Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Ture 3.jpg

Ture

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Låt oss presentera denna levnadsglada kattkille vid namn Ture. Vi tror att Ture är 3 - 4 år.  Han gillar att leka och busa. Han är så otroligt charmig och go.

Vi tänker att Ture ska vara ensam katt i sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Lizzy 6.jpg

Lizzy

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Lizzy är en helt underbar och charmig katt. Hon älskar att bli klappad och söker sig gärna till människor oavsett vem det är. Både barn och vuxna går bra. 

Hon kom till oss med 6 små kattungar som hon har tagit hand om väldigt bra. 

Lizzy har trivts bra med att vara innekatt men hade nog önskat utevistelse i sitt nya hem. 

Nu när hennes kattungar blivit större och flyttar ut så har hon börjat leka och busa. Att jaga gosedjur är det roligaste.

Finns i jourhem 

 

Maja 9.jpg

Maja

Kön: Hona 

Ålder: Född 2020

Maja är en elegant, vänlig och alldeles ljuvlig dam som både ger och tar emot kärlek utan att tröttna, hon tycker dock inte om att bli buren eller sitta i knäet men får hon ligga bredvid och bli klappad och kliad på magen är hon överlycklig. Maja funkar bra med jourhemmets hund men verkar inte gå bra ihop med andra katter. Maja kan nog trivas som innekatt. Kommer på inkallning med klicker.

Finns i jourhem

 

Mamsi.jpg

Mamsi 

Kön: Hona 

Ålder: Ung vuxen

Mamsi är en mycket trevlig, snäll och nyfiken tös som söker ett lugnt och kärleksfullt hem. 

Hon är fortfarande lite försiktig och reserverad mot människor. Hon har gjort stora framsteg och när hon väl har funnit förtroendet så kommer ni få en jättemysig liten katt. 

En snäll kattkompis får gärna finnas i hemmet. Ej barnfamilj. 

Någon gång i framtiden vill hon nog kunna gå ut. 

Finns i jourhem

 

Karhu.jpg

Karhu

Kön: Hane

Ålder: Född 2013

Karhu är en jättesnäll och lugn kattkille. Han vill gärna bli buren och tycker om att ligga i knät. Han vill gärna vara med där du är. Han är långhårig och behöver då hjälp med att vårda pälsen dagligen.  

Karhu har blivit skjuten och har eventuellt hagel kvar i kroppen men han mår bra och verkar inte ha några besvär av det.

Finns på katthemmet 

 

Ziggy.jpg

Ziggy       

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2021

Ziggy är en speciell kille som behöver en speciell människa med mycket kärlek och tålamod. Han har sina egna ideer om när det ska gosas, är han i rörelse går det inte att komma i närheten men om han är stilla kan man klappa och gosa och han vill gärna bli kliad på magen. Mutor fungerar, då kommer han fram och äter ur handen och blir kliad. Det verkar som han tror att han är skygg men han är egentligen inte det. Ziggy skulle nog för sitt självförtroendes skull föredra att bli adopterad tillsamman med sin låtsasbror Hero. Han är nog tryggast som innekatt. Van vid andra katter och hund, kommer på inkallning med klicker.

Finns på katthemmet

 

Misak.jpg

Misak

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Misak är en go kattkille som gillar mys och mycket kel. Följer dig gärna i hälarna, speciellt när det vankas blötmat. Misak är mycket lugn och snäll. I sitt nya hem behöver han ha möjlighet till utevistelse. Vi vill att Misak flyttar tillsammans med bästa kompisen Milam som han trivs så gott tillsammans med.

Finns på katthemmet

  

Milam.jpg

Milam

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Milam är en stor, ståtlig, otroligt vacker men försiktig kattkille. Han behöver en människa som har tid och tålamod att vinna hans förtroende. När man får komma nära så tycker han att det är jättemysigt. Milam har varit ute länge så han är inte särskilt intresserad av att gå ut. Vi tänker att han passar som innekatt. Han trivs så gott tillsammans med Misak så vi vill att de flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Finns på katthemmet

 

Malin.jpg

Malin

Kön: Hona

Ålder: Vuxen

Malin är en bestämd tjej. Hon vill ha en människa som är väluppfostrad, som kommer hem varje dag och är allmänt trevlig. Ska det mysas så är det på Malins villkor, hon bestämmer. Malin trivs inne och vill inte gå ut. Ibland tycker hon om att spela boll med sin människa. 

Malin trivs för sig själv men är oftast glad när hennes människa kommer hem.

Finns i jourhem

 

Lawi.jpg

Lawi         Bokad

Kön: Hona 

Ålder: Född augusti 2021

Lawi är en blyg tjej som älskar att klättra i sina kattställningar. Leker väldigt mycket med sina syskon. Lawi är ganska reserverad mot människor men även hon visar stora framsteg varje dag. Hon är alltid med och kollar in vad vi människor gör.

Finns i jourhem med syskon och mamma