Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Alla katter bor i jourhem.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Boris24.jpeg

Boris     Bokad

Kön: Hane

Ålder: Kattunge, född 12/5 

Boris är nog världens busigaste och knäppaste katt. På dagen jobbar Boris som frisör då han är besatt av hår och på kvällen förvandlas han till en löpare. Han tar inte betalt för frisyrerna han ger men han vill gärna ge pussar efteråt. Boris är lite klängig, man får se sig noga omkring fötterna. Han kan bli smått svartsjuk, han lägger sig då på rygg och visar upp sin mage eller försöker sätta sig framför sitt syskon. Vissa leksaker är ju bara så roliga att Boris inte vet vart han ska bli av, då kan morra lite men han menar inget illa. Att brottas är väldigt roligt. Att bli buren går bra en liten stund. Boris är korthårig och kräver minimal hårvård. Boris bor med sina syskon Ansjovis, Kattarina och Meowriana Grande samt mamma Mjaurilyn Monroe. Boris är redo för att lämna hemmet tidigast 4/8.

 

 

Ansjovis.jpeg

Ansjovis     Bokad

Kön: Hona

Ålder: Kattunge, född 12/5

Ansjovis är en väldigt social, tillgiven, nyfiken och vild liten flicka. Hon kommer alltid fram och hälsar, tycker om att vara nära. Ansjovis sitter gärna på jourmattes axlar och håller koll så att allt blir rätt. Att springa runt och busa med sina syskon är det roligaste hon vet. Ibland blir Ansjovis så galen att hon hoppar som Tiger från Nalle Puh. Ansjovis är fascinerad av hår och tycker det är kul att tvätta jourmattes hår. Hon är också väldigt snäll och ger ofta små pussar. Att bli buren går bra en liten stund. Ansjovis är långhårig och kommer kräva pälsvård. Ansjovis bor med sina syskon Boris, Kattarina och Meowriana Grande samt mamma Mjaurylin Monroe. Ansjovis är flyttklar tidigast 4/8

 
MEOWRIANA GRANDE.jpeg

Meowriana Grande

Kön: Hona

Ålder: Kattunge, född 12/5

Meowriana Grande är en blyg, smått galen men rar liten tjej som ofta blinkar snällt. Hon kan vara lättskrämd så det är noga att man låter henne veta att man är i samma rum. Meowriana är klängig och vill alltid vara nära, tycker om att sova i famnen. Hår är spännande men ögonfransar är extra roligt. Kisar jourmatte med ögonen så sätter sig Meowriana framför och stirrar på jourmattes ögonfransar, ibland ger Meowriana hennes fransar pussar. Ger du Meowriana din hand så tar hon den i sin famn och knådar och pussar den tills du tar väck den. Ibland kan hon snutta lite på fingret. Meowriana Grande bor med sina syskon Ansjovis, Boris och Kattarina samt mamma Mjaurilyn Monroe. Meowriana Grande är flyttklar tidigast 4/8.

 
 
Kattarina24.jpeg

Kattarina

Kön: Hona

Ålder: Kattunge, född 12/5

Kattarina är inte blyg men lite försiktig, hon tar inte för sig så mycket. Ger man dock henne lite tid så märker man att hon är hon är världens snällaste katt som vill vara så nära som möjligt. Kattarina tycker om att ligga mellan jourmattes ben eller vid hennes fötter och sova. Hon tycker inte om att bli buren. Kattarina tycker om att springa upp på sin lilla klösmöbel och kasta sig  ner på sina syskon om dem går förbi. Kurragömma och kasta boll är stora favoriter. Kattarina är långhårig och kommer kräva pälsvård. Kattarina bor med sina syskon Ansjovis, Boris och Meowriana Grande samt mamma Mjaurilyn Monroe. Kattarina är flyttklar tidigast 4/8

Moe.jpg

Moe

Kön: Hane

Ålder: Runt 2 år

Moe är en ovanlig, supersöt, väldigt snäll och gosig katt. Han är väldigt inkännande, observant och nyfiken på vad som händer runtomkring honom.

Moe älskar att se på tv eller spel där det är många rörelser och tycker om när man sjunger. Han gillar att leka om man initierar men leker sällan på eget initiativ. 

Han är alltså en oerhört kärleksfull, försiktig och dynamisk karaktär, för rätt person kan han komma att vara den mest givande interaktionen denne haft med ett djur och garanterat så lämnar han ett mycket starkt avtryck.

Moe kan fungera bra som innekatt då han inte har visat något intresse för att gå ut. Han har svart, korthårig päls och är blind på ena ögat.

 

Vega24.jpg

VEGA     Bokad

 

Ove.jpg

Ove/Malte  

Kön: Hanar

Ålder: Kattungar (född 4/10-23)

Ove och Malte är två busiga, men ack så söta, rara, gosiga, kelna och sociala killar som tillbringar dagarna med lek och gos i väntan på sina framtida familjer. Då del är så lika till både utseende och beteende har vi bara en bild på dem. 

Lynott.jpeg

Lynott

Kön: Hane

Ålder: Ca 2 år

Lynott är en galet go katt som älskar att bli klappad och kliad. Han vill dock inte bli lyft och buren. Han kan vara lite blyg men är inte rädd. Lynott verkar vilja ha sällskap av de andra katterna i jourhemmet och sitter gärna och kuttrar med flickkatten så han vill nog inte vara ensamkatt i sitt nya hem. Han förstår inte riktigt det här med leksaker och är ganska stillsam.

 

VilleOmplacering.jpg

Ville

Kön: Hane 

Ålder: Född 2021

Ville är en jättefin katt som behöver komma till ett kattvant hem med lugn miljö utan barn då han lätt blir stressad av höga och oväntade ljud. Ville skulle uppskatta ifall han kunde få möjlighet att även få tillgång till utevistelse. Han är en försiktig kille som vill umgås och bli klappad på sina villkor. Ville är gärna med dig men på litet avstånd. När han får godis, som han älskar, är det lätt att klappa honom medan han äter. Ibland söker han upp dig självmant för att bli klappad. Men med lite tålamod och kärlek blir han väldigt mysig. Att sitta och spana på fåglar är ett av hans favorittidsfördriv. Han älskar att leka med laserpekare. Ville är van vid andra katter och tycker om att leka och busa. Han behöver ett nytt hem nu då han inte trivs i miljön han lever i nu. 

Skrutten23.jpg

Skrutten

Kön: Hane

Ålder: Född tidig sommar 2022

Skrutten älskar att leka och är väldigt social. Favoritplatserna är i fönstret eller sängen. När han inte håller på med rackartyg så älskar han att mysa och kan tycka om att bli upplockad korta stunder. Bor med sin syster Lucie i jourhem och de skall flytta tillsammans då de är så tighta.

Vera1.jpg

Vera

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Vera är en förtjusande liten kattflicka med sin oregelbundna svart/vita teckning och vita ögonbryn o morrhår. Vera "pratar" en del och går sin egen väg. När hon blir mutad med godis eller när hon ligger i lugn och ro i jourmattes säng går det bra att klappa henne, med mycket och högt kattspinn som belöning. Hon är energisk och far runt som en skottspole med sina syskon i jourhemmet. Hon är avvaktande till främmande människor.

Bor med sina systrar Beauty och Blackie

Blackie.jpeg

Blackie

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Blackie har en helt svart silkesmjuk päls. Hon har lite "uppnäsa", jättesöt. Hon kan bli lyft och gosad med när hon känner sig bekväm med sin människa. Hon är avvaktande till främmande människor. Hon gillar att ligga i jourmattes säng. På mornar men framför allt kvällar är benen fulla av spring och hon gillar att hänga med syrran Beauty.

Bor med sina systrar Vera och Beauty

 

Beauty.jpeg

Beauty

Kön: Hona

Ålder: Född i augusti/september 2022

Beauty har "fem" vita strån på bröstet annars har hon en helsvart mjuk päls. Hon gillar att springa, hoppa o leka men kommer det någon hon inte känner försvinner hon till sitt rum, sovrummet. När hon i lugn och ro ligger i jourmattes säng går det utmärkt att lyfta och gosa med henne. Hon hänger gärna med sin syster Blackie.

Bor m sina systrar Vera och Blackie.

 

Skrutten.jpg

Lucie

Kön: Hona

Ålder: Född tidig sommar 2022

Lucie är en väldigt liten och försiktig men otroligt mysig katt. Ligger oftast och gömmer sig men så fort hon är bekväm nog att komma fram och bli klappad så börjar hon att spinna som en motor. Hon gillar inte att bli buren. Lucie bor med sin bror Skrutten i jourhem och de skall flytta tillsammans då de är så tighta.

 

 

 

Bruce och Mary.jpg

Mary och Bruce

Kön: Hona och hane

Ålder: Födda våren 2022

Mary (med vit fläck på bröstet) är en otroligt söt och nätt liten katt, dock även väldigt misstänksam mot nya människor. Hon är matmotiverad så om hon får något gott kan man få klappa och klia lite, om hon ligger still kan man även få klappa och då spinner hon. Hon behöver lång tid att vänja sig vid en ny människa som helst ska ha ett tålamod av guld. Mary är väldigt aktiv och leker mycket.

Bruce (helsvart) är gosmaskinen som behöver lite tid att lita på sin nya människa men sen vill han bara vara nära och bli klappad och buren. Han väldigt lugn och är extremt matmotiverad!

Mary och Bruce är syskon och vill gärna fortsätta bo tillsammans om det är möjligt.

 

 

Zelda åter.jpg

Zelda

Kön: Hona

Ålder: Född 2017

Zelda är en glad och kärleksfull kattjej som fyller sex år i maj. Hon är väldigt social och har ett stort behov av att få vara nära. Det bästa som finns är att få ligga ”sked” på soffan och bli kliad på magen. Zelda behöver ett hem där det är lugnt och fritt från stress och höga ljud. Hon kan inte vara med andra katter eller hundar och bör helst inte komma till en småbarnsfamilj. Zelda söker ett hem där det helst bara finns en eller två personer i hushållet och där det finns fri tillgång till utevistelse, gärna på landet.

Zelda tycker om att leka med sin matte eller husse och bland favoritlekarna är det kurragömma som ligger i topp.