Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Zelda 4.jpg

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 2019

Zelda är väldigt snäll och vill aldrig någon illa. Hon är 50% ragdoll vilka är kända för att vara väldigt lik hundar i sättet att vara och det märks verkligen på henne. Hon är väldigt pratglad och vill vara först vid dörren när man får besök, hon är väldigt snäll vid både barn och andra djur såsom hundar, katter och till och med kaniner. Blir hon trött på t.ex. intensiva småbarn som kan vara väldigt på så går hon undan. Hon har aldrig visat tecken på att vilja attackera eller vara aggressiv. Hon är en katt som behöver mycket kärleken och stimulering, får hon inte det så finns risken att hon blir rastlös och då kan hon börja klättra på väggarna för att sysselsätta sig på egen hand. Vill man ha en katt med en unik personlighet är hon perfekt. Vill ha tillgång till utevistelse. 

Finns i jourhem 

 

Ebba 3.jpg

Ebba        Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2022  

Ebba är ett riktigt litet charmtroll som är full med bus, energi, glädje och nyfikenhet.

Hon kommer när man ropar på henne och kurrar högt när hon myser och mår bra.

Van med att busa med jourhemmets vuxna snälla katter så en riktig liten tuffing är hon.

Vill ha minst en lekfull katt kompis i nya hemmet. Jourhemmets hund tycker hon fortfarande är lite otäck.

Ebba söker ett hem utan små barn, bor du lantligt och lungt läge så vill hon nog gärna gå ut så småningom, annars innätad balkong / altan / uteplats. 

Klar för adoption vecka 34

Finns i jourhem 

 

Signe 5.jpg

Signe

Kön: Hona

Ålder: Född 2019

Signe är en väldigt gosig, mysig och sällskaplig katt. 

Hon kommer fram till dig så fort du är i närheten när du pratar med henne och då börjar hon kurra och mysa och vill ha massor av gos.

Hon har silkeslen fin päls som är lång och hon behöver regelbunden pälsvård. Hon tycker om att bli kammad. 

Signe kan bo som ensamkatt eller med annan snäll lugn katt. Van med jourhemmets hund.

Hon umgås gärna med oss tvåbenta. Är du hemma mycket på dagarna och letar efter en fyrbentkompis så är Signe perfekt då hon är väldigt sällskaplig.

Lugnt hem utan små barn. Just nu är hon väldigt tillfreds att vara inne och ta det lungt, men hon vill gärna ha tillgång till innätad altan / kattgård / balkong / uteplats i nya hemmet.

Finns i jourhem 

 

Jasper.jpg

Jasper

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

En vacker och social helröd kille med fint tabbymönster.

Jasper vill om möjligt flytta ut en bit på landet. Gärna där han om möjligt att få gå in och ut via kattlucka. För lika mycket som Jasper gillar att umgås med sina nya människor, så älskar han friheten att vara ute. Han är en katt med mycket spring i benen och borde fungera bra på en gård där han har mycket att pyssla med.

Finns i jourhem 

 

Jamal.jpg

Jamal 

Kön: Hane

Ålder: Född: ca 2017

Jamal är en stor, social och snäll kille. En katt som varit med om en del, därav de små risporna på nosen. Men som tycker det är härligt att bli klappad och kelad med. Han har mycket kärlek att dela med sig och det kan bli lite små ömhetsbett, vilket gör att han inte bör komma till en familj med små barn.

Han vill flytta till landet där han har möjlighet till utevistelse. 

Så vill ni ha en härlig katt kom och träffa Jamal

Finns i jourhem 

 

Stina 3.jpg

Stina

Kön: Hona

Ålder: Född augusti 2021

När Stina har lärt sig att du är ok så vill hon bara gosa, gosa, gosa! Hon pratar mycket och berättar direkt om maten är slut och genom att hoppa upp i soffan visar hon på att det är dags för mys. Hon har träffat en del barn i 10-årsåldern och det går utmärkt. Hon älskar att busa med sin syster Sara och favoritleksaken är pingisbollar

Bor i jourhem med sin syster Sara

 

Sara 3.jpg

Sara

Kön: Hona

Ålder: Född augusti 2021

Sara är lite försiktigare av sig än sin syster, men tycker det är väldigt mysigt med klappar. Man får bara ha lite tålamod. Sara har blivit hanterad av barn i 10-årsåldern och det har gått utmärkt, så länge det gått lugnt till. Hon vill nog gärna ha en kattkompis, antingen om ni har en sedan tidigare eller att hon får fortsätta bo med sin syster Stina.

Bor i jourhem med sin syster Stina

 

Mimmi 8.jpg

Mimmi

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2021

Mimmi är en alldeles ljuvlig och okomplicerad liten kattflicka som kan gosa hur länge som helst. Lite bus emellanåt så är hon redo att bli klappad och kliad igen. Funkar bra med andra katter och kommer på inkallning med klicker. 

Mimmi är en nyfiken rymmare så hon behöver nog vara innekatt. Syster till Mymlan

Finns i jourhem 

 

Mymlan.jpg

Mymlan

Kön: Hane

Ålder: Född juli 2021

Mymlan är en stor och ståtlig men ganska blyg kille som behöver en människa med tålamod. När han kommer över sin blyghet älskar han att bli kliad under hakan. Eventuellt vill han dela sitt framtida hem med sin syster Mimmi. Funkar bra med andra katter och kommer på inkallning med klicker. Bror till Mimmi

Finns i jourhem

 

Mercedes 7.jpg

Mercedes

Kön: Hona

Ålder: Född 2011

Det här är prinsessan Mercedes, en mycket värdig och fin dam. Hon är 11 år men det kan man inte tro. Hon är så fin. Hon letar efter sitt föralltidhem som vi tror innehåller någon eller några aningen äldre personer som kan ge henne all den kärlek hon förtjänar. Mercedes tycker om att leka en stund och sedan ta en go stund i knäet på sin människa. Hon gillar att bli borstad och det är nödvändigt med pälsvård då hon är långhårig med en mycket stilig svans. 

Mercedes ska ha tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

Sören 4.jpg

Sören

Kön: Hane

Ålder: född ca 2018

Det är lätt att älska Sören. En pratsam och kelsjuk liten herre som tar tillvaron med lite försiktighet, vill gärna ha en egen plats att kunna dra sig undan till. 

Favoritplatsen är i sängen bland filtar och täcken, gärna nära den han delar den med. 

Ett lugnt hem är helt klart att föredra, är det hos dig? Vill ha tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns i jourhem

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam gillar att vara ute, så i sitt nya hem ska han ha tillgång till utevistelse.  Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns i jourhem

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem