Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Freja 3.jpg

Freja

Kön: Hona

Ålder: Född september 2021

Freja är en liten lekfull och nyfiken tös som behöver ett lugnt och kärleksfullt hem, då hon fortfarande är lite försiktig och reserverad. Hon har gjort stora framsteg och med tiden när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig liten katt. Freja vill gärna vara i närheten där du är, lite på avstånd. Söker ofta ögonkontakt. En snäll kattkompis i nya hemmet står på önskelistan. Ej barnfamilj. Innekatt men gärna tillgång till innätad balkong. 

Finns i jourhem med sin syster Thora

 

Thora.jpg

Thora

Kön: Hona

Ålder: Född september 2021

Thora är en pratglad, mycket lekfull och social tjej som behöver ett stabilt och kärleksfullt hem, då hon likt sin syster fortfarande är lite försiktig och reserverad mot människor hon inte känner. Hon har gjort stora framsteg och när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig runtbenensvansande katt. En snäll kattkompis i nya hemmet står på önskelistan. Ej barnfamilj. Med tiden ev utevistelse men annars gärna tillgång till innätad balkong

Finns i jourhem med sin syster Freja

 

Lina 1.jpg

Lina

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2022

Lina är en pigg, nyfiken och glad liten tjej.

Hon är väldigt lekfull och busar med allt hon kommer över och vill gärna vara med överallt,

t ex vid jourmattes morgonbestyr på toa eller vid städning av kattlådan.

Lite blyg vid nya bekantskaper, men det går snabbt över.

Finns i jourhem med sin syster Liza och mamma. 

 

Nimis.jpg

Nimis 

Kön: Hona

Ålder: Född 2015

Fina Nimis. Denna katt är verkligen inte som någon annan. Nimis har så otroligt mycket kärlek att ge alla. Hon älskar att gosa och sitta på balkongen hos jourhemmet och kolla på fåglarna.

Nimis är en väldigt enkel katt som inte begär mer än massa gos och ibland lite lek med kattleksaker. Hon är en stor favorit hos alla hon träffat, kommer fram direkt och är inte det minsta blyg. 

Nimis är en perfekt katt för dig som är hemma mycket och helst har inhägnad balkong eller annan liten tillgång till uteplats.

Snäll kattkompis vore trevligt i föralltidhemmet.

Finns i jourhem

 

Zelda 4.jpg

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 2019

Zelda är otroligt snäll och tillgiven, men samtidigt en pigg och nyfiken tjej som gärna vill vara där du är. Favoriten är att mysa i soffan och då ligger hon gärna som en boa över halsen och spinner. Hon är 50% ragdoll, vilka är lika hundar i sättet och hon möter dig oftast vid dörren när du kommer hem. Hon är pratglad och delar gärna med sig av dagens erfarenheter.  Hon är  fin med både barn och andra djur såsom hundar, katter och till och med kaniner. Blir hon trött på t.ex. intensiva småbarn så går hon undan. Hon är en katt som både ger och behöver mycket kärlek och uppmärksamhet. Vill man ha en katt med en unik personlighet är hon perfekt. Hon är inte ännu inte van vid att gå ut men vi tror att hon skulle trivas med det.

Finns i jourhem 

 

Signe 9.jpg

Signe

Kön: Hona

Ålder: Född 2019

Signe är en väldigt gosig, mysig och sällskaplig katt. 

Hon kommer fram till dig så fort du är i närheten när du pratar med henne och då börjar hon kurra och mysa och vill ha massor av gos.

Hon har silkeslen fin päls som är lång och hon behöver regelbunden pälsvård. Hon tycker om att bli kammad. 

Signe kan bo som ensamkatt eller med annan snäll lugn katt. Van med jourhemmets hund.

Hon umgås gärna med oss tvåbenta. Är du hemma mycket på dagarna och letar efter en fyrbentkompis så är Signe perfekt då hon är väldigt sällskaplig.

Lugnt hem utan små barn. Just nu är hon väldigt tillfreds att vara inne och ta det lungt, men hon vill gärna ha tillgång till innätad altan / kattgård / balkong / uteplats i nya hemmet.

Finns i jourhem 

Jasper.jpg

Jasper      Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

En vacker och social helröd kille med fint tabbymönster.

Jasper vill om möjligt flytta ut en bit på landet. Gärna där han om möjligt att få gå in och ut via kattlucka. För lika mycket som Jasper gillar att umgås med sina nya människor, så älskar han friheten att vara ute. Han är en katt med mycket spring i benen och borde fungera bra på en gård där han har mycket att pyssla med.

Finns i jourhem 

 

Jamal.jpg

Jamal 

Kön: Hane

Ålder: Född: ca 2017

Jamal är en stor, social och snäll kille. En katt som varit med om en del, därav de små risporna på nosen. Men som tycker det är härligt att bli klappad och kelad med. Han har mycket kärlek att dela med sig och det kan bli lite små ömhetsbett, vilket gör att han inte bör komma till en familj med små barn.

Han vill flytta till landet där han har möjlighet till utevistelse. 

Så vill ni ha en härlig katt kom och träffa Jamal

Finns i jourhem 

 

Stina 3.jpg

Stina

Kön: Hona

Ålder: Född augusti 2021

Stina är jättesocial mot hela familjen, hon har även insett att hundarna inte är farliga. Hon har ett stort intresse för att gå ut så hon vill ha den möjligheten. Hon sover gärna i sängen, sitter du i soffan ligger hon gärna bredvid på ryggstödet och spinner högt! En väldigt charmig tjej när man lärt känna henne, möter en i dörren när man kommer hem och springer gärna fint med leksaker i munnen. Syster till Sara 

Bor i jourhem med sin syster Sara

 

Sara 3.jpg

Sara

Kön: Hona

Ålder: Född augusti 2021

Sara är den perfekta sällskapskatten, hon vill vara med dig överallt, men lite mer reserverad än sin syster Stina. Hon är väldigt duktig på att säga till när det är dags att lägga sig på kvällen för hon vill mysa, ligger bredvid i soffan kollar vad du gör på toaletten eller för långa djupa samtal (har bara inte lärt mig allt hon säger än). Gillar att ligga högt och ha koll över omgivningen.

Bor i jourhem med sin syster Stina

 

Mercedes 7.jpg

Mercedes

Kön: Hona

Ålder: Född 2011

Det här är prinsessan Mercedes, en mycket värdig och fin dam. Hon har några år på nacken men det kan man inte tro. Hon är så fin. Hon letar efter sitt föralltidhem som vi tror innehåller någon eller några aningen äldre personer som kan ge henne all den kärlek hon förtjänar. Mercedes tycker om att leka en stund och sedan ta en go stund i knäet på sin människa. Hon gillar att bli borstad och det är nödvändigt med pälsvård då hon är långhårig med en mycket stilig svans. 

Mercedes ska ha tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns i jourhem

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam gillar att vara ute, så i sitt nya hem ska han ha tillgång till utevistelse.  Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns i jourhem

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem