är på hans villkor. Sitter gärna i knät, om han går dit själv. Blir gärna buren hit och dit av barnhänder. Tycker om barn. Vill inte att man klappar honom på huvudet eller ryggen om han själv inte kommit till dig för det. Bor i jourhem med syskonen Locus och Martii.

Finns i jourhem

Peter.jpg

Peter 

Kön: Hane

Född: Maj 2019 

Peter är en snäll och försiktig, kelig och sällskaplig och alldeles underbar liten kille som gjort så stora framsteg här hos oss. 

Första tiden var han väldigt rädd, men sakta byggdes förtroendet upp då han upptäckte att vi tvåbeningar var bra att ha. Sakta gick det att närma sig honom med godis, lek och små smek på ryggen.

Peter är världens gosigaste keligaste mysigaste lilla kille. Kommer ofta och stryker sig mot benen och svärmar runt en. Hoppar upp och buffar på en och gosar när  man står vid tvättstället eller vid köksbordet. Han ligger gärna i knäet eller brevid i soffan. 

Han är väldigt sällskaplig med oss människor. Här i jourhemmet har han tre andra snälla unga kastrerade hankatter att leka med. Van med hund.

Peter vill komma till ett hem som har mycket tid med honom då han är väldigt social med människan, och så vill  han ha minst en snäll kattkompis i nya hemmet. Då Peter är snäll och försiktig av sig passar det bäst med annan snäll och trygg katt som inte är dominant. 

Peter vill gärna komma till ett hem på landet där han kan gå ut så småningom. Men funkar bra i lägenhet eller med hem med kontrollerad utevistelse också.

Peter behöver komma till ett tryggt och lugnt hem utan små barn.  

Peter är en riktig charmör, en alldeles underbar liten kille som har blommat ut här i jourhemmet. Här har han blivit trygg i sig själv och med oss.

Nya hemmet behöver ha mycket tid för honom och förståelse för att bygga upp tilliten och låta honom utvecklas där i sin takt. 

Vi tar endast emot besök utomhus så Peter kommer att vara ute i kattgården när ni kommer och hälsar på oss.

Finns i jourhem