Vi som vill ha ett eget hem.

Klicka på bilden för att få den större.  

Vi har flera katter som ännu inte kommit in på bild.

Är ni intresserad av en katt så läs igenom fliken att adoptera och sedan kontaktar ni oss. 

Klicka på första bilden så startas bildspel automatiskt.

 

 


Zingo 5.jpg

Zingo

Kön: Hona

Ålder: Troligen född  2019

Underbara Zingo söker nu ett ”för alltid hem”. Efter att ha varit en fantastisk mamma till sin senaste kull på åtta kattungar (vilka nu alla har fått egna hem) får hon äntligen vila och bara vara katt. 

Zingo vill gärna ha möjlighet till utevistelse men hon är mycket social och vill samtidigt ha möjlighet att komma in och vara nära sin nya familj. Att bo på landet är att föredra. 

Hon är hundvan, skojar gärna med sin kompis Daisy i jourhemmet. 

Zingo fungerar även bra ihop med snälla barn, hon har en ängels tålamod.

Dammsugaren är inga större problem. Hon tittar mest på den och tycker att den för oväsen.

Så känner ni att ni har det perfekta hemmet till Zingo. Tveka inte att höra av er!

En katt som Zingo möter man bara en gång i livet!

Flyttklar v6.

Finns i jourhem. 

Leopold.jpg

Leopold

Kön: Hane

Ålder: Vuxen

Låt oss presentera fina Leopold. En pratglad och snäll kille som mest av allt gillar mys och gos. Spinner högt och bara njuter. När han lär känna dig kommer han att bli din trogna vän.

Finns på katthemmet

Mulle 1.jpg

Mulle

Kön: Hane

Ålder: 3 år

Här har ni Mulle, drygt 3 år gammal. Mulle hittades i ett dike som liten och har sedan bott hos en tjej för att sedan mellanlanda på katthemmet. 

Mulle kom till oss i somras då vi ville hitta en kompis till vår andra katt. Men de två ihop har tyvärr inte fungerat så bra, så han behöver nu ett nytt hem. Vi tror att han passar bäst som ensamkatt. 

Mulle är en helmysig katt som är väldigt social och kärleksfull. Kommer gärna upp och lägger sig i knät och spinner. Van vid barn.

Älskar att vara ute, så det måste han få fortsätta att vara även i sitt nya hem.  Vi vill att han kommer till ett hem där man har tid att ge honom mycket kärlek och gosande. Det är jätteviktigt att detta blir hans hem för alltid.

 

Beda.jpg

Beda

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2020 

Beda är en jättefin maskerad kattflicka. Hon är en försiktig liten dam men oj så mycket kärlek det  rymmer i henne, bara hon blivit van vid dig och sin omgivinng. Beda bor i jourhem med sin syster Ada och hon gillar absolut att leka, mycket! När Beda kom till jourhemmet var hon mycket försiktig och det tog någon vecka innan hon kom upp till en för att gosa. Hon är fortfarande väldigt försiktig när det gäller saker som hög musik och plötsliga gestikuleringar. Hon har stort behov av kontakt med människor eller andra kattkompisar. Varje morgon väcker hon dig gärna med nospussar i ansiktet. Hon är van vid barn, har en lillmatte som ofta myser tillsammans på kvällarna. Gillar att ligga jämte henne eller ännu hellre på henne. Spinner gärna och mycket.

Vill gärna ha en snäll kompis i sitt nya hem eller flytta tillsammans med sin syster Ada. 

Finns i jourhem  

 

Ada.jpg

Ada

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2020 

Jag är en busig nattsvart tjej som aldrig tvekar att utforska grejer, även om jag kan vara försiktig i början med nya människor. Jag gillar verkligen att mysa, gärna när matte sitter vid datorn. Jag tycker om att prata med min jourhemsmamma, vi kan ha riktigt långa samtal. Jag och syrran leker mycket med varandra särskilt sent på kvällen och natten men jag gillar också att hoppa upp i sängen och gosa. Jag spinner riktigt högt. Matglad, klagar alltid när det inte finns tillräckligt med mat. Tycker höga ljud är lite läskiga. Jag vill gärna ha en snäll kompis i mitt nya hem eller flytta tillsammans med syrran. 

Finns i jourhem

 

Selda 14.jpg

Selda

Kön: Hona

Ålder: Född juli 2006

Selda är en harmonisk och bestämd gammal dam (ja, hon är 14 år) som tar livet med lugn och ro, brukar varva att ligga i fönstret och spana ut med att ligga bredvid i soffan och sova. Även om hon älskar att sova så får hon sina små ryck och jagar dammråttor eller något annat spännande som susar förbi. Hon kommer gärna förbi för att bli kliad en stund innan hon placerar sig på något av sina favoritställen. Hon sover gärna vid fötterna på natten och håller sig oftast inom några meters avstånd men är inte mycket till knäkatt.

Finns i jourhem

 

Putte.jpg

Putte

Kön: Hane

Ålder: Född juli 2020 

Denna kille är verkligen en cool katt och är lugnet själv. När han väl känner dig så gillar han att ligga i knät och bli klappad, men är lite försiktig först. Har stort intresse av att leka med små mjukisdjur och följa snören.

Vill gärna ha en busig kompis i sitt nya hem. Bror till Perla.

Finns på katthemmet

 

Peter.jpg

Peter 

Kön: Hane

Född: Maj 2019 

Peter är en snäll och försiktig, kelig och sällskaplig och alldeles underbar liten kille som gjort så stora framsteg här hos oss. 

Första tiden var han väldigt rädd, men sakta byggdes förtroendet upp då han upptäckte att vi tvåbeningar var bra att ha. Sakta gick det att närma sig honom med godis, lek och små smek på ryggen.

Peter är världens gosigaste keligaste mysigaste lilla kille. Kommer ofta och stryker sig mot benen och svärmar runt en. Hoppar upp och buffar på en och gosar när  man står vid tvättstället eller vid köksbordet. Han ligger gärna i knäet eller brevid i soffan. 

Han är väldigt sällskaplig med oss människor. Här i jourhemmet har han tre andra snälla unga kastrerade hankatter att leka med. Van med hund.

Peter vill komma till ett hem som har mycket tid med honom då han är väldigt social med människan, och så vill  han ha minst en snäll kattkompis i nya hemmet. Då Peter är snäll och försiktig av sig passar det bäst med annan snäll och trygg katt som inte är dominant. 

Peter vill gärna komma till ett hem på landet där han kan gå ut så småningom. Men funkar bra i lägenhet eller med hem med kontrollerad utevistelse också.

Peter behöver komma till ett tryggt och lugnt hem utan små barn.  

Peter är en riktig charmör, en alldeles underbar liten kille som har blommat ut här i jourhemmet. Här har han blivit trygg i sig själv och med oss.

Nya hemmet behöver ha mycket tid för honom och förståelse för att bygga upp tilliten och låta honom utvecklas där i sin takt. 

Finns på katthemmet