Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Azra.jpg

Azra

Kön: Hona

Ålder: Född juni 2021

Azra vill först lära känna dig, sedan är hon  en supergo sköldpaddsfärgad tjej som vill att du skall klappa och gosa. Helst när det vankas mat. Hon är en stark katt som hade en otroligt tuff start i livet, men nu är allt bra. Hon är lekfull och busig så som man skall vara i hennes ålder. Kan både vara inne- och utekatt. Är syster till Anya.

Finns i jourhem

 

Anya.jpg

Anya

Kön: Hona

Ålder: Född juni 2021

Anya är en supergo sköldpaddsfärgad tjej som kommer direkt fram till dig och vill att du skall klappa och gosa. Man får helst inte sluta. Hon är en stark katt som hade en otroligt tuff start i livet, men nu är allt bra. Hon är lekfull och busig så som man skall vara i hennes ålder. Kan både vara inne- och utekatt. Är syster till Azra.

Finns i jourhem

 

Karhu.jpg

Karhu

Kön: Hane

Ålder: Född 2013

Karhu är en jättesnäll och lugn kattkille. Han vill gärna bli buren och tycker om att ligga i knät. Han vill gärna vara med där du är. Han är långhårig och behöver då hjälp med att vårda pälsen dagligen.  

Karhu har blivit skjuten och har eventuellt hagel kvar i kroppen men han mår bra och verkar inte ha några besvär av det.

Finns på katthemmet 

 

Hero.jpg

Hero         

Kön: Hane

Ålder: Född Juli 2021

Hero är en busig och livlig kille på ca 4 månader, han är inte supergosig men han ligger gärna intill och spinner. Visar inget behov att vilja gå ut så han trivs nog som innekatt. Lägger sig gärna hos de andra katterna i jourhemmet och är van vid hund. Hero kommer på inkallning med klicker.

Finns på katthemmet

 

Ziggy.jpg

Ziggy       

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2021

Ziggy är en speciell kille som behöver en speciell människa med mycket kärlek och tålamod. Han har sina egna ideer om när det ska gosas, är han i rörelse går det inte att komma i närheten men om han är stilla kan man klappa och gosa och han vill gärna bli kliad på magen. Mutor fungerar, då kommer han fram och äter ur handen och blir kliad. Det verkar som han tror att han är skygg men han är egentligen inte det. Ziggy skulle nog för sitt självförtroendes skull föredra att bli adopterad tillsamman med sin låtsasbror Hero. Han är nog tryggast som innekatt. Van vid andra katter och hund, kommer på inkallning med klicker.

Finns på katthemmet

 

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns på katthemmet

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam har varit ute länge så han är inte särskilt intresserad av att gå ut. Vi tänker att han passar som innekatt. Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem

 

Lexus.jpg

Lexus

Kön: Hane

Ålder: Född augusti 2021

Denna killen är väldigt modig, han gillar att utforska nya platser och är störst i kullen. Lexus var väldigt reserverad för människor från början men har mer och mer förbättrats och accepterat att man klappar honom. Han är verkligen kullens tuffing och drar gärna med sina syskon på äventyr och bus. Klar för flytt v.45

Finns i jourhem med syskon och mamma. 

 

Loki.jpg

Loki         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född augusti 2021

Kullens minsta tjej Loki är försiktig i nya omgivningar men är den som har tytt sig mest till människor. Hon kan gärna ta en eftermiddags lur i knät samtidigt som hon blir klappad. 

När Loki väl kommer igång och leker så finns det inget stopp. Klar för flytt v.45

Finns i jourhem med syskon och mamma.

 

Vilgot 2.jpg

Vilgot

Kön: Hane

Ålder: Vuxen äldre

Kolla in Vilgot, en äldre herre, som levt ett tufft liv som hemlös under flera år.

Stor, snäll och lugn, följer en vart man går och vill gärna ligga i knät. P.g.a. att det finns pålagringar och förtätningar på svanskotor och svansroten (beror på ålder), får han en Cartrophenspruta var 3:e månad och smärtstillande vid behov.

Vi vill att en ny ägare är beredd att fortsätta med Cartrophensprutan, då han svarat bra på dem.

Sprutan inklusive veterinärbesök kostar i nuläget 348 kr.

Veterinären rekommenderar specialfoder, för leder, med lägre energiinnehåll livet ut.

Tillgång till utevistelse är ett måste, då denna underbara livsnjutare måste gå ner i vikt.

Känner du att du vill ge Vilgot ett kärleksfullt liv, den tid han har kvar, så tveka inte att höra av dig! 

Finns i jourhem