Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 I

 

 


Sigge 7.jpg

Sigge

Kön: Hane

Ålder: Född i juni 2017

Sigge är en alldeles underbar kattkille. Han är en riktig skönhet med sina stora lysande ögon. Han har haft, liksom sin syster Lisa, en tuff start i livet. Han är väldigt lekfull och busig men något försiktigt vad det gäller de tvåbenta. Det återstår lite jobb att vinna hans fulla tillit. 

Sigge söker ett lugnt och tryggt hem, där han får kärlek och uppmärksamhet. Sigge behöver tillgång till  utevistelse.

Finns i jourhem

 

Lisa.jpg

Lisa

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2017

Här har vi lilla Lisa. Hon är en riktig pärla. Man blir glad av att se henne. Hon har haft en tuff start i livet. Hon föddes av en vildkatt i en vedbod och tyckte till en början inte alls om att vara bland människor. De senaste månaderna har hon dock utvecklats mycket. Hon är fortfarande något försiktigt, men nyfikenheten tar allt oftare över och det märks att hon söker närhet och ömhet. 

I ett lugnt och tryggt hem skulle hon nog fortsätta att utvecklas. 

Bra hade det varit om det skulle finnas en lekkompis till henne. Bor nu ihop m sin bror Sigge. Lisa behöver tillgång till utevistelse. 

Finns i jourhem

 

Nisse 5.jpg

Nisse

Kön: Hane

Ålder: Född 6 juni 2012

Nisse är en kastrerad hankatt som kommer från Skåne och är van vid att ha stora vidder att röra sig på. Han är både en inne- och utekatt. Gör alltid sina behov ute, gillar inte att gå på lådan men gör det om han måste. Väldigt renlig av sig och vill gärna lägga sig där det är helt nyfixat. En mycket social katt som älskar att vara med, följer en gärna vart man än går och sitter vid dörren och väntar när man kommer hem och väntar på att bli insläppt. Under vår och sommar gillar han att vara ute mycket medan resten av året vill han mer mysa inomhus. Han tycker om att bli kliad under hakan och mysa, ligger gärna på rygg och sover med tassarna i skyn.Ibland vill han vara för sig själv, gömma sig och bara sova där det är mörkt, då går han in i min garderob med skjutdörrar där han har sett ut en plats han gillar. Lägger sig annars gärna på sängen, soffan osv..Det är bra om det finns en plats där han kan gå undan och vara för sig själv. 

Ett matvrak – älskar rå nötfärs. Får vanligtvis torrfoder och blötmat varje dag, ibland lite festligheter som rå nötfärs, lax osv..

Har inte bott med andra hundar eller katter men väldigt nyfiken på det mesta. Är van vid katter och hundar i grannskapet. Trots sin storlek flyr han hellre än fäktas när det drar ihop sig till bråk med andra katter eller annat som verkar farligt. Är försiktig och känslig men säger ifrån när det är något han inte gillar. Vill känna sig älskad och känner han det är han väldigt tillgiven. 

En duktig jägare och tar allt från råttor, möss, fåglar, mullvadar.

Tyr sig gärna till vuxna personer men blir ofta bästis med dem som ger honom mat.

Finns i jourhem

 

Juri.jpg

Juri          Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2017

Juri är en alldeles underbar katt. Han är vacker som en solstråle, ögon som bärnsten. Han är en väldigt social katt. Följer med vart man än går och pratar mycket. Om han inte leker med sina kompisar vilar han gärna upp sig högst uppe på ett skåp. Där ligger han och spinner så det hörs i hela huset. Och så är det hans förtjänst att mössen försvann ur skafferiet. Så han skulle nog trivas bra ett ställe där han kan gå ut och hitta på en massa saker.

Finns i jourhem

 

Henley.jpg

Henley

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

Henley är en ståtlig, gosig, pratsjuk och lugn kille som inte busar så mycket. Han tycker om att äta och vila, gärna i någons knä eller att bli buren omkring på. Henley är van vid hund och verkar funka bra med andra katter. Han kan nog vara innekatt men skulle nog trivas bäst om han får välja själv om han vill vara ute eller inne. En riktig gentleman som tycker väldigt mycket om människor!

Finns i jourhem

 

Daisy.jpg

Daisy

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Presenterar här fina fina Daisy. Hon är en helt underbar kattdam, beskaffad med så många fina egenskaper. Vi tror att prinsessan Daisy skulle vilja ha ett hem som ger henne möjlighet till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

Pepsi 1.jpg

Pepsi

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

Mija.jpg

Mija

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Hej här har ni mig, Mija, en väldigt kelsjuk och tillgiven men också lite försiktig dam, plötsliga rörelser kan ju vara lite läskiga. Jag är ganska ointresserad att gå ut men sitter gärna i fönstret och spanar på det som händer utanför. Lådan sköter jag perfekt, säger jourhemmet där jag just nu bor. 

Veterinären som undersökte mig sa att jag var en vacker sköldpadda. Va, tänkte jag först. Ser hen inte skillnad på sköldpadda o katt?? Sen berättade de att min färg på pälsen kallas just för sköldpadda. Tokigt!!

Klar att flytta v5

Finns i jourhem

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Milla är syster till Meja och My.

Finns på katthemmet

 

My.jpg

My

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

My är en blyg och försiktig tjej vars tillit och förtroende växer i takt med att hon lär känna sin nya husse/matte. Även om hon kan visa en avig inställning till sin omvärld så är hon innerst inne en riktig mjukis som bara längtar efter att få uppmärksamhet och kärlek. My gillar inte att bli upplyft men väl i den trygga famnen slappnar hon så småningom av, blundar och njuter av att bli gosad med. Söker du efter en katt vars förtroende du måste vinna? En katt som kommer återgälda den tid och kärlek du lägger ner på henne tusen gånger om när hon vågar krypa ur sitt i början blyga skal? Då är My en katt för dig. 

My söker ett föralltidhem som ger henne tid att blomma ut i sin egen takt. Gärna där det finns en snäll social katt som kan agera gott föredöme för henne. Har inte visat intresse för att gå ut.

My är syster till Meja och Milla.

Finns på katthemmet

 

Bosse 2.JPG

Bosse

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Bosse, svart långhår, är en gosig och matglad kille som gärna vill vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Boris. Han är en lugn, trygg och mycket tålmodig katt. Fungerar med barn.

Han tycker om att bli upplyft och klappad och spinner när man borstar honom. Eftersom han är långhår så håller en borstning om dagen borta tovorna. Har bott med sin bror Boris och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

 

Boris.jpg

Boris

Kön: Hane

Ålder: Född 2009

Boris,grå långhår, är en muskulös och maffig kille som behöver vara utekatt och bo tillsammans med sin bror Bosse. Han vill gärna gosa och spinner och gillar att leka med spön. Han fungerar med barn. Han är matglad och pratar när han tycker att det är dags att äta. Eftersom han är långhårig så uppskattar han en daglig genomborstning och njuter av detta. Han har bott med sin bror Bosse och sin mamma Ronja.

Finns i jourhem

Ronja.jpg

Ronja

Kön: Hona

Ålder: Född 2008

Ronja är en söt liten dam. Hon älskar att bli klappad, helst vid kinden och på hakan och spinner mycket. Tycker om att bli borstad över ryggen. Hon har bott med sina söner Bosse och Boris och vill ha tillgång till utevistelse, men stortrivs inomhus. Hon vill ha ett lugnt hem, utan små barn, där hon t ex kan kura ihop sig på sin sovplats på kökssoffan.

Finns i jourhem

Astrid.jpg

Astrid

Kön: Hona

Ålder: Född hösten 2016

Lilla Astrid är en vit kattflicka med randiga fläckar. Hon är fortfarande reserverad mot oss människor men det tar sig alltmer. Har dock alltid koll på läget, är lekfull och älskar mat.

Finns i jourhem

 

 

Isabelle 3.JPG

Isabelle

Kön: Hona

Ålder: Född 2010 

Isabelle är en en social och kelen kattflicka. Hon kommunicerar mycket. Hon vill dock bara bli kelad med på överkroppen. Hon vill gärna vara med i familjen. Varje morgon och kväll vill hon ha mjukmaten Mjau i bitar och gelé. Hon tycker om att leka emellanåt men har hittills inte tyckt om att vara ute. Hon vill bara in igen. Isabelle sover gärna ovanpå en på nätterna och när man kommer hem vill hon bli hälsad på. Viktigt! Denna katt har lite temperament också men är väldigt snäll. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos den lite äldre människan.

Finns på katthemmet

 

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem

 

Micke 2.jpg

Micke

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2016

Micke är en busglad kille som än så länge en ganska försiktig katt när det gäller kontakt med människor men tar godbitar ur handen.

Är nyfiken och intresserad av oss människor, men behöver träna sig lite mer på att vi faktiskt är snälla kompisar.

Nästan identisk med sin bror Molle.

Finns i jourhem