Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Svea 5.jpg

Svea

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Svea är en mycket rar liten prinsessa. Hon är lugn och go. Vi tänker att hon ska vara ensam katt i sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Snäckan.jpg

Snäckan

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Det här är Snäckan. En väldigt lugn och fin prinsessa. Vi tänker att hon ska vara ensam katt i ett lugnt hem utan små barn.

Finns på katthemmet

 

Alice.jpg

Alice

Kön: Hona

Ålder: Född 1 juli 2020

Det här är lilla Alice. Söt som socker och en exakt kopia av syster Stella, med en liten grå fläck på huvudet annars helt vit. Hon är en riktigt gosig och lekfull liten tjej. Vill gärna ligga i knät och njuta. Alice och syster Stella är mycket tighta och vi vill att de kommer till samma hem.

Finns på katthemmet

 

Stella 5.jpg

Stella

Kön: Hona

Ålder: Född 1 juli 2020

Här presenterar vi lilla fina Stella. Hon är också söt som socker och en exakt kopia av syster Alice, med en liten grå fläck på huvudet. Stella är härligt lekfull och gosig. Stella och syster Alice är mycket tighta och vi vill att de kommer till samma hem.

Finns på katthemmet

Arn.jpg

Arn

Kön: Hane

Ålder: Född 1 juli 2020

Kolla in den här lilla underbara killen. Han heter Arn. En helt vit, oemotståndligt gosig och lekfull kisse. Vill gärna vara i knät. Arn är döv och måste därför vara innekatt och ha en lekfull kompis i sitt nya hem. Arn är bror till Stella och Alice.

Finns på katthemmet

 

Martii.jpg

Martii

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020 

Martii var en försiktig liten kille när han kom till jourfamiljen. Men har blivit jättemysig. Han kommer inte självmant till dig. Men när du tar upp honom, så spinner han och vill inte gå ifrån dig. Älskar att bli klappad på magen. Tycker om barn. Tror att med kärlek och tid, så kommer han att bli en mycket trygg kille. Bor i jourhem med syskonen Tellus och Locus. 

Finns i jourhem

 

Tellus.jpg

Tellus

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020

Tellus är en modig liten kille. Vill gärna ha nya äventyr hela tiden. Spinner när man är nära honom.  Men närheten är på hans villkor. Sitter gärna i knät, om han går dit själv. Blir gärna buren hit och dit av barnhänder. Tycker om barn. Vill inte att man klappar honom på huvudet eller ryggen om han själv inte kommit till dig för det. Bor i jourhem med syskonen Locus och Martii.

Finns i jourhem

Locus.jpg

Locus

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020

Det här är Locus, en kontaktsökande kattunge, som gärna vill ha kärlek från oss människor. Han är lite försiktig och vill inte gärna bli klappad huvudet. Han spinner så fort man är nära honom och provar gärna på om han får sitta i knät. Jättemysig kille, som bara behöver lite tid till för att helt och hållet lita på oss människor. Bor i jourhem med syskonen Martii och Tellus.

Finns i jourhem

 

Sanza.jpg

Sanza

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2020 

Sanza är en liten försiktig söt kattflicka. Det är inga problem att klappa eller ta henne men hon är fortfarande inte helt avslappnad. Sanza behöver ett hem som är lugnt och tryggt och där någon har mycket tid med henne så hon kan slappna av helt.

Sanza och hennes bror Tiger vill flytta tillsammans så de känner sig mer trygga. De hittades på en gård utan sin mamma. 

Finns i jourhem

 

Tiger 5.jpg

Tiger

Kön: Hane

Ålder: Född maj 2020 

Tiger var försiktig och rädd när han kom till jourhemmet men är idag en otrolig go och mysig katt som gärna kelar och tycker om att vara nära, han sover gärna i sängen och spinner så fort man klappar honom. Han är en pigg, utåtriktad katt som är väldigt lekfull och busig och vill nog gärna ha möjlighet att kunna gå ut i framtiden. 

Tiger och hans syster Sanza vill flytta tillsammans så de känner sig mer trygga. De hittades på en gård utan sin mamma.

Finns i jourhem

 

Peter.jpg

Peter 

Kön: Hane

Född: Maj 2019 

Peter är en snäll och försiktig, kelig och sällskaplig och alldeles underbar liten kille som gjort så stora framsteg här hos oss. 

Första tiden var han väldigt rädd, men sakta byggdes förtroendet upp då han upptäckte att vi tvåbeningar var bra att ha. Sakta gick det att närma sig honom med godis, lek och små smek på ryggen.

Peter är världens gosigaste keligaste mysigaste lilla kille. Kommer ofta och stryker sig mot benen och svärmar runt en. Hoppar upp och buffar på en och gosar när  man står vid tvättstället eller vid köksbordet. Han ligger gärna i knäet eller brevid i soffan. 

Han är väldigt sällskaplig med oss människor. Här i jourhemmet har han tre andra snälla unga kastrerade hankatter att leka med. Van med hund.

Peter vill komma till ett hem som har mycket tid med honom då han är väldigt social med människan, och så vill  han ha minst en snäll kattkompis i nya hemmet. Då Peter är snäll och försiktig av sig passar det bäst med annan snäll och trygg katt som inte är dominant. 

Peter vill gärna komma till ett hem på landet där han kan gå ut så småningom. Men funkar bra i lägenhet eller med hem med kontrollerad utevistelse också.

Peter behöver komma till ett tryggt och lugnt hem utan små barn.  

Peter är en riktig charmör, en alldeles underbar liten kille som har blommat ut här i jourhemmet. Här har han blivit trygg i sig själv och med oss.

Nya hemmet behöver ha mycket tid för honom och förståelse för att bygga upp tilliten och låta honom utvecklas där i sin takt. 

Vi tar endast emot besök utomhus så Peter kommer att vara ute i kattgården när ni kommer och hälsar på oss.

Finns i jourhem