Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Alla katter bor i jourhem.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Ludde24.jpg

Ludde

Kön: Hane

Ålder: Född 2022

Ludde är en supergosig katt som vill ha mycket närhet. Han ligger gärna i knät och älskar att bli klappad på magen. Han kommer gärna och ger dig en liten puss när han hälsar. Han fungerar jättebra med barn och kan nog trivas med en snäll hund. I behov av utevistelse.

zoey24.jpg

Zoey

Kön: Hona

Ålder: Född nov 2023

Zoey är en snäll, söt och försiktig katt. Hon tycker om att bli klappad men på hennes villkor. Hon är försiktig när det gäller nya människor och behöver lite tid för att vänja sig. Hon kommer gärna och myser i soffan med sina systrar och människan. Zoe bor med sin syster Althea.

althea.jpg

Althea

Kön: Hona

Ålder: Född nov 2023

Althea är en jättegosig katt som kommer att följa med dig vart du än går. Hon tycker mycket om att gosa och leka, så var beredd på en katt med mycket energi. Favoriten är att mysa med människan framför tvn. Althea bor med sin syster Zoey.

Hope23ny.jpeg

Hope     Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född 2020-2021

Hope är en mycket färggrann tjej som är lite försiktig men kärvänlig. Hon älskar att bli klappad-speciellt på halsen-då njuter hon. Finns det barn i familjen bör de vara stora då hon inte tycker om när det blir för störigt, då går hon undan.

Luna2324.jpg

Luna     Bokad

Kön: Hona

Ålder: Vuxen (född 20-21)

Luna är en pigg tjej som är väldigt aktiv. Hon älskar att busa och bli klappad. Pratar med ett lite kurrande ljud när hon vill ha uppmärksamhet. Hon tycker om att sitta i fönstret, men mest så längtar hon ut. Luna behöver ha tillgång till utevistelse i en lugn och härlig miljö, kanske på landet. Tror hon skulle passa bra i en barnfamilj då det är mycket bus i henne. Men det bör inte vara några andra katter i hemmet. Luna vill ha sin ägare för sig själv :-)

Ove.jpg

Ove     

Kön: Hane

Ålder: Kattunge (född 4/10-23)

Ove är en av de 3 busiga, men ack så söta, rara, gosiga, kelna och sociala syskonskara som tillbringar dagarna med lek och gos i väntan på sina framtida familjer.

Vilma23mars.jpg

Wilma

Kön: Hona

Ålder: Kattunge, född 4/10

Wilma tillbringar dagarna med att leka och busa. Hon är oerhört kelen när hon lekt färdigt. Wilma visar redan nu att hon är en knäkatt och vill vara nära nära och skulle säkert trivas som innekatt. Hon ligger tättintill sina bröder när hon sover.

PelleNy.jpg

Pelle

Kön: Hane

Ålder: Kattunge (född 4/10)

Förutom att Pelle är en mycket snygg och smäcker kille tycker han om att titta på tv när han kopplar av från att hitta på bus med sina 2 syskon. Pelle är nyfiken, framåt, kärvänlig och social.

Lynott.jpeg

Lynott

Kön: Hane

Ålder: Ca 2 år

Lynott är en galet go katt som älskar att bli klappad och kliad. Han vill dock inte bli lyft och buren. Han kan vara lite blyg men är inte rädd. Lynott verkar vilja ha sällskap av de andra katterna i jourhemmet och sitter gärna och kuttrar med flickkatten så han vill nog inte vara ensamkatt i sitt nya hem. Han förstår inte riktigt det här med leksaker och är ganska stillsam.

 

VilleOmplacering.jpg

Ville

Kön: Hane

Ålder: Född 2021

Ville är en jättefin katt som behöver komma till ett lugnt hem och en lugn miljö då han lätt blir stressad av höga och oväntade ljud. Han är en försiktig kille som vill umgås och bli klappad på sina villkor. När han får godis är det lätt att klappa honom medan han äter. Ibland söker han upp självmant upp dig för att bli klappad. Ville är van vid andra katter och tycker om att leka och busa.

Skrutten23.jpg

Skrutten

Kön: Hane

Ålder: Född tidig sommar 2022

Skrutten älskar att leka och är väldigt social. Favoritplatserna är i fönstret eller sängen. När han inte håller på med rackartyg så älskar han att mysa och kan tycka om att bli upplockad korta stunder. Bor med sin syster Lucie i jourhem och de skall flytta tillsammans då de är så tighta.

Vera1.jpg

Vera

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Vera är en förtjusande liten kattflicka med sin oregelbundna svart/vita teckning och vita ögonbryn o morrhår. Vera "pratar" en del och går sin egen väg. När hon blir mutad med godis eller när hon ligger i lugn och ro i jourmattes säng går det bra att klappa henne, med mycket och högt kattspinn som belöning. Hon är energisk och far runt som en skottspole med sina syskon i jourhemmet. Hon är avvaktande till främmande människor.

Bor med sina systrar Beauty och Blackie

Blackie.jpeg

Blackie

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Blackie har en helt svart silkesmjuk päls. Hon har lite "uppnäsa", jättesöt. Hon kan bli lyft och gosad med när hon känner sig bekväm med sin människa. Hon är avvaktande till främmande människor. Hon gillar att ligga i jourmattes säng. På mornar men framför allt kvällar är benen fulla av spring och hon gillar att hänga med syrran Beauty.

Bor med sina systrar Vera och Beauty

 

Beauty.jpeg

Beauty

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Beauty har "fem" vita strån på bröstet annars har hon en helsvart mjuk päls. Hon gillar att springa, hoppa o leka men kommer det någon hon inte känner försvinner hon till sitt rum, sovrummet. När hon i lugn och ro ligger i jourmattes säng går det utmärkt att lyfta och gosa med henne. Hon hänger gärna med sin syster Blackie.

Bor m sina systrar Vera och Blackie.

 

Skrutten.jpg

Lucie

Kön: Hona

Ålder: Född tidig sommar 2022

Lucie är en väldigt liten och försiktig men otroligt mysig katt. Ligger oftast och gömmer sig men så fort hon är bekväm nog att komma fram och bli klappad så börjar hon att spinna som en motor. Hon gillar inte att bli buren. Lucie bor med sin bror Skrutten i jourhem och de skall flytta tillsammans då de är så tighta.

 

 

 

Bruce och Mary.jpg

Mary och Bruce

Kön: Hona och hane

Ålder: Födda våren 2022

Mary (med vit fläck på bröstet) är en otroligt söt och nätt liten katt, dock även väldigt misstänksam mot nya människor. Hon är matmotiverad så om hon får något gott kan man få klappa och klia lite, om hon ligger still kan man även få klappa och då spinner hon. Hon behöver lång tid att vänja sig vid en ny människa som helst ska ha ett tålamod av guld. Mary är väldigt aktiv och leker mycket.

Bruce (helsvart) är gosmaskinen som behöver lite tid att lita på sin nya människa men sen vill han bara vara nära och bli klappad och buren. Han väldigt lugn och är extremt matmotiverad!

Mary och Bruce är syskon och vill gärna fortsätta bo tillsammans om det är möjligt.

 

 

Zelda åter.jpg

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Zelda är en glad och kärleksfull kattjej som fyller sex år i maj. Hon är väldigt social och har ett stort behov av att få vara nära. Det bästa som finns är att få ligga ”sked” på soffan och bli kliad på magen. Zelda behöver ett hem där det är lugnt och fritt från stress och höga ljud. Hon kan inte vara med andra katter eller hundar och bör helst inte komma till en småbarnsfamilj. Zelda söker ett hem där det helst bara finns en eller två personer i hushållet och där det finns fri tillgång till utevistelse, gärna på landet.

Zelda tycker om att leka med sin matte eller husse och bland favoritlekarna är det kurragömma som ligger i topp.