Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Alla katter bor i jourhem.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


VilleOmplacering.jpg

Ville

Kön: Hane

Ålder: Född 2021

Ville är en jättefin katt som behöver komma till ett lugnt hem och en lugn miljö då han lätt blir stressad av höga och oväntade ljud. Han är en försiktig kille som vill umgås och bli klappad på sina villkor. När han får godis är det lätt att klappa honom medan han äter. Ibland söker han upp självmant upp dig för att bli klappad. Ville är van vid andra katter och tycker om att leka och busa.

Maja23.jpg

Maja

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Finaste Maja! Du är vänligheten själv. Närmar dig lite försiktigt när du vill gosa och det vill du ofta. Slickar lite på armen för att visa din kärlek. Sover gärna i sängen med oss och Tilda, vår hund. Du nöjer dig med att hänga på balkongen och kolla in fågellivet. Knaprar i dig ditt torrfoder, vilket är det enda du vill ha att äta. Trots dina 6 år så älskar du att leka. Jaga vippor och laserstråle är favoriter. Älsklingsplatser är din klätterställning, balkongen och i vår säng. 

23-32 Teddy.jpg

Teddy

Kön: Hane

Ålder: Född i början av 2023

Det här är Teddy, en riktigt snäll, gosig, lekfull, rolig, trygg och underbar kattpojke.

Han vill gärna vara nära, ligga i knäet och i sängen. Teddy följer dig vart du än går.

Han behöver tillgång till utevistelse i sitt föralltidhem.

 

 

mimmi & mymlan.jpg

Bokade 

Vi söker med ljus och lykta efter ett nytt hem till Mymlan (hane) och Mimmi (hona).

De kan flytta var för sig.

De älskar att vara ute och kan protestera med att urinmarkera om de inte får gå ut. Därför tror vi att de skulle fungera alldeles utmärkt som stallkatter. Båda är kastrerade och id-märkta, födda 2021.

 

 

 

 

Musslan.jpg

Musslan

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Musslan är en mysig och mycket gosig kattkille. Han älskat att leka med leksaker och ålar sig runt fötterna. Kan vara i en familj med äldre barn och möjligtvis med mycket snäll hund.
Vill ha tillgång till utevistelse.
Skrutten23.jpg

Skrutten

Kön: Hane

Ålder: Född tidig sommar 2022

Skrutten älskar att leka och är väldigt social. Favoritplatserna är i fönstret eller sängen. När han inte håller på med rackartyg så älskar han att mysa och kan tycka om att bli upplockad korta stunder. Van vid andra katter. Skrutten vill ha sällskap av en snäll kattkompis i sitt nya hem.

Smulan-23.jpg

Smulan

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2023

Smulan är en otroligt fin med mycket personlighet. Smulan har haft lite svårare än sina syskon att lita på oss människor men är alltid med när de vankas lek eller när nått annat spännande händer. Smulan behöver lite extra tid för att hitta tilliten hos sin tvåbenta ägare, men är ett riktigt charmtroll med sina fina tecken. Smulan absolut älskar kattspön och skulle nog kunna leka med det i timmar. Väldigt framåt och busig men blir det för hastiga rörelser för nära henne kan hon bli lite rädd och dra sig undan. Bor med sin bror Sotis.
Redo för flytt 22/8-23

Sotis23.jpg

Sotis

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2023

Sotis är ett riktigt charmtroll.Han är en kelgris som älskar att leka och bli klappad. Sotis kommer alltid och möter en när man kommer hem. Han både hörs och syns när han kommer med sina vita tassar. Sotis älskar att leka, speciellt med leksaksbollar som låter när de rullar! Han gillar att slappa i soffan bredvid sin människa. Bor med sin syster Smulan.
Redo för flytt 22/8-23

 

SagaGaltabäck.jpg

Saga

Kön: Hona

Ålder: Född maj/juni 2022

Saga är en liten nätt tjej som älskar att bli klappad och är mycket lekfull. Hon är väldigt social och sover gärna bredvid i sängen. Saga sitter gärna i fönstret och jagar alla fåglar utanför. Saga är van vid barn och nyfiken av sig

 

Sture1.jpg

Sture

Kön: Hane

Ålder: Född vår 2023

Jag är en go liten kille med glimten i ögat. Jag älskar att busa med mina kattkompisar och älskar när de där halvmänniskorna springer och leker med mig.

Vera.jpeg

Vera

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Vera är en förtjusande liten kattflicka med sin oregelbundna svart/vita teckning och vita ögonbryn o morrhår. Hon föddes under en altan sensommaren -22 och hade ingen mer kontakt med tvåbenta de första månaderna. Vera "pratar" en del och går sin egen väg. När hon blir mutad med godis eller när hon ligger i lugn och ro i jourmattes säng går det bra att klappa henne, med kattspinn som belöning. 

Bor med sina systrar Beauty och Blackie

Blackie.jpeg

Blackie

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Blackie har en helt svart silkesmjuk päls. Hon har lite "uppnäsa", jättesöt. Hon föddes under en altan sensommaren -22 och hade ingen mer kontakt med tvåbenta de första månaderna därför är hon inte helt bekväm med att bli lyft eller klappad men med muta iform av extra god mat går det bra. Hon gillar att ligga i jourmattes säng och att som alla småkissar springa, hoppa och busa. 

Bor med sina systrar Vera och Beauty

 

Beauty.jpeg

Beauty

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Beauty har "fem" vita strån på bröstet annars har hon en helsvart mjuk päls. Hon är född på sensommaren -22 under en altan. De första månaderna levde hon tillsammans med sin familj utan mer kontakt med tvåbenta. Hon gillar att springa, hoppa o leka men kommer det någon hon inte känner försvinner hon till sitt rum, sovrummet. När hon i lugn och ro ligger i jourmattes säng går det utmärkt att lyfta och gosa med henne. 

Bor m sina systrar Vera och Blackie.

 

Skrutten.jpg

Lucie

Kön: Hona

Ålder: Född tidig sommar 2022

Lucie är en väldigt liten och försiktig men otroligt mysig katt. Ligger oftast och gömmer sig men så fort hon är bekväm nog att komma fram och bli klappad så börjar hon att spinna som en motor. Hon gillar inte att bli buren. Lucie är van vid andra katter och vill ha sällskap av en snäll kattkompis i sitt nya hem.

 

 

 

Bruce och Mary.jpg

Mary och Bruce

Kön: Hona och hane

Ålder: Födda våren 2022

Mary (med vit fläck på bröstet) är en otroligt söt och nätt liten katt, dock även väldigt misstänksam mot nya människor. Hon är matmotiverad så om hon får något gott kan man få klappa och klia lite, om hon ligger still kan man även få klappa och då spinner hon. Hon behöver lång tid att vänja sig vid en ny människa som helst ska ha ett tålamod av guld. Mary är väldigt aktiv och leker mycket.

Bruce (helsvart) är gosmaskinen som behöver lite tid att lita på sin nya människa men sen vill han bara vara nära och bli klappad och buren. Han väldigt lugn och är extremt matmotiverad!

Mary och Bruce är syskon och vill gärna fortsätta bo tillsammans om det är möjligt.

 

 

Zelda åter.jpg

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Zelda är en glad och kärleksfull kattjej som fyller sex år i maj. Hon är väldigt social och har ett stort behov av att få vara nära. Det bästa som finns är att få ligga ”sked” på soffan och bli kliad på magen. Zelda behöver ett hem där det är lugnt och fritt från stress och höga ljud. Hon kan inte vara med andra katter eller hundar och bör helst inte komma till en småbarnsfamilj. Zelda söker ett hem där det helst bara finns en eller två personer i hushållet och där det finns fri tillgång till utevistelse, gärna på landet.

Zelda tycker om att leka med sin matte eller husse och bland favoritlekarna är det kurragömma som ligger i topp.