Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Bonnie 3.jpg

Bonnie

Kön: Hona

Ålder: Vuxen 

Bonnie är en försiktig äldre dam som behöver en människa med massor av kärlek och tålamod. Men när du fått hennes förtroende är hon underbar liten katt som vill gosa in sig i din famn och lägga huvudet under din haka och bli kliad på magen. Bonnie behöver troligtvis vara ensamkatt. Hon behöver också vara innekatt eftersom hon är osäker för det som rör sig utanför fönstret, hon har förmodligen levt länge ute. Van vid hund.

Finns i jourhem

 

Sigor 1.jpg

Sigor

Kön: Hane

Ålder: Född 2019

Sigor är ett riktigt charmtrollpå sju månader.Han är lekfull, busig och nyfiken.Pussar dig gärna på kinden. Sigor vill gärna ha en kompis att leka med och så vill han ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Stina.jpg

Stina

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Stina är en oerhört snäll och nyfiken tös som söker ett lugnt och kärleksfullt hem. Hon reagerar på höga ljud och blir då lite försiktig. Kommer gärna och sätter sig med dig i soffan, hämtar dig annars ;)

När ni lärt och känna varandra så kommer ni se och få en jättemysig liten katt. En snäll kattkompis får gärna finnas i hemmet, önskar kunna gå ut. 

Finns i jourhem

 

Lukas 7.jpg

Lukas

Kön: Hane

Ålder: Född juli 2019

Lukas här! Snyggaste killen in the nejberhood! 

Jag är, förutom snygg, väldigt social, nyfiken och orädd. Tycker om att vara med där det händer helt enkelt. Min mamma var inte så intresserad av mig som liten så de säger att jag missat en del hyfs.. (vad menar de??) 

Jag söker ett liv på landet, med eller utan kompisar.

Finns på katthemmet

 

Mini.jpg

Mini

Kön: Hona

Ålder: Född våren 2019

Mini är en nyfiken men blyg tjej som älskar att bli klappad. Hon kommer att bli en riktig kelgris i rätt hem som har tid och tålamod för henne. Syster till Max

Finns i jourhem

Max 3.jpg

Max

Kön: Hane

Ålder: Född våren 2019

Max är en försiktig kille som behöver ett hem som kan ge den rätta kärleken och vill ge honom tid. Tycker om att bli klappad på sina egna villkor, älskar mat och att busa med sin syster och sin jourkattkompis. Bror till Mini

Finns i jourhem

 

Aromat.jpg

Aromat

Kön: Hane

Ålder: Född våren 2019

Aromat har vuxit mycket på kort tid och blivit tryggare. När han kom var han försiktig och ville inte visa sig, nu sitter han och håller en gärna sällskap i badrummet. Han växer för varje dag som går och kommer att bli en jättemysig katt till slut men han behöver lite mer tid.

Tycker att hundar är ok, vill ha en snäll kattkompis att bo med. 

Bror till Curry och Basil. 

Finns i jourhem