Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Mau 3.jpg

Mau

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Vår "lille" underbare Mau vill verkligen ha ett eget hem nu. Han är en så social och go kisse som gillar alla människor som pratar och gosar med honom. Han är mycket lekfull och han kramas gärna. Han måste ha tillgång till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Selona.jpg

Selona

Kön: Hona 

Ålder: Född i juni 2018

Hejsan. Jag heter Selona och jag är smartare än brorsan. Jag gillar att leka kurragömma och att klättra, då är jag snabbare än blixten! Jag brukar leka med snören, kulor och en fidget-spinner. Och så spanar jag på svalor och fjärilar utanför fönstret. Och så retar jag brorsan när jag jagar hans svans. Vill du adoptera mig så kan jag lära dig att klättra, ska vi säga så? Och jag somnar säkert i ditt knä när vi lekt färdigt. 

Syster till Creol. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Creol.jpg

Creol

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2018

Tjenare! Jag heter Creol och jag kan brotta ner min syrra på ett kick! Jag gillar att busa, bästa är att lurpassa på mamma och syrran, då liknar jag en TIGER på savannen. Det är kul att gömma sig i lådor och påsar. Min veterinär tycker att jag är precis så där pigg och nyfiken som en kattunge ska vara. Fostermamman säger att jag har en räv bakom varje öra. Hon säger också att jag är söt som socker. Kliar du mig bakom örat så där skönt, då spinner jag. Kanske somnar jag i ditt knä. När jag blir stor ska jag bli jägare. Jag gillar barn, bus och brottning.

Bror till Selona. Klar för adoption v35-36

Finns i jourhem

 

Rasmus 1.jpg

Rasmus      Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2018

Kolla in lille sötnosen Rasmus. Han är väldigt kelsjuk och busig. Han är en mycket förståndig kisse. Tänker efter innan han agerar. Han vill gärna vara i famnen och gosa.

Vecka 35 är Rasmus klar för nytt hem.

Finns i jourhem

 

Humlan.jpg

Humlan

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2018

Låt oss presentera lilla söta tussen Humlan. Hon är en lat, nyfiken och matglad liten tjej. Humlan är långhårig och vill vara fin i pälsen därför måste du vara beredd på daglig pälsvård.

Vecka 35 är Humlan klar för flytt.

Finns i jourhem

 

Vilda 1.jpg

Vilda       Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2018

Vilda är liten busig tjej som är väldigt nyfiken och social. Hon är inte blyg för nya människor och de som vill leka med henne är allra bäst. Vilda är van att mysa och sova i sängen. V 35 är hon 13 veckor och klar för flytt.

Finns i jourhem

 

Strosa.jpg

Strosa

Kön: Hona

Ålder: Född ca 2015

Strosa, ska alltid vara med överallt vart man än går, största kelgrisen. Vill ha mycket uppmärksamhet och gillar att stryka sig mot benen.

Mamma till Bästis, Frestis och Festis. Klar för adoption ca v 36

Finns i jourhem


Festis.jpg

Festis

Kön: Hane 

Ålder: Född i maj/juni 2018

Festis är en liten försiktig kille. Han är lite avvaktande för nya människor och nya ställen, men när man vunnit hans förtroende är det också en liten kelgris men det ska vara på Festis villkor. 

Bror till Frestis och Bästis. Klar för adoption v 35

Finns i jourhem

 

 

Frestis.jpg

Frestis 

Kön: Hane 

Ålder: Född i maj/juni 2018

Frestis är den modigaste av syskonen, han vill kolla in allt och är alltid först med att upptäcka nya ställen. Full fart för det mesta, förutom när han sitter i knät och vill gosa. Bror med Festis och Bästis.

Klar för adoption v 35

Finns i jourhem

 

Bästis.jpg

Bästis

Kön: Hane

Ålder: Född i maj/juni 2018

Bästis är en nyfiken och busig liten kille. 

Mycket lekfull och det roligaste han vet är när det är städdag för då är det dags att jaga torrmoppen med syskonen.

Bror till Frestis och Festis. Klar för adoption v 35

Finns i jourhem

 

Sesam.jpg

Sesam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen 

Sesam är en riktig mysbjörn. Han trampar och spinner och är alltid öppen för en stunds mys. Han är inte killen som vill leka med leksaker, men ser fram emot utomhusvistelse i sitt föralltid-hem.

Finns i jourhem

 

Cricket.jpg

Cricket

Kön: Hane

Ålder: Troligen född 2016

Hej. Jag heter Cricket, och jag tror att jag är ungefär två år gammal. Jag älskar alla, till och med veterinären var härlig att gosa med. Jag trivs bra inne, men måste få gå ut regelbundet för att må riktigt bra. Jag är en riktig knäkatt, och jag har inga bekymmer med att bli buren heller.

Finns på katthemmet

 

Bodil.jpg

Bodil

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Låt oss presentera Bodil. En mycket söt och gosig kattdam. Vi tror att Bodil kommer att passa bra som innekatt. Hon är van vid hundar.

Finns på katthemmet

 

 

Frans.jpg

Frans

Kön: Hane

Ålder: Född i oktober 2017

Detta är Frans som inte fick plats på stolen vid fotograferingen av brorsorna. Han är en riktigt mysig och lekfull pojke. Han älskar att ligga i knät. Frans har heller inte varit ute och passar troligen därför bra som innekatt. Även han ska ha en kattkompis eller bo med någon av brorsorna Bobbo, Pontus eller Frank.

Flyttklar v 23

Finns på katthemmet

 

Frank Pontus Bobbo.jpg

Bobbo Pontus Frank        Bobbo har fått eget hem

Kön: Hanar                       Frank har fått eget hem

Ålder: Födda i oktober 2017

Men kolla in dessa tre goa gossar. Söta som socker, dessa bröder. Bobbo (t v), Pontus (mitten) och Frank (t h). De har en brorsa till, Frans, men han fick inte plats på stolen vid fotograferingen.

Bobbo är kanske den försiktigaste av dem men nyfiken som få. Så gullig. Pontus är också väldigt nyfiken och lekfull. En riktig sötnos. Frank följer en hack i häl och älskar att ligga i knät. En gosnos, alltså.

De här pojkarna har aldrig varit ute och passar troligen bra som innekatter men de ska ha en kompis. Ett alternativ är att de flyttar tillsammans med någon av de andra brorsorna.

Finns på katthemmet

 

Smulan 1.jpg

Smulan     

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2017

Smulan är en kärleksfull och omtänksam tjej. Hon har lätt att anpassa sig till det mesta. Hon drömmer om en lekkamrat - då leka är en stor del av hennes dag. Pussas och klappas uppskattas också av Smulan. Hennes största personlighetsdrag är nyfikenhet. Hon smyger gärna på sin husse/matte. Smulan är van vid barn och andra katter. Önskar att en dag få komma ut - för att sitta i fönstret och spana börjar bli långtråkigt! Flyttklar vecka 20

Finns i jourhem

 

Sigge 7.jpg

Sigge

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Sigge är en alldeles underbar kattkille. Han är en riktig skönhet med sina stora lysande ögon. Han har haft, liksom sin syster Lisa, en tuff start i livet. Han är väldigt lekfull och busig men något försiktigt vad det gäller de tvåbenta. Det återstår lite jobb att vinna hans fulla tillit. 

Sigge söker ett lugnt och tryggt hem, där han får kärlek och uppmärksamhet. Sigge behöver tillgång till  utevistelse.

Finns i jourhem

 

Lisa.jpg

Lisa

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2017

Här har vi lilla Lisa. Hon är en riktig pärla. Man blir glad av att se henne. Hon har haft en tuff start i livet. Hon föddes av en vildkatt i en vedbod och tyckte till en början inte alls om att vara bland människor. De senaste månaderna har hon dock utvecklats mycket. Hon är fortfarande något försiktigt, men nyfikenheten tar allt oftare över och det märks att hon söker närhet och ömhet. 

I ett lugnt och tryggt hem skulle hon nog fortsätta att utvecklas. 

Bra hade det varit om det skulle finnas en lekkompis till henne. Bor nu ihop m sin bror Sigge. Lisa behöver tillgång till utevistelse. 

Finns i jourhem

 

Pepsi 1.jpg

Pepsi

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Milla är syster till Meja och My.

Finns på katthemmet

 

My.jpg

My

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

My är en blyg och försiktig tjej vars tillit och förtroende växer i takt med att hon lär känna sin nya husse/matte. Även om hon kan visa en avig inställning till sin omvärld så är hon innerst inne en riktig mjukis som bara längtar efter att få uppmärksamhet och kärlek. My gillar inte att bli upplyft men väl i den trygga famnen slappnar hon så småningom av, blundar och njuter av att bli gosad med. Söker du efter en katt vars förtroende du måste vinna? En katt som kommer återgälda den tid och kärlek du lägger ner på henne tusen gånger om när hon vågar krypa ur sitt i början blyga skal? Då är My en katt för dig. 

My söker ett föralltidhem som ger henne tid att blomma ut i sin egen takt. Gärna där det finns en snäll social katt som kan agera gott föredöme för henne. Har inte visat intresse för att gå ut.

My är syster till Meja och Milla.

Finns på katthemmet

 

Bosse 2.JPG

Bosse

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Bosse, svart långhår, är en gosig och matglad kille som gärna vill vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Boris. Han är en lugn, trygg och mycket tålmodig katt. Fungerar med barn.

Han tycker om att bli upplyft och klappad och spinner när man borstar honom. Eftersom han är långhår så håller en borstning om dagen borta tovorna. Har bott med sin bror Boris och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

 

Boris.jpg

Boris

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Boris,grå långhår, är en muskulös och maffig kille som behöver vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Bosse. Han vill gärna gosa och spinner och gillar att leka med spön. Han fungerar med barn. Han är matglad och pratar när han tycker att det är dags att äta. Eftersom han är långhårig så uppskattar han en daglig genomborstning och njuter av detta. Han har bott med sin bror Bosse och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

Ronja.jpg

Ronja

Kön: Hona

Ålder: Född 2008

Ronja är en söt liten dam. Hon älskar att bli klappad, helst vid kinden och på hakan och spinner mycket. Tycker om att bli borstad över ryggen. Hon har bott med sina söner Bosse och Boris och vill ha tillgång till utevistelse, men stortrivs inomhus. Hon vill ha ett lugnt hem, utan små barn, där hon t ex kan kura ihop sig på sin sovplats på kökssoffan.

Finns i jourhem

Isabelle 3.JPG

Isabelle       Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2010 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns i jourhem

 

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem