Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Dickens.jpg

Dickens

Kön: Hane

Ålder: Vuxen (8 år)

Här presenterar vi snyggaste Dickens. Han är en lugn och fin kise, som gärna vill ligga i knät. Dickens är inte så förtjust i de andra katterna på katthemmet så vi tänker att det är bäst att han får vara ensam katt i sitt nya hem. Han behöver också tillgång till utevistelse.

Finns på katthemmet

 

Bobbo 5.jpg

Bobbo

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Bobbo är en mycket social och trevlig gosse. En riktig "going", alltså. Han gillar att leka och busa.

Bobbo behöver möjlighet till utevistelse i sitt nya hem.

Finns på katthemmet 

 

Queenie.jpg

Queenie

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Här presenterar vi supergoa Queenie. Hon är en mycket snäll och levnadsglad katt som gärna busar och leker.

Hon vill gärna ligga och gosa i knät.

Queenie gick länge med sina två ungar i Varbergs centrum innan hon fångades med fälla och har visat sig vara en underbar katt, trots det liv hon levde då.

Finns på katthemmet

 

Mango.jpg

Mango

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Lilla söta Mango vill ha ett eget hem nu. Hon är en försiktig flicka som behöver lite tid på sig för att hitta trygghet och känna förtroende. Hon ska nog vara ensam katt i nya hemmet och ha  lugn och ro kring sig.

Finns på katthemmet

 

Freddie.jpg

Freddie

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2018

Freddie är en gosig och lugn tuffing som älskar människor (på sina villkor) och gärna hänger på en axel. Trivs bäst när brorsan Mercury är i närheten. Verkar trivas som innekatt men skulle nog behöva kunna gå ut om han vill och värma en människas säg på natten. Van vid hund och andra katter, kommer på inkallning med klicker

Finns i jourhem

 

Mercury.jpg

Mercury

Kön: Hane

Ålder: Född hösten 2018

Mercury är den blyga violen som blev en gosemaskin man snubblar på, han behöver dock veta att du är snäll innan du får röra honom. Han tycker om att ligga på och intill människor och är jättegärna i vägen. Kan vara innekatt men skulle nog vilja gå ut ibland. Van vid hund och andra katter och kommer på inkallning med klicker.

Finns i jourhem

 

Lilja 1.jpg

Lilja

Kön: Hona

Ålder: Född ca aug 2018

En underbart go liten Lilja som håller på att utveckla sig till en mysig, lekfull (älskar bollar!!) och mycket social katt. Kan vara lite blyg och försiktig när något nytt händer men nyfiken som hon är måste hon bara till slut fram o se. Söker ett hem där en lekfull men stabil kompis finns. Klar för adoption v 11-12

Finns i jourhem

 

Vincent 1.jpg

Vincent

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2017

Vincent är en mysig kille som gärna låter sig klappas när han har lärt känna dig. Han är väldigt nyfiken och lekfull. Han bor tillsammans med Brorsan i jourhem och vill flytta med honom. 

Finns i jourhem

 

 

Brorsan.jpg

Brorsan 

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2017

Brorsan är en försiktig och blyg kille som inte riktigt lärt sig att lita på människor ännu. Han låter sig klappas om man närmar sig försiktigt och har tålamod och då märks det att han tycker om det. Han bor tillsammans med Vincent i jourhem och vill flytta med honom. 

Finns i jourhem

 

Zäta 1.PNG

Zäta

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Zäta är en försiktig liten tjej som så gärna vill, men vågar inte riktigt än. Hon kommer gärna och kollar vad man gör men håller sig lite på avstånd. Leker gärna lite försiktigt. Med rätt ägare tror vi att hon kommer att bli hur mysig som helst. Syster till Ville och Lilleman

Finns i jourhem

 

Ville.PNG

Ville       

Kön: Hane

Ålder: Född 2018

Ville är en busig kille. Han älskar allt som har med lek och bus att göra. Han är väldigt nyfiken och följer gärna med och kollar vad man gör. Han har inte full tillit till människan än men är på mycket god väg. Han älskar att leka med jourmattes hår!! Han kan börja spinna bara man pratar med honom. Bror till Zäta och Lilleman

Finns i jourhem

 

Stellan.jpg

Stellan     Bokad

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Herr Stellan är stor, ståtlig och ljuvligt snäll. Han är en riktigt go katt som gillar människor. Han är dock inte så nöjd med att ha andra katter runt sig. Så vi önskar att han blir ensam herre på täppan i sitt nya hem. Han måste ha möjlighet till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Tiger.jpg

Tiger

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2018

Tiger är en charmig och nyfiken kille som hittades med sina fyra syskon och mamma. Han är lite försiktig och älskar att bli lekt med och att busa med sina syskon. Behöver en trygg kattkompis.

Finns i jourhem