Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Zelda åter.jpg

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Zelda är en glad och kärleksfull kattjej som fyller sex år i maj. Hon är väldigt social och har ett stort behov av att få vara nära. Det bästa som finns är att få ligga ”sked” på soffan och bli kliad på magen. Zelda behöver ett hem där det är lugnt och fritt från stress och höga ljud. Hon kan inte vara med andra katter eller hundar och bör helst inte komma till en småbarnsfamilj. Zelda söker ett hem där det helst bara finns en eller två personer i hushållet och där det finns fri tillgång till utevistelse, gärna på landet.

Zelda tycker om att leka med sin matte eller husse och bland favoritlekarna är det kurragömma som ligger i topp. Zelda är kastrerad och chippad.

Finns i jourhem

 

Maja 4.jpg

Maja

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Maja är en så fin tjej! Hon är väldigt enkel att ha att göra med. Visar sin kärlek genom att puffa in sitt lilla huvud i din hand och slicka lite försiktigt på dig. När Maja är sugen på lek kommer hon med favoritleksaken och ropar på dig. Hon brukar även tala om för alla som vill lyssna när hon varit på toaletten. Hon är mycket kelsjuk, men vill hellre ligga i jämte dig än i knät. En riktig sötnos. Nöjer sig som innekatt med nätad balkong

Finns i jourhem med kompisen Molly

 

Lucas 3.jpg

Lucas 

Kön: Hane 

Ålder: Född juli 2022

Lucas är en lekfull, sällskaplig, snäll och charmig liten kille. En liten panter med sin glänsande vackra svarta päls med lite vita tecken på bröst och mage.

Lucas älskar katter, stora som små, så i sitt nya hem vill han ha minst en lekfull någorlunda jämngammal kompis, men han bor gärna där det finns flera snälla katter att umgås med. 

Han tycker även väldigt mycket om sin jourhemsmatte och umgås gärna med henne också. Vid kvällsfikat i soffan framför tvn så sitter han gärna brevid. Han kommer gärna och ligger brevid dig i soffan eller i knäet och myser. Han sover gärna hos dig, eller så sover han nära någon annan katt.

Spinner ofta och myser när man lyfter upp honom men vill snabbt ner igen och vill inte blir buren några längre stunder. Van med jourhemmets hund.   

Lucas är en snäll liten kille som vill flytta till ett hem där han får mycket sällskap av både andra katter och människan.

Ska bo som innerkatt med tillgång till innätad balkong, altan, etc

Finns i jourhem

 

Antar.jpg

Antar       Bokad

Kön: Hane

Ålder: Troligen född tidigt 2022

Låt oss presentera Antar, en mycket lekfull, snäll och social kisse. Han vill ha mycket kärlek. Han vill helst sova tätt intill i sängen på natten. 

Antar kan flytta till sitt nya hem runt 15 januari 2023.

Finns i jourhem

 

Leia 3.jpg

Leia        Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född september 2022

Till skillnad från sin bror Ludde är Leia lite mer avvaktande men ibland tar nyfikenheten över. Hon busar när hon tror att ingen ser. Sover/myser gärna med sin bror och varvar med en brottningsmatch eller två. Leia vill ha en kattkompis i sitt nya hem eller flytta tillsammans med sin bror. 

Bor i jourhem med sin bror Ludde och två andra katter.

 

Loui 3.jpg

Ludde      Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född september 2022

Ludde är en nyfiken kille med bus i blicken nästan hela tiden. Allt ska undersökas och allt kan lekas med är Luddes filosofi. Sover/myser gärna med sin syster och varvar med en brottningsmatch eller två. Ludde vill ha en kattkompis i sitt nya hem eller flytta tillsammans med sin syster.

Bor i jourhem med sin syster Leia och två andra katter.

 

 

Lucy 3.jpg

Lucy

Kön: Hona

Ålder: Född vår/sommar 2022

Lucy är en lite avvaktande tjej som söker ett hem där det finns tid och tålamod för att vinna hennes förtroende. Går bra med andra katter men vi tror hon skulle må bäst som ensamkatt. Ska ej bo med mindre barn då hon blir rädd av hastiga rörelser och ljud. Därför ska hon nog också fortsätta vara innekatt.

Bor i jourhem med tre andra katter

22-35b Blixten.jpg

Blixten

Kön: Hane

Ålder: Född 2022

Det här är Blixten. En lugn och blyg kille som älskar att bli klappad och gosad med likt tjuren Ferdinand. Vi tror att han är ungefär 7 månader gammal. Han är van att vara tillsammans med barn. 

Finns i jourhem

 

Lina 2.jpg

Lina         Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född ca 2014

Lina är en väldigt speciell dam som har fått genomgå mycket i sitt liv som nu förtjänar ett förevigt hem med stort hjärta och förståelse.

En blyg och delvis reserverad dam men ibland också nyfiken. Köttbullar är något hon gillar att få då och då, ibland äter hon direkt ur handen och ibland använder hon tassen.

Vi tror hon skulle funka bäst som ensamkatt. Hund tycker hon inte om. 

Finns i jourhem 

 

Molly 4.jpg

Molly

Kön: Hona

Ålder: Född 2016

Molly är en kattlady med integritet. Men också väldigt gosig, ibland på hennes villkor. Hon smyger gärna upp i knät och vill bli klappad. Favoritplatsen är på soffryggen. Ligger du i sängen eller i soffan vill hon gärna ligga på dig. Molly är en mycket lugn dam men ibland får hon fnatt och gör sina rusningar. Nöjer sig med att vara innekatt med tillgång till nätad balkong. 

Finns i jourhem med kompisen Maja. 

 

Freja 3.jpg

Freja

Kön: Hona

Ålder: Född september 2021

Freja är en liten lekfull och nyfiken tös som behöver ett lugnt och kärleksfullt hem, då hon fortfarande är lite försiktig och reserverad. Hon har gjort stora framsteg och med tiden när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig liten katt. Freja vill gärna vara i närheten där du är, lite på avstånd. Söker ofta ögonkontakt. En snäll kattkompis i nya hemmet står på önskelistan. Ej barnfamilj. Innekatt men gärna tillgång till innätad balkong. 

Finns i jourhem med sin syster Thora

 

Thora.jpg

Thora

Kön: Hona

Ålder: Född september 2021

Thora är en pratglad, mycket lekfull och social tjej som behöver ett stabilt och kärleksfullt hem, då hon likt sin syster fortfarande är lite försiktig och reserverad mot människor hon inte känner. Hon har gjort stora framsteg och när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig runtbenensvansande katt. En snäll kattkompis i nya hemmet står på önskelistan. Ej barnfamilj. Med tiden ev utevistelse men annars gärna tillgång till innätad balkong

Finns i jourhem med sin syster Freja

 

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns i jourhem

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam gillar att vara ute, så i sitt nya hem ska han ha tillgång till utevistelse.  Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns i jourhem

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem