Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Nisse Pyssling.jpg

Nisse Pyssling

Kön: Hane

Ålder: Född sommaren 2017

Nisse Pyssling är en kärleksfull och nyfiken kille. Är gärna med överallt. Sällskaplig, kramig och gillar att bli kliad på magen. Nisse önskar kunna få vara både inne och ute.

Finns på katthemmet

 

Vincent 1.jpg

Vincent

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2017

Vincent är en mysig kille som gärna låter sig klappas när han har lärt känna dig. Han är väldigt nyfiken och lekfull. Han bor tillsammans med Brorsan i jourhem och vill flytta med honom. 

Finns i jourhem

 

 

Brorsan.jpg

Brorsan 

Kön: Hane

Ålder: Född ca 2017

Brorsan är en försiktig och blyg kille som inte riktigt lärt sig att lita på människor ännu. Han låter sig klappas om man närmar sig försiktigt och har tålamod och då märks det att han tycker om det. Han bor tillsammans med Vincent i jourhem och vill flytta med honom. 

Finns i jourhem

 

Zäta 1.PNG

Zäta

Kön: Hona

Ålder: Född 2018

Zäta är en försiktig liten tjej som så gärna vill, men vågar inte riktigt än. Hon kommer gärna och kollar vad man gör men håller sig lite på avstånd. Leker gärna lite försiktigt. Med rätt ägare tror vi att hon kommer att bli hur mysig som helst. Syster till Ville och Lilleman

Finns i jourhem

 

Ville.PNG

Ville

Kön: Hane

Ålder: Född 2018

Ville är en busig kille. Han älskar allt som har med lek och bus att göra. Han är väldigt nyfiken och följer gärna med och kollar vad man gör. Han har inte full tillit till människan än men är på mycket god väg. Han älskar att leka med jourmattes hår!! Han kan börja spinna bara man pratar med honom. Bror till Zäta och Lilleman

Finns i jourhem

 

Lilleman.PNG

Lilleman

Kön: Hane

Ålder: Född 2018

Lilleman är en liten blyg och försiktig kille. Han är lik sin syster med att vilja så mycket mer än vad han vågar. Han älskar godsaker och så fort man tar fram godis eller god mat är han snabb med att komma fram. Med mycket kärlek och lite tålamod så tror vi att han kommer att bli en riktig myskille. Bror till Ville och Zäta.

Finns i jourhem

 

Meia.jpg

Meja

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Meja är lite försiktig, men har ett stort kelbehov och kommer gärna fram och låter sig bli klappad länge om man sätter sig ner i lugn och ro. Hon vill verkligen vara inne men gillar att vara ute och springa också. Hon skulle nog kunna trivas som enbart innekatt och kanske helst i en familj utan hund och småbarn. 

Finns i jourhem

 

Max (Iron).jpg

Max 

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Max älskar att få vara utekatt stor del av dygnet men älskar lika mycket att få komma in och jäsa framför brasan eller i sängen/soffan. Han kommer bra överens med barn och hund och följer gärna med var man än går. Han är inte blyg och tar gärna för sig. Han är bra på att charma grannarna. Max behöver få tillgång till utevistelse för att må bra. När han varit inne ett tag visar han alltid att han vill bli utsläppt igen.

Finns i jourhem

Oden.jpg

Oden

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2018

Oden hade en tuff start i livet. När han hittades, ca 8v gammal, tillsammans med sina syskon hade han ett skadat öga som omedelbart behövde vård. 

Idag är Oden ett riktigt litet busfrö, precis som en liten katt i hans ålder ska vara. Han älskar att leka och är nyfiken och framåt. Att bara ha ett öga har inte hämmat honom alls. Han älskar också att kela! Ligger gärna och gosar med dig både länge och väl, och visar tydligt sin uppskattning tillbaka.

Finns i jourhem

 

Tor.jpg

Tor

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2018

Vackra Tor, älskar att leka och rumla runt med sina syskon Oden, Frej och Embla. Eller med dig...

När det är dags för vila, gosar han gärna en stund innan han somnar. Väldigt tillgiven men ligger hellre bredvid dig än i knät.

Finns i jourhem

 

Strosa 2.jpg

Strosa

Kön: Hona

Ålder: Född ca 2015

Strosa ska alltid vara med överallt vart man än går, största kelgrisen. Vill ha mycket uppmärksamhet och gillar att stryka sig mot benen. Vi tror att Strosa kan fungera som innekatt.

Finns i jourhem 

 

 

Stellan.jpg

Stellan

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Herr Stellan är stor, ståtlig och ljuvligt snäll. Han är en riktigt go katt som gillar människor. Han är dock inte så nöjd med att ha andra katter runt sig. Så vi önskar att han blir ensam herre på täppan i sitt nya hem. Han måste ha möjlighet till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Tiger.jpg

Tiger

Kön: Hane

Ålder: Född i maj 2018

Tiger är en charmig och nyfiken kille som hittades med sina fyra syskon och mamma. Han är lite försiktig och älskar att bli lekt med och att busa med sina syskon. Behöver en trygg kattkompis.

Finns i jourhem

 

Misan.jpg

Misan

Kön: Hona

Ålder: Vuxen - ungkatt

Misan är en jättegosig liten kattflicka som hittades med sina fem kattungar. Hon tycker om att gosa och även leka och busa. Kan vara innekatt. 

Finns i jourhem

 

Mistral.jpg

Mistral

Kön: Hona

Ålder: Vuxen - ungkatt

Var finns Du med hjärterum för mig? 

Jag heter Mistral och letar efter mitt "forever-home". Jag är en skärpt tjej som lurar skjortan av hunden i jourhemmet där jag bor för tillfället. Jag älskar att kela och då spinner jag högt. Bästa platsen är på fönsterbänken då jag kan speja på fåglar och annat utanför. Då lyser det i mina ögon. Jag är en jägare med varmt och mysigt hjärta. Mistral kan vara innekatt.

Jag längtar efter en varm famn. Är det Du?

Finns i jourhem

 

Dolly.jpg

Dolly

Kön: Hona

Ålder: Vuxen - ungkatt

Dolly är en gosig, social katt som vill vara nära och med där det händer saker. Hon älskar att bli borstad och klappad. Hon kommer alltid när man lockar på henne. Är lugn, men också lekfull och gillar att leka med spöleksaker. Går bra ihop med barn. Ligger gärna inne och gosar men vill ha någon form av tillgång till utevistelse.

Finns i jourhem

 

Musse 1.jpg

Musse

Kön: Hane

Ålder: Född 2017

Här har vi vår fina Musse. Han är en lugn, social och riktigt ståtlig mysbjörn. Han kommer gärna fram till dig och är alltid öppen för en stunds kel. Ser fram emot utomhusvistelse i sitt föralltidhem. Kanske ska han vara ensam katt i nya hemmet.

Finns på katthemmet

 

Nisse 10.jpg

Nisse

Kön: Hane

Ålder: Född i oktober 2017

Nisse är en trygg och gosig kille som tycker om att leka. Han vill gärna ligga på rygg och bli kliad på magen. 

Finns i jourhem

 

Smulan 1.jpg

Smulan     

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2017

Smulan är en kärleksfull och omtänksam tjej. Hon har lätt att anpassa sig till det mesta. Hon drömmer om en lekkamrat - då leka är en stor del av hennes dag. Pussas och klappas uppskattas också av Smulan. Hennes största personlighetsdrag är nyfikenhet. Hon smyger gärna på sin husse/matte. Smulan är van vid barn och andra katter. Önskar att en dag få komma ut - för att sitta i fönstret och spana börjar bli långtråkigt!

Finns i jourhem

 

Pepsi 1.jpg

Pepsi      

Kön: Hane

Ålder: Född 2016

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Finns i jourhem

Milla.jpg

Milla

Kön: Hona

Ålder: Född i maj 2017

Milla är en pigg, glad och nyfiken tjej som är lite försiktig mot dem hon inte känner. 

Älskar att springa och busa med sina syskon och andra kattkompisar. Kommer gärna när det vankas god mat. Vill gärna flytta med någon av sina systrar alternativt att det finns en snäll kompis i det nya hemmet. Har än så länge inte visat intresse för utevistelse men behöver yta att röra sig på. 

Finns på katthemmet

 

Lava.jpg

Lava

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2016

Lava är en nyfiken tjej som är väldigt kelsjuk. Hon kan dock vara lite försiktig i början. Bor idag med en  syster och fyra bonussystrar. Lava vill ha möjlighet att kunna gå ut.

Finns i jourhem