Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Fille 1.PNG

Fille

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Här presenterar vi fina Fille. Han är en pigg, lekfull och mycket gosig kille. Fille pratar högt och det gör han för att han är döv.

Vi vill att Fille ska vara inne- och ensamkatt pga just att han är döv.

Finns på katthemmet

 

Morgan 1.jpg

Morgan

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Kommer ni ihåg Morgan? Han levde ett miserabelt liv vid GeKås i Ullared. Vi tog hand om en mycket sliten kisse som var i dåligt skick. Arg och mycket rädd. Idag visar Morgan helt andra sidor. Han är en mycket lugn kisse. En riktig knäknatt. Följer en vart man går. Vill bara gosa och mysa. Vi tror att Morgan gärna vill vara innekatt i fortsättningen. Han går mycket bra ihop med  andra lugna katter.

Finns på katthemmet

 

 

 

Musse 3.jpg

Musse

Kön: Hane

Ålder: Vuxen född ca 2014

Musse är en urgosig kelsjuk kille. Han är svår att fota för att han hela tiden vill kela med jourmatte (blir många suddiga bilder)..

Han är en ståtlig kattkille med vacker lång päls, så kontinuerlig pälsvård krävs, just nu nyklippt. Han är social och spinner ofta och gärna. 

Musse skulle må gott av att komma till ett hem där en möjlighet till utevistelse finns. Gärna hundfritt hem.

Finns i jourhem

 

 

Isolde 1.jpg

Isolde 

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Isolde är en gosig tjej som gärna vill sitta i famnen bli klappad. Hon söker upp en när man kommer och vill vara nära. Hon vill ha ett hundfritt hem.

Finns i jourhem

 

Ofelia 1.jpg

Ofelia 

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Ofelia är en leksugen och sprallig liten nätt tjej. Favoritleksaken är spön som hon kan jaga, men luddiga bollar är också kul. De bär hon omkring på och dribblar runt. Hon är en katt med mycket energi och fart. Älskar att bli klappad och gosad med. Tycker hund är spännande. 

Finns i jourhem

 

Dickens.jpg

Dickens

Kön: Hane

Ålder: Vuxen (8 år)

Här presenterar vi snyggaste Dickens. Han är en lugn och fin kise, som gärna vill ligga i knät. Dickens är inte så förtjust i de andra katterna på katthemmet så vi tänker att det är bäst att han får vara ensam katt i sitt nya hem. Han behöver också tillgång till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

Bobbo 5.jpg

Bobbo

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Bobbo är en mycket social och trevlig gosse. En riktig "going", alltså. Han gillar att leka och busa.

Bobbo behöver möjlighet till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet 

 

Queenie.jpg

Queenie

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Här presenterar vi supergoa Queenie. Hon är en mycket snäll och levnadsglad katt som gärna busar och leker.

Hon vill gärna ligga och gosa i knät.

Queenie gick länge med sina två ungar i Varbergs centrum innan hon fångades med fälla och har visat sig vara en underbar katt, trots det liv hon levde då.

Finns på katthemmet

 

Mango.jpg

Mango      Bokad

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Lilla söta Mango vill ha ett eget hem nu. Hon är en försiktig flicka som behöver lite tid på sig för att hitta trygghet och känna förtroende. Hon ska nog vara ensam katt i nya hemmet och ha  lugn och ro kring sig.

Finns på katthemmet

 

Freddie.jpg

Freddie

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2018

Freddie är en gosig och lugn tuffing som älskar människor (på sina villkor) och gärna hänger på en axel. Trivs bäst när brorsan Mercury är i närheten. Verkar trivas som innekatt men skulle nog behöva kunna gå ut om han vill och värma en människas säg på natten. Van vid hund och andra katter, kommer på inkallning med klicker

Finns i jourhem

 

Mercury.jpg

Mercury

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2018

Mercury är den blyga violen som blev en gosemaskin man snubblar på, han behöver dock veta att du är snäll innan du får röra honom. Han tycker om att ligga på och intill människor och är jättegärna i vägen. Kan vara innekatt men skulle nog vilja gå ut ibland. Van vid hund och andra katter och kommer på inkallning med klicker.

Finns i jourhem

 

Lilja 1.jpg

Lilja         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född ca aug 2018

En underbart go liten Lilja som håller på att utveckla sig till en mysig, lekfull (älskar bollar!!) och mycket social katt. Kan vara lite blyg och försiktig när något nytt händer men nyfiken som hon är måste hon bara till slut fram o se. Söker ett hem där en lekfull men stabil kompis finns. 

Finns i jourhem

 

Zäta 1.PNG

Zäta         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Zäta är en försiktig liten tjej som så gärna vill, men vågar inte riktigt än. Hon kommer gärna och kollar vad man gör men håller sig lite på avstånd. Leker gärna lite försiktigt. Med rätt ägare tror vi att hon kommer att bli hur mysig som helst. Syster till Ville.

Finns på katthemmet

 

Ville.PNG

Ville       

Kön: Hane

Ålder: Född 2018

Ville är en busig kille. Han älskar allt som har med lek och bus att göra. Han är väldigt nyfiken och följer gärna med och kollar vad man gör. Han har inte full tillit till människan än men är på mycket god väg. Han älskar att leka med jourmattes hår!! Han kan börja spinna bara man pratar med honom. Bror till Zäta.

Finns på katthemmet

 

Tiger.jpg

Tiger

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2018

Tiger är en charmig och nyfiken kille som hittades med sina fyra syskon och mamma. Han är lite försiktig och älskar att bli lekt med och att busa med sina syskon. Behöver en trygg kattkompis.

Finns i jourhem