Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Jamal 4.jpg

Jamal 

Kön: Hane

Ålder: Född: ca 2017

Hej, jag heter Jamal (eller JamJam som jourmatte kallar mig) och är 5 år. 

Enlig jourmatte är jag världens finaste katt och hela 7 kg kärlek.

Nåja, de där 7 kilona kanske är liiiiite mer än jag bör väga. Men såklart man passar på att äta, när man varit ute på luffen och nu får massor av god mat.

Jag är en lugn kille som inte stressar upp mig i onödan, men jag ÄLSKAR att leka! 

Var inte så mycket lek när jag var på luffen, så nu är leka det bästa som finns!

Bor ihop med jourmatte, hennes katter och hund. Jag tycker inte om att bråka, så jag går hellre undan. Vovven för mycket oväsen, men vi är kompisar och sover ibland ihop. Så jag kan bo med både snälla katter och med snäll hund. Tycker om att vara där matte är och sover gärna i sängen.

Däremot så bör jag inte bo med för små barn, då jag kan vara lite busig och hårdhänt ibland.

Vill gärna kunna få gå ut lite då och då, antingen i koppel, större kattgård eller lös där det inte finns vägar för nära. 

Enligt matte är jag lite för mycket av en filosof, så jag kan glömma mig, sitta och drömma och sen är jag inte så snabb. Men ute vill jag få möjlighet att vara. Vind i morrhåren är bäst!

Så finns det någon som kan älska mig och ge mig ett för alltid hem?

Jag väntar och längtar! 

Finns i jourhem 

 

Putte 6.jpg

Putte

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Putte är en kärleksfull herre som gillar att vara nära och få en massa kel. Han kan vara lite reserverad i början men öppnar snart sitt hjärta för dej. Putte går bra ihop med andra katter och med barn. Eftersom han gillar sällskap så vill Putte gärna bo med någon som är hemma mycket. Vi tror att Putte är 2-3 år. 

Finns i jourhem

 

Lina 2.jpg

Lina

Kön: Hona

Ålder: Född ca 2014

Lina är en väldigt speciell dam som har fått genomgå mycket i sitt liv som nu förtjänar ett förevigt hem med stort hjärta och förståelse.

En blyg och delvis reserverad dam men ibland också nyfiken. Köttbullar är något hon gillar att få då och då, ibland äter hon direkt ur handen och ibland använder hon tassen.

Vi tror hon skulle funka bäst som ensamkatt. Hund tycker hon inte om. 

Finns i jourhem 

 

Maja 4.jpg

Maja 

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Maja är en så fin tjej! Hon är väldigt enkel att ha att göra med. Visar sin kärlek genom att puffa in sitt lilla huvud i din hand och slicka lite försiktigt på dig. När hon är sugen på lek kommer hon med favoritleksaken och ropar på dig. Hon brukar även tala om för alla som vill lyssna när hon varit på toaletten. Hon är mycket kelsjuk, men vill hellre ligga i jämte dig än i knät. En riktig sötnos! Nöjer sig med att vara innekatt med tillgång till nätad balkong. 

Finns i jourhem med kompisen Molly. 

 

Molly 4.jpg

Molly

Kön: Hona

Ålder: Född 2016

Molly är en kattlady med integritet. Men också väldigt gosig, ibland på hennes villkor. Hon smyger gärna upp i knät och vill bli klappad. Favoritplatsen är på soffryggen. Ligger du i sängen eller i soffan vill hon gärna ligga på dig. Molly är en mycket lugn dam men ibland får hon fnatt och gör sina rusningar. Nöjer sig med att vara innekatt med tillgång till nätad balkong. 

Finns i jourhem med kompisen Maja. 

 

Freja 3.jpg

Freja

Kön: Hona

Ålder: Född september 2021

Freja är en liten lekfull och nyfiken tös som behöver ett lugnt och kärleksfullt hem, då hon fortfarande är lite försiktig och reserverad. Hon har gjort stora framsteg och med tiden när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig liten katt. Freja vill gärna vara i närheten där du är, lite på avstånd. Söker ofta ögonkontakt. En snäll kattkompis i nya hemmet står på önskelistan. Ej barnfamilj. Innekatt men gärna tillgång till innätad balkong. 

Finns i jourhem med sin syster Thora

 

Thora.jpg

Thora

Kön: Hona

Ålder: Född september 2021

Thora är en pratglad, mycket lekfull och social tjej som behöver ett stabilt och kärleksfullt hem, då hon likt sin syster fortfarande är lite försiktig och reserverad mot människor hon inte känner. Hon har gjort stora framsteg och när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig runtbenensvansande katt. En snäll kattkompis i nya hemmet står på önskelistan. Ej barnfamilj. Med tiden ev utevistelse men annars gärna tillgång till innätad balkong

Finns i jourhem med sin syster Freja

 

Stina 3.jpg

Stina

Kön: Hona

Ålder: Född augusti 2021

Stina är jättesocial mot hela familjen, hon har även insett att hundarna inte är farliga. Hon har ett stort intresse för att gå ut så hon vill ha den möjligheten. Hon sover gärna i sängen, sitter du i soffan ligger hon gärna bredvid på ryggstödet och spinner högt! En väldigt charmig tjej när man lärt känna henne, möter en i dörren när man kommer hem och springer gärna fint med leksaker i munnen. Syster till Sara 

Bor i jourhem med sin syster Sara

 

Mercedes 7.jpg

Mercedes           Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2011

Det här är prinsessan Mercedes, en mycket värdig och fin dam. Hon har några år på nacken men det kan man inte tro. Hon är så fin. Hon letar efter sitt föralltidhem som vi tror innehåller någon eller några aningen äldre personer som kan ge henne all den kärlek hon förtjänar. Mercedes tycker om att leka en stund och sedan ta en go stund i knäet på sin människa. Hon gillar att bli borstad och det är nödvändigt med pälsvård då hon är långhårig med en mycket stilig svans. 

Mercedes ska ha tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns i jourhem

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam gillar att vara ute, så i sitt nya hem ska han ha tillgång till utevistelse.  Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns i jourhem

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem