Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Elmau.jpg

Elmau

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2020

Elmau, en kattunge full av liv och vill gärna vara med. Leker, leker, leker.. men vill gärna vila/somna nära. 

Syskon till Sheffau och Going, vill gärna flytta ihop med någon av dem då de skildes från sin mor alldeles för tidigt. 

Flyttklar helgen v34

Finns i jourhem

 

Going.jpg

Going

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2020

Going är social och kommer direkt där det händer. Hon är snäll och mycket nyfiken. Vill vara där du är. 

Syskon till Elmau och Sheffau, vill gärna flytta ihop med någon av dem då de skildes från sin mor alldeles för tidigt. 

Flyttklar helgen v34

Finns i jourhem

 

Sheffau.jpg

Sheffau     Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020

Sheffau härliga, ljuvliga lilla kille som älskar livet, mat, lek och goa sovstunder nära. Syskon till Elmau och Going, vill gärna flytta ihop med någon av dem då de skildes från sin mamma alldeles för tidigt. 

Flyttklar helgen v34

Finns i jourhem

 

Floyd 1.PNG

Floyd

Kön: Hane

Ålder: Ung vuxen

Låt oss presentera den här mycket sympatiske kattgossen. Floyd är en mycket fin och snäll kisse som älskar att gosa och kela. Han är en rejäl pojke med mycket kärlek i hjärtat.

Vi tror att Floyd behöver möjlighet till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Mimmi 5.jpg

Mimmi       Bokad

Kön: Hona

Ålder: Ung vuxen

Mimmi är en snäll och nyfiken tös som söker ett lugnt och kärleksfullt hem. 

Hon är fortfarande lite försiktig och reserverad mot människor. Hon har gjort stora framsteg och när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig liten katt. 

En snäll kattkompis får gärna finnas i hemmet. Ej barnfamilj. 

Finns i jourhem

 

Micro.jpg

Micro       Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020

Micro är en väldigt snäll och kärleksfull katt som älskar närhet, kel och mys, men lika mycket som han gillar att gosa lika mycket gillar han att busa. Han har ett hjärta av guld och gillar barn och vår hund. Han är social och är där vi är. Lugn trevlig liten katt som gärna flyttar till ett hus med tillgång till utevistelse och jättegärna tillsammans med brorsan Nonno

Finns i jourhem

 

Nonno 1.jpg

Nonno      Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020

Nonno gillar att leka mycket och är en tuff och kavat liten kille. Han älskar hunden i jourhemmet och de ligger ofta tätt tillsammans och sover eller så leker och busar de tillsammans. Nonno pratar gärna och talar om när han vill något (eller inte vill). Han är en kärleksfull, social kille som är där man själv är. Han är van vid barn och vill gärna flytta till ett hus där han får möjlighet att komma ut och gärna med brorsan Micro. Kan flytta helgen vecka 31

Finns i jourhem

 

Sixten 4.jpg

Sixten      Bokad

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Sixten är en jättefin och go kise. Han är mycket snäll och tycker mycket om gos och mys. Sixten är snäll mot andra katter. Möjlighet till utevistelse i nya hemmet är viktigt.

Finns på katthemmet

 

Allan.jpg

Allan 

Kön: Hane

Ålder: Ung vuxen

Allan är en blyg och mycket försiktig kille. När man möter honom så är han spänd men när man sen får klappa honom så ser man verkligen hur han slappnar av och njuter av den mjuka handen. Lugn, ro, tid och tålamod är ett måste i nya hemmet. Vi tänker att Allan kan passa som stallkatt, kanske.

Finns på katthemmet

 

Peter.jpg

Peter 

Kön: Hane

Född: Maj 2019 

Peter är en snäll och försiktig, kelig och sällskaplig och alldeles underbar liten kille som gjort så stora framsteg här hos oss. 

Första tiden var han väldigt rädd, men sakta byggdes förtroendet upp då han upptäckte att vi tvåbeningar var bra att ha. Sakta gick det att närma sig honom med godis, lek och små smek på ryggen.

Peter är världens gosigaste keligaste mysigaste lilla kille. Kommer ofta och stryker sig mot benen och svärmar runt en. Hoppar upp och buffar på en och gosar när  man står vid tvättstället eller vid köksbordet. Han ligger gärna i knäet eller brevid i soffan. 

Han är väldigt sällskaplig med oss människor. Här i jourhemmet har han tre andra snälla unga kastrerade hankatter att leka med. Van med hund.

Peter vill komma till ett hem som har mycket tid med honom då han är väldigt social med människan, och så vill  han ha minst en snäll kattkompis i nya hemmet. Då Peter är snäll och försiktig av sig passar det bäst med annan snäll och trygg katt som inte är dominant. 

Peter vill gärna komma till ett hem på landet där han kan gå ut så småningom. Men funkar bra i lägenhet eller med hem med kontrollerad utevistelse också.

Peter behöver komma till ett tryggt och lugnt hem utan små barn.  

Peter är en riktig charmör, en alldeles underbar liten kille som har blommat ut här i jourhemmet. Här har han blivit trygg i sig själv och med oss.

Nya hemmet behöver ha mycket tid för honom och förståelse för att bygga upp tilliten och låta honom utvecklas där i sin takt. 

Vi tar endast emot besök utomhus så Peter kommer att vara ute i kattgården när ni kommer och hälsar på oss.

Finns i jourhem

 

Misan 5.jpg

Misan      

Kön: Hona

Ålder: Född sommaren 2019

Mitt namn är Misan! Jag och mina syskon hade en hård start i livet, och den stora världen var läskig. Tillsammans med min ena syster fick vi komma in i värmen och bo med en människa och hennes två minimänniskor. Efter ett tag kände jag att det var ganska okej att bo varmt och få mat. Det bästa jag vet är att försöka tigga till mig något gott av min människa när hon äter. Och att äta något gott ur hennes hand, särskilt tonfisk. Kan ju faktiskt tycka det är lite kul att busa och jag är fantastisk på att smyga. Nu har jag börjat lita på människan och kan gärna lägga mig jämte henne i soffan, jag har till och med varit i hennes säng när jag trodde hon sov. Jag är försiktig av mig och behöver en människa med stor förståelse för att jag kan tycka människovärlden kan kännas läskig, också ha stort tålamod för jag vill gärna men jag behöver stöttning i att samla mod. Jag hade trivts bäst i ett hem med lite äldre barn, som förstår att jag inte alltid är så modig. En stadig och snäll kattkompis vore toppen.

Finns på katthemmet