Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Mio.jpg

Mio

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2019

Mio, är verkligen en sagokatt! Tillsammans med sin mamma Mimmi  och syster Lilla My blev de upphittade mitt i Falkenberg vid byggplatsen intill sagocafe’t. Mio är inte bara en otroligt vacker katt. Han tar för sig och tycker lek är kanonroligt! Han älskar mat och visar hur mycket, genom att vara extra gosig vid matdags! När han spinner hörs det verkligen! Skulle tro att han finner sig bra tillsammans med andra katter. Han har dock ingen vana med barn eller hundar som det är idag. Han kan mycket väl fungera som innekatt.  Mycket älskad av värdfamiljen.

Finns i jourhem

 

 

Pelle 20.jpg

Pelle

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Låt oss presentera den här otroligt charmiga killen. Pelle är en busig, livfull och otroligt kelen kisse. Han är helt enkelt en underbar och fin katt som är vi tror är cirka 2-3 år.

Finns på katthemmet

 

 

Olivia.jpg

Olivia

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Olivia är en sällskaplig tjej som tycker om att busa och lycka för henne är när man kastar iväg någon leksak som hon kan jaga och hämta. Hon uppskattar när man pratar med henne och hon är väldigt följsam och pratar tillbaka. Lilla fröken hoppar gärna upp i famnen för lite mys och hon sover gärna nära och vill vara med i det dagliga livet. Barn är inga problem men man får vara beredd på att det tar lite längre tid för henne att ty sig till yngre. Allt igenom en väldigt fin och rar tjej. Man kan knappt begära bättre sällskap än Olivia

Finns i jourhem

 

Melker.jpg

Melker

Kön: Hane

Ålder: Född våren 2019

Melker är en skön liten buskille som är pigg på det mesta och spinner så fort man kommer nära. Han är nyfiken och gosig och vill leka med det mesta han ser. Favoriten är att leka gömme med jourhemskompisen Zanna under en filt.

Finns i jourhem

 

Zanna.jpg

Zanna

Kön: Hona

Ålder: Född våren 2019

Zanna är en riktig sötnos som vill vara nära mest hela tiden. Hon spinner högt och stryker sig runt benen om när hon inte ligger i knäet eller busar runt med jourhemskompisen Melker. Favoritleken är att gömma sig för Melker under en filt.

Finns i jourhem

 

Mårten.jpg

Mårten

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

Mårten är en gosig kille på 2.5 år som gillar att ligga i knät och bli klappad och då sätter han igång att spinna och kan bara inte få nog av klappar och gos. När man kommer hem så stryker han sig mot benen på sin matte eller husse. Samtidigt som Mårten älskar att vara nära så har han inga problem med att få lite egentid och då gärna utomhus. Han är bror till Måns.

Finns på katthemmet

 

Måns 2.jpg

Måns

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

Måns är en go kisse på 2,5 år i en smidig och ståtlig kropp. Han är en nyfiken och matglad kille som älskar att bli klappad så mycket att han nästan inte vet var han skall bli av och man får absolut inte sluta. På samma gång är han en självständig katt som inte har några svårigheter med lite egentid under dagen. Måns vill gärna ha tillgång till utevistelse. Han är bror till Mårten.

Finns på katthemmet

 

Latte & Baileys.jpg

Latte och Baileys

Kön: Hanar

Ålder: Vuxna, ca 3 år

Latte är svart/vit och Baileys grå/vit.

De här killarna har varit innekatter och trivts bra med det, är kastrerade, örontatuerade, chipmärkta och vaccinerade.

Latte och Baileys vill gärna fortsätta sitt liv tillsammans då de trivs mycket bra ihop och båda två är mycket sällskapliga. 

Baileys är en kärleksfull, pratglad och känslig katt. Blir lite orolig och följer med till dörren när husse/matte går till jobbet. Vid hemkomst blir man varmt mottagen med ett glatt purrande. Han sover gärna tätt intill dig i sängen och pussar dig när han får mat och kattlådan görs ren.

Latte är också en social katt men sover gärna för sig själv. Däremot kan han komma och väcka dig på morgonen och ge dig massage med tassarna. Han gillar också att ”hjälpa till”  med pappersarbete vid skrivbordet eller vid datorn då han kommer och buffar, spinner och gärna sträcker ut sig och är behjälplig. Han tycker också om att lufta sig ute på balkongen.

Finns på katthemmet

 

Bobbo 5.jpg

Bobbo

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Bobbo är en mycket social och trevlig gosse. En riktig "going", alltså. Han gillar att leka och busa. Den här killen har förälskat sig uppöver öronen i Queenie så vi hoppas att han kan få möjlighet att flytta tillsammans med henne. Bobbo behöver möjlighet till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet 

 

Queenie.jpg

Queenie

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Här presenterar vi supergoa Queenie. Hon är en mycket snäll och levnadsglad katt som gärna busar och leker. Queenie är så uppvaktad av Bobbo och hon njuter av ha honom vid sin sida. Vi hoppas att de kan fortsätta att vara tillsammans i sitt nya hem. Hon vill gärna ligga och gosa i knät.

Queenie gick länge med sina två ungar i Varbergs centrum innan hon fångades med fälla och har visat sig vara en underbar katt, trots det liv hon levde då.

Finns på katthemmet