Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Bise.jpg

Bise

Kön: Hona

Ålder: Född i april 2019

En lekfull liten tjej som älskar mat, leksaker och andra katter. Hon vill gärna vara i närheten till människor och busa och mysa ibland med dem. Är väldigt nyfiken av allt och vill gärna lukta och smaka på det du äter och dricker.

Vill ha en kul kompis att leka med. 

Finns i jourhem

 

Siri 1.jpg

Siri

Kön: Hona

Ålder: Född sept 2017

Siri är en fin dam som vill göra sig säker på vem du är innan hon söker närhet. I sitt jourhem sitter hon gärna och tittar ut och längtar till den dagen hon blir utsläppt igen. Hon har en fin röst som hon ibland använder för att tydliggöra för människorna som hon bor med vad hon vill eller inte vill. Hon har kvar sitt barnasinne och gillar att leka med allt hon kommer åt, favoriten är tomma kartonger.

Finns på katthemmet

 

Isolde 1.jpg

Isolde      Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Isolde är en gosig tjej som gärna vill sitta i famnen bli klappad. Hon söker upp en när man kommer och vill vara nära. Hon vill ha ett hundfritt hem.

Finns på katthemmet

 

Bobbo 5.jpg

Bobbo

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Bobbo är en mycket social och trevlig gosse. En riktig "going", alltså. Han gillar att leka och busa. Den här killen har förälskat sig uppöver öronen i Queenie så vi hoppas att han kan få möjlighet att flytta tillsammans med henne. Bobbo behöver möjlighet till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet 

 

Queenie.jpg

Queenie

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Här presenterar vi supergoa Queenie. Hon är en mycket snäll och levnadsglad katt som gärna busar och leker. Queenie är så uppvaktad av Bobbo och hon njuter av ha honom vid sin sida. Vi hoppas att de kan fortsätta att vara tillsammans i sitt nya hem. Hon vill gärna ligga och gosa i knät.

Queenie gick länge med sina två ungar i Varbergs centrum innan hon fångades med fälla och har visat sig vara en underbar katt, trots det liv hon levde då.

Finns på katthemmet