Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Hannes 2.jpg

Hannes

Kön: Hane

Ålder: Vuxen  (2-4 år)

Finns det ett lugnt och kärleksfyllt hem till Hannes? Finns du som är utrustad med mycket tålamod och tid för denna oerhört fina kisse. Hannes vill gärna vara med där du är men inte för nära. Han är mycket försiktig när det gäller händer och fötter. Därför är det svårt att få tillstånd att klappa honom. Däremot kan han tänka sig att äta ur handen. Han är en väldigt lugn katt som inte gör mycket väsen av sig men han gillar att leka, gärna med bollar eller papperstussar i ett snöre. Hannes ska vara innekatt och ensam i sitt nya hem.

Finns i jourhem

Sigrid.jpg

Sigrid

Kön: Hona

Ålder: Född sommaren 2019

Sigrid är en lugn och avhållsam kisse. Hon är något större än sin syster Ester. Pupillerna på Sigrid har olika storlek vilket gör henne unik. Precis som med syster Ester så behövs både tid och tålamod för den fortsatta socialiseringen. Vill bo med sin syster också i fortsättningen.

Finns i jourhem 

 

Esther.jpg

Ester

Kön: Hona

Ålder: Född sommaren 2019

Ester är en liten katt med stor nyfikenhet och mycket aktivitet i sig. Hon är född hemlös och är därför fortsatt lite skygg. Lite försiktigt kan hon hoppa upp i sängen/soffan och spinna och vill då bli klappad. Ester är syster till Sigrid och ska flytta tillsammans med henne. Tid och tålamod behövs för att fortsätta socialiseringen.

Finns i jourhem

 

 

Ossian.jpg

Ossian 

Kön: Hane

Ålder: född ca 2018 

Jag heter Ossian och har varit uteliggare i 2 år. Men i höstas blev det för kallt och ensamt, då hittade jag min jourfamilj. Först fick jag bo i gästrummet men efter att jag blev kastrerad och chippad fick jag bo i hela huset. Min jourmatte säger att jag är en snäll kille och att jag pratar mycket. Jag gillar min jourfamilj, jag svansar med hela tiden. Är de i köket så ligger jag under bordet, tittar de på TV så ligger jag i soffan. Jag kom fort på att det är skönt att bli borstad och känna mjuka händer. Nu håller matte på och lär mig att det faktiskt inte är farligt att bli buren. Jag vill väldigt gärna hitta ett riktigt föralltid hem. Om jag hittar ett föralltid hem då kan någon av mina uteliggarkompisar få samma hjälp som jag har fått.

Finns i jourhem