Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Ettöre.jpg

Ettöre

Kön: Hona

Ålder: Född september 2019

Ettöre är en tuff liten kattunge som älskar att leka. När hon kom in till oss saknade hon dessvärre ett öra och varken vi eller veterinär vet vad som hänt henne. Detta är inget hon har ont av och hon är fortfarande lika söt! Hon är kontaktsökande mot andra katter och det märks att hon känner trygghet med andra katter. Hundar är hon van vid och hon gillar att busa med dessa.

Människor hon inte känner är hon lite försiktig mot i början. Ettöre skulle trivas i en familj med en annan snäll katt eller hund.

Finns i jourhem

 

 

Zamira.jpg

Zamira

Kön: Hona

Ålder: Född oktober 2019

Zamira är ett riktigt litet charmtroll. Hon tyr sig gärna till oss människor men rumlar även runt med syskonen. Hon kommer spinnande fram ifall man sitter ner och vill gärna bli kliad. Zamira är uppvuxen med barn så hon är van vid att bli buren och vid stojig miljö. Syster till Yumi, Lizza och Nazze. 

Finns i jourhem

 

Yumi.jpg

Yumi

Kön: Hona

Ålder: Född oktober 2019 

Yumi är en trygg och cool liten tjej. Hon busar mer än gärna med sina syskon och även hennes mamma får delta i Yumis lek. Yumi njuter i massor när hon får lite extra kli på halsen.

Yumi är uppvuxen med barn som har lekt och busat mycket. Syster till Zamira, Lizza och Nazze. 

Finns i jourhem

 

Lizza.jpg

Lizza

Kön: Hona

Ålder: Född oktober 2019

Lizza, en helt svart liten pärla. Hon är en riktig tuffing och väldigt nyfiken och orädd för nya människor. Hon kommer gärna upp i knät när hon får tillfälle. Lizza är uppvuxen med barn så hon är van vid stoj och stim. Syster till Zamira, Yumi och Nazze. 

Finns i jourhem

 

Nazze.jpg

Nazze

Kön: Hane

Ålder: Född oktober 2019 

Nazze är killen som alltid står innanför dörren och väntar när man kommer. Ivrig på att både få mat och bus. Nazze är orädd, framåt och nyfiken. Nazze är från början van vid barn och att bli buren och handskad med. Bror till Zamira, Yumi och Lizza. 

Finns i jourhem

 

 

Basil.jpg

Basil

Kön: Hane

Ålder: Född våren 2019

Basil är en försiktig men nyfiken katt som behöver lite tid för att lära känna sin omgivning. När han väl gjort det så är han hur go som helst. Han är avvaktande mot människor han inte känner men för varje dag kommer han fram mer och mer och kommer till slut bli en gosig katt. Tycker att hundar är ok, vill ha en snäll kattkompis att bo med. 

Bror till Curry och Aromat. 

Finns i jourhem

 

Aromat.jpg

Aromat

Kön: Hane

Ålder: Född våren 2019

Aromat har vuxit mycket på kort tid och blivit tryggare. När han kom var han försiktig och ville inte visa sig, nu sitter han och håller en gärna sällskap i badrummet. Han växer för varje dag som går och kommer att bli en jättemysig katt till slut men han behöver lite mer tid.

Tycker att hundar är ok, vill ha en snäll kattkompis att bo med. 

Bror till Curry och Basil. 

Finns i jourhem

 

 

Curry.jpg

Curry

Kön: Hane

Ålder: Född våren 2019 

Curry är en glad och busig kattunge som alltid möter en vid dörren. Han älskar att gosa. Hans favoritplats är ovanför ditt huvud när man sitter i soffan. Han är väldigt framåt och när han väl lärt känna sin omgivning. Tycker att hundar är ok men vill nog vill ha en snäll kattkompis att bo med. 

Bror till Aromat och Basil. 

Finns i jourhem

 

 

Athena 3.jpg

Athena     Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född i juli 2019

Lilla söta Athena är en liten försiktig och blyg kattflicka. Men hon är nyfiken. Hon följer dig vart du än är och vill så gärna vara med.

Hon bor ihop med sina syskon Darcy och Dante. Athena är flyttklar vecka 4 2020.

Finns i jourhem 

 

Sputnik & Syouz.jpg

Sputnik och Soyuz

Kön: Honor

Ålder: Födda i maj 2019

Sputnik är en nyfiken, lekfull och livlig tjej som kan leka med en boll i timmar men lika gärna kryper upp i famnen och spinner och gosar. Hon vill alltid vara nära och alltid vara med och se vad som händer. Hon accepterar nya (lugna) människor och nya situationer fort, men hon gillar inte höga ljud eller stökiga miljöer. Hon älskar sin syster Soyuz över allt annat och vill alltid sova ihopslingrad med henne, tvätta henne och jaga leksaker tillsammans med henne. Men hon skulle säkert gärna bli kompis med en annan katt också, hon är nog inte så kräsen. Hon har ett väldigt speciellt sätt att hälsa, hon vill alltid dutta med sin nos mot din näsa för att säga hej. Hon är sprattlig, aktiv och glad. 

Soyuz är en väldigt försiktig och stillsam tjej. Hon kan absolut vara med och leka, men då ska Sputnik springa före. Hon kan absolut krypa upp i famnen och gosa – om Sputnik redan ligger där. I en lugn trygg miljö är hon en avslappnad, kelig katt som kan ligga din famn och sova på rygg men hon behöver tid på sig och få chansen att göra saker i sin egen takt. Hon pratar gärna med korta jamanden och mycket spinnande. Hon gillar att ligga högt upp och spana ut över vad som händer, men hon måste inte vara med själv; hon är inte så ”på”. Hon gillar att äta, mycket och länge. Soyuz vill väldigt gärna bo tillsammans med sin syster Sputnik, för hon blir väldigt osäker och rädd så fort hon inte vet var Sputnik är.

Finns i jourhem

 

Zeldan.jpg

Zeldan

Kön: Hona

Ålder: Född 2016

Zeldan är en helt underbart mysig kisse. Hon är väldigt snäll, social, busig och pigg.

Vill gärna ligga under saker som täcke och kuddar. Vi tror att Zeldan vill vara ensam katt i det nya lugna hemmet.

Finns på katthemmet

 

Minou.jpg

Minou      Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född maj 2019

Minou är en tuff liten tjej som är nyfiken och framåt och är ofta med och kollar vad som händer.

Busig och full med energi. Hon är alltid först framme när det vankas mat eller godsaker. 

Pratar en del och kurrar högt när det är dags för mat.

När man vunnit hennes förtroende så är hon världens gosigaste lilla tjej. 

Kommer upp i soffan och lägger sig i knäet eller brevid och sover. 

Tycker även om att bli upplyft och få gos. Spinner högt, en riktig liten kurrmaskin är hon. 

Minou vill ha minst en lekfull kattkompis i sitt nya hem.

I jourhemmet har hon tre ungkatter att busa med, så hon är van med storebröder. Van med hund. 

Finns i jourhem

 

 

Zizzi.jpg

Zissi        Bokad

Kön: Hona

Ålder: Född juni 2019

Zissi är en bruntabby kattflicka som är född i juni. Hon är lekfull och busar gärna med sina syskon. Zizzi är kelsjuk och gillar att bli klappad. Svänger roligt med svansen när hon vill bli kelad med. Hon är lite blyg i början. Måste ha tillgång till utevistelse och hon följer gärna med på promenad.

Finns i jourhem

 

Zingo.jpg

Zingo       Bokad

Kön: Hane

Ålder: Född juni 2019

Zingo är en mysig kille som är kelsjuk och som spinner högt när han blir klappad.

Han är väldigt busig och gillar att leka med snören, bollar och sina syskon. Zingo måste ha tillgång till utevistelse. Följer gärna med dej på promenad.

Finns i jourhem

 

Ville 2.jpg

Ville 

Kön: Hane

Ålder: Ung vuxen

Det här är Ville, en underbar liten kille.

Ville är ca 1 år 6månader. Han är kastrerad, öronmärkt och chippad. 

Han är väldigt mysig när han vill kela, då får man många goa kramar. Ville är också väldigt nyfiken, gillar att busa och leka. Ville är en ganska energisk kille som behöver en kattkompis och tillgång till utevistelse. 

Hör av er om ni kan tänka er att ge Ville det kattlivet han vill ha.

Finns i jourhem

 

 

Isa.jpg

Isa

Kön: Hona

Ålder: Född i juni 2019

Söta Isa är en försiktig liten flicka. Vågar inte riktigt släppa in tvåbeningarna fullt ut men är på god väg. Isa behöver därför komma till ett hem där det finns en trygg och glad kompis att leka med. Hon är en väldigt lugn tjej som inte hörs alls.

Finns i jourhem